13tilføjet af

hvor ofte boller i?? og hvordan??

Kort og præcist:
Hvor efte har i sex, og fortæl nu sandheden, dette forum er trods alt anonymt, og lad mig spørge jer kvinder hvilken stilling foretrækker du/i?
Personligt syntes jeg at sex andre steder end i dobbeltsengen ofte er sjovere..
Hvad siger i mænd, sengen, bordet eller sengen??
Er der nogen her der er med i 10 000 meter klubben??
Dennis
tilføjet af

2 gange om dagen

Hej - selvom jeg er en pige vil jeg gerne ha' sex to gange om dagen og vil helst tages hvor jeg ligger med siden til, eller bagfra. Og uden for sengen... Det er jeg ikke så god til. Det bliver tit for akavet
tilføjet af

Hmm...

Hej...
Vil skyde på en 4-5 gange om ugen... det svinger meget!
Jeg kan bedst lide at ligge på ryggen med benene oppe på fyrens skuldre...det rammer perfekt på den måde! Bagfra er også kanont(dog i det "rigtige" hul)! Køkkenbordet er også en nice ting...
Hilsen C!!
tilføjet af

Tjah.....

Det afhænger naturligvis af om jeg har kæreste eller ej. Pt. har hun lige valgt at pakke sine sydfrugter og smutte, så lige nu overhovedet ikke. Kort og godt.
Men ellers, tjah. Det varierer sq meget.... nogen gange har man jo væsentlig mere lyst end andre, og nogen har sq bedre timing end andre.
Eksempelvis "sex før lukketid", dvs. lige inden vi skal sove, det duer altså ikke. Hvis jeg er dødtræt, så er jeg sq sjældent opsat på sjov ;o)
Om morgenen derimod, det er en helt anden snak. Jeg er jo næppe den eneste mand der vågner op med jern på ;o)
Hvad angår lokalitet, så varierer det sq lige så meget. Det meste af tiden er jeg vel rimelig konservativ, sengen, sofaen (gulvet eventuelt), køkkenbordet, men der skal jo også være plads til lidt andet ind imellem. Skoven (det kan anbefales at kigge MEGET NØJE efter myrer, myg og brændenælder, jeg siger det bare) eller andre mere eller mindre offentlige steder kan jo være ret spændende. Må indrømme at jeg får et lille kick ud af chancen for at blive opdaget ;o)
Helt offentlige steder er derimod ikke en fed ide hvis du spørger mig. Man må gerne kunne blive opdaget, men det er sq heller ikke morsomt på en strand i turistsæsonen, hvor alle der er i nærheden kan se hvad der foregår til mindste detalje. (Ude i vandet under overfladen derimod *GF*)......
Men normalt er sengen nok et hit.... mest fordi man med ejendomspriserne i dag jo ikke har råd til noget større end at det er sq det eneste sted der er plads ;o)
Og hvad angår hvordan, tjah..... Det varierer endnu mere end hvor. Synes godt man kan kræve en smule fantasi af sit sexliv. Hvis det er det samme hver gang, så er der jo egentlig ikke så meget fest og ballade ved det, er der?
Kan kun skrive under på at hjernen er menneskets største erogene zone. Der er ikke noget der tænder mig mere end hvis min partner kommer på et eller andet nyt jeg ikke har prøvet før. Det skulle da lige være at hun er helt vildt tændt på et eller andet mere eller mindre grænseoverskridende jeg kommer på *GF*
Men sådan er vi jo alle så forskellige.
/Sprocket
tilføjet af

Tjaeeee - - - nok.

Jeg er nylig blevet gift for anden gang, og vi boller to gange hver dag, meget i sengen men har også prøvet andre steder f.eks. stranden lige efter solnedgang.
tilføjet af

desværre

ikke så ofte som ønsket, 1-2 gange i weekenden, til hverdag er det meget sjældent. Oftest i sengen om morgenen. En sjælden gang i sofaen
Stillinger er efter humør, men at ligge i ske er herligt, men også doggystyle.
tilføjet af

Så ofte...

...kan jeg ikke være med på,
jeg vil tro det bliver til 4 gange
- ja altså om året,
og så kun i kassen -
på den tradisionelle facon.
tilføjet af

Ikke så tit

Jeg er 30 år og min kæreste ligeså... Jeg vil tro vi gør det 1-2 gange om ugen og altid i sengen. Favoritten er doggystile i etteren.
tilføjet af

mere en riligt

hejsa
ja jeg kan godt nok kun sige at det kan godt være at jeg har været sammen med min kærste i nu 5 år og stadig gør vi det 2 gange om dagen vis vi kan komme til det
og de bedste stillinger vi kan bruge der er i en bil , på spisebordet i bruseren eller hvor vi har lyst
knuz babygirl
tilføjet af

Tjjaa

Det kommer selvfølgelig an på om jeg er sammen med min kæreste eller ej. Men de dage jeg er sammen med ham: mellem 1 og 5 gange om dagen. Det varierer lidt af humør og tid og sådan.
Jeg kan bedst lige at sidde oven på ham... Eller ligge under ham med benene på hans skuldrer/nakke, eller med benene rundt om ham...
Stort set altid i sengen eller badet. Har ikke så mange andre muligheder når man begge bor hjemme... Hmmm :(
tilføjet af

når lysten er der!

Tja, hvor ofte? Det svinger jo meget. Nu har jeg været sammen med min bedre halvdel i en del år efterhånden og de første år var det som regel flere gange om dagen, stort set hver dag. Men helt naturligt så ebber det jo lidt ud i antal, men det er absolut ikke værre af den grund! I dag er det sådan, at i de perioder vi begge har overskud og ikke er for trætte/stressede, ja så sker det stadig op til flere gange om dagen. I andre perioder måske kun 1-2 gange om ugen, nogen gange endda mindre. Men det er slet ikke noget problem - jeg tror ikke man skal fokusere på HVOR MEGET...men mere på HVOR GODT det er. Vi nyder de perioder hvor vi har overskuddet, og så tar vi det helt afslappet de perioder hvor der ikke er så meget overskud, ingen grund til panik :-)
Vi har et perfekt sexliv, hvor vi gør meget for at overraske hinanden og er åbne for at prøve lidt forskelligt af. Vi snakker meget, nusser meget og elsker at røre ved hinanden. Nogen gange aftaler vi ligefrem, at i en hel uge må vi ikke have fuldbyrdet sex! Kun nusse og gejle hinanden op og når weekenden så kommer, så er vi begge ved at eksplodere og har så det fedeste og dejligste sex.
Som regel så foregår det mest i sengen, men det er absolut ikke kedeligt. Man kan hitte på mange ting og stillinger i sengen ;-) Men ellers elsker jeg når manden lige pludselig får lyst, hiver op i kjolen, lægger mig ind over bordet og bare tar mig...det er da lækkert! Noget vi begge også er vilde med, er når han sidder på en stol og jeg rider ham - enten med front eller ryggen mod ham. Så mine "foretrukne" stillinger er bagfra eller at ride ham. Men ellers...i badet, det er sgu godt. At stå lænet op ad væggen, han løfter mit ene ben lidt og trænger op i mig mens det varme vand driver ned over os begge to. Puha, det er altså også godt :-)
Sex er i det hele taget bare godt!
tilføjet af

Et foreslag...

Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over 2,5 år og for få måneder siden, flyttede vi så sammen. Vi gjorde lejlighed i stand i lang tid og snakkede så/pjattede lidt om at "indvie" hvert rum - altså have sex på én eller andet måde i hvert rum. Det satte gang i fantasien... :-) Vi mangler bare køkkenet! Hehe!
Jeg kan utroligt godt lide sex, hvor jeg ligger på maven med spredte ben og "rumpen" løftet. Så trænger han ind i mig bagfra (IKKE i det bagerste!). Det giver en helt speciel fornemmelse. Hvis det er svært at komme til sådan, så prøv med kvinden på alle fire først og så skal hun bare lade sin ben glide bagud efter indtrængning, så hun kommer ned og ligge...
tilføjet af

når lysten melder sig

Jeg kan ikke fortælle direkte hvor mange gange det sker...Men når det sker så sker det VIRKELIG også..
Nu er der et lille barn i vores forhold...det gør at der ikke er så meget tid til pludselig sex..
Men selvom tiden er lille...så sker det da alligevel..lige pludselig..
Min favorit stilling er alt hvor jeg virkelig bliver gennem kne....
Jeg elsker at blive domineret...ikke slået eller noget...men bare domineret..
Selv kan jeg godt tage initiativ...specielt når han snakker i telefon...det tænder mig for vildt..
tilføjet af

Vidt forskelligt!

Hej Dennis!

Min kæreste og jeg har et meget velfungerende sexliv, så ud over tilfredsstille hinanden er der jo også en del ting der skal afprøves!
Jeg mener personligt at det kommer an på hvad man lige har lyst til der afgør hvad der er bedst!
Er man i det ronamtiske hjørne, er det ikke lige køkkenbordet der trækker mest, men hvis det bare skal være lige nu er her, så er køkkenbordet eller stuegulvet da et udemærket sted!
Jeg bor ikke sammen med min kæreste, men når jeg er så er, så er der da en anseelig mængde sex! Gerne 3-4 gange alt afhængig hvor meget lyst man har og hvilken tid på måneden det er!
Håber det har givet et lille indblik i hvilke meninger andre kan ha´!!
MVH Michael
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.