5tilføjet af

Hvor modigt LIR...

Jeg mener at have haft gang i en debat forleden om Ungdomshuset, hvor jeg svarede Lady-in-Red.
Men mine kommentarer er væk!
Det undrer jeg mig bare lidt over :0/
Jeg går ud fra at det er LIR herself der har slettet sine indlæg, og dermed er mine svar fulgt med i skraldespanden.
Det er vel nok modigt LIR, eller snarere hyklerisk!? Når man er ved at løbe tør for argumenter, så tager man bare halen mellem benene?
Jeg vil fremover være påpasselig med at svare LIR på hendes provokationer, og sørge for at lægge mine indlæg således at hun ikke kan slette dem.
PS.Denne kommentar er næsten lig den jeg har lagt under den nævnte tråd, bare for at få flere med.
tilføjet af

tja

det er hendes måde at fornægte virkeligheden,hun sletter indlægende,sådan er det.lad være med at gå i dialog med hende,hun er ikke rask.
tilføjet af

God ide

dersom man får tråden med, forstået på den måde at man bør have selve debatten med.
tilføjet af

jeg har for ikke så længe siden anført det samme

så jeg skriver ikke det hele igen, men linker bare til mit gamle indlæg... jeg er helt enig med dig.. men eneste fornugtige er at ignore LIR, hvilket flere og flere gør..
Mit indlæg kan du finde her :
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=70&posting=858997#858997
tilføjet af

Diskvalificeret!

Man kan deltage i et debatforum med mange forskellige intentioner, og man har ret til det hele...stort set.
I princippet gør LIR heller ikke noget der strider imod reglerne, jeg synes bare personligt, hun diskvalificerer sig som debattør. Og det er så ikke HENDE men hendes adfærd jeg vil deltage med i dette indlæg. Jeg bryder mig nelig heller ikke om at debattere andre debattører personligt.
Jeg mener, at de indlæg, vi skriver og lægger herude, er SOL-ens. Så snart vi har sendt dem afsted, giver vi det skrevne til de andre deltagere. That's the game. Det er ikke vores mere, når vi har sendt dem afsted.
Der kan selvfølgelig være nogen gange, hvor man har skrevet noget, som bliver mishandlet med ækle eller hadefulde svar. Dem KAN man jo fjerne ved at fjerne sit eget indlæg...og det har jeg da faktisk også gjort en sjælden gang i mellem. Men det er ikke et princip jeg hylder. Nærmest kun en nødløsning for at undgå for meget skvalder i SOL-en.
Når man har en lang stribe svar på ens indlæg, så er det den helhed, man med sin deltagelse har været med til at skabe...der er sgu ikke nogen undo! Det giver kun frustrationer, for det andre mener om emnet er ligeså vigtigt som det man selv mener!
Et debatforum er et sted man debatterer emner. Dvs. naturen af indlæggene er, at de lægger op til besvarelser. Alle har lov at svare på alt, og man er heller ikke omvendt tvunget til at besvare alt! Men konsekvent at fjerne andres svar, og konsekvent ikke at besvare de spørgsmål der bliver stillet....det giver jo ikke en en adfærd som debattør! Derfor synes jeg hun diskvalificerer sig selv.
Jeg er partifælle med hende altså medlem af enhedslisten, men jeg kan slet ikke identificere mig med hendes fremgangsmåde. Synes den skader langt mere end den gavner. Hun gør sig upopulær, og andre personificerer "de røde" med den figur hun spiller....og det er da langt mere skadeligt for EL end noget andet.
Hendes andfærd skader folks generelle opfattelse af Enhedslisten og venstrefløjen, og hun bringer skam over sine partifæller! Det har jeg OGSÅ sagt til hende flere gange.
Jeg gider slet ikke læse hendes indlæg mere, og SLET ikke at skrive noget til hende, for hun gider jo ikke debat! Hun svare ikke, men vil gerne ytre sin egen holdning. Hun sletter indlæggene, så ens deltagelse bliver usynlig. Det er en mulighed hun har, og en ret hun benytter sig af, men det bliver altså uden mig.
tilføjet af

Ved du ikke.........

.......at "LIR" er en sindsforvirret person med en naiv tro på, at hun gør en god gerning ved at lokke folk til at gå imod hendes "argumentation", for så bare at slette det hele.
Et stakkels menneske uden et egentligt liv. Lad hende endelig ikke spilde din tid.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.