4tilføjet af

hvordan giver man slip??

hjælp!! hvordan giver man fuldstændig slip på sin mand igennem amnge mange år....man er jo ligesom blivet "et" med hinanden!! alligevel kan man ikke bare smide alle de år væk for bare at smile og sige "det var det liv" "igang med ens eget"
Hvordan gør man sig fri af den andens "meninger" -bare det at man tænker "hva ville han sige til det og det???
Hvordan giver man slip eller kommer væk - mentalt!!
selvom man er flyttet er man stadig under indflydelse på og a ham!!
Selvom man vil selv -er han jo stadig der!
Hvordan gør man sig fri?
hjælp!
tilføjet af

Hvordan giver man slip??

Narko...
tilføjet af

Skal ikke give slip

Uanset hvad du prøver at tvinge dit inderste til, kan du ikke give slip. Det er nemlig ikke noget du kan vælge at gøre. Det er noget der sker af sig selv med tiden. Med tiden vil du ikke længere så ofte tænke på ham men du vil altid vide hvad han ville have gjort o.s.v. Det ligger i at have kendt hinanden i mange år. Med tiden bliver det mere og mere ligegyldigt hvad han ville have gjort og du får andre prioriteter der er vigtigere. Hvem har ikke hørt flosklen " Tiden læger alle sår" . Når man er i det - er der ikke noget man hader mere end høre netop det. Men ikke desto mindre er det sandt. Jeg taler af erfaring. Har ikke været sjovt men jeg kom igennem og pludselig opdagede jeg at jeg ikke længere var hængt op på ham men godt kunne tænke selv og træffe mine egne beslutninger. I den fase opdagede jeg i øvrigt at det ikke var mine egne beslutninger jeg tidligere havde taget men hans. Nu kunne jeg mærke efter hvad det var jeg ville selv. Glæd dig til det - det skal nok komme - før end du aner. Kærlig hilsen.
tilføjet af

Hvordan gør man sig fri

Hejsa!
Det handler ikke så meget om at gøre sig "fri", men at få et nyt liv hvor du sætter dig selv i centrum.
I et forhold - uanset om det er godt eller skidt - vil du som din egen person som du er, altid være underlagt din partner. Det kan være negativt, eller positivt! Som jeg forstår dit nødråb, så har dit forhold medført noget negativt som gør, at du har svært ved at finde dit ego frem.
Du - er ligesom jeg - formentligt opdraget til at man ikke må være for egoistisk.
Den tanke må du over lige nu, hvor du skal frigøre dig fra dit tidligere forhold.
Indtil du har fået dit selvværd igen, er det vigtigt at du kun gør ting for dig selv.
Forkæl dig selv - få en gang massage, køb en bluse eller andet der gør dig glad. Føler du dig ensom, så meld dig ind i en singleklub, og få alle de fornøjelser som det medfører. Det har nemlig absolut ikke nødvendigvis noget at gøre med at finde en ny partner. Du bestemmer selv. Det kan være rart at tale med ligesindende, ligesom en frisk fælles cykeltur eller en tur i teatret gør underværker.
Kast dig ud i nogle nye ting. Også ting som du tidligere har taget afstand fra. Afprøv grænser, og du vil opleve du pludselig får et langt mere sjovt og indholdsrigt liv end det du nu sidder og har det dårligt over.
Dit selvværd kommer i top, og så vil du sidde og grine over, at der nogen sinde er nogen der har formået at gøre dig ked af det.
En ting skal du huske på!
Det ER ikke pænt at være egoistisk, så husk altid uanset hvem du møder, så behandl dem ordentlig. De er ikke skyld i tidligere negative oplevelser i dit liv, og andre mennesker du møder på din vej behøver ikke at indeholde de samme positive/negative værdier som din tidligere partner.
Held og lykke herfra!
tilføjet af

- skal ikke tvinge et give slip frem

- men acceptere og rumme de følelser du har. - uden at de kommer til ham, som ikke længere er der.
Du må finde venner, chat og andre, som du kan tale med når du synes det er overvældende.
Med tiden vil du få arbejdet de følelser på en plads indeni dig. - og de ting I har haft sammen er jo ikke væk, du skal bare ikke mere med ham - heller ikke selv om du vil. - og den er svær at æde. Men det kommer såfremt du accepterer at du er feks. ked, vred, savnerr osv. - gå lidt ind i følelserne så længe som du giderr - tag feks en tudetime når det presser på. Eller skriv ned det du savner og put det i skuffen osv.
knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.