11tilføjet af

Hvor går fodboldspillere i byen?

Kunne virkelig godt tænke mig og vide hvor Brøndby-spillerne fra SAS-liga holdet går i byen henne? For hvordan kommer man ellers til at møde dem på et lidt mere personligt plan?! Ved jo at de går en vinterpause i møde, der helt klart vil blive præget af fester og farver... Håber I kan hjælpe mig!!!
tilføjet af

Prøv i en af

Jehovas Vidners Rigssale.
tilføjet af

Prøv nu at være lidt alvorlig

Sgu det være morsomt eller er du bare FCK-fan? Mener det sgu helt alvorligt og kunne godt tænke mig et kvalificeret svar...-dog ikke fra dig!
tilføjet af

Stakler..

Hvis nogen ved det, skriver de det nok ikke her. For hvor må det være irriterende for disse fodboldspillere, at blive rendt over ende af tøser der ikke kender dem, men som alligevel har et crush på dem.
tilføjet af

glidende takling

Aner det ikke, men pas nu på, for hvis det lykkedes dig at få nedlagt en spiller med en glidende takling, får du det røde kort dagen efter.......
tilføjet af

*G*

Du kan da ikke forvente alvor, på en så fjollet forespørgsel..!?
Du vil møde spillere fra Brøndby - folk du tilsyneladende ikke kender, hvorfor helvede skal du så opsøge dem på DERES steder. Hvis i havde noget til fælles, stødte i nok på hinanden i jeres færden.
Nu kender jeg en del fra denne verden, og ved hvad man mener om din type. Jo mere ihærdig du er, jo større bliver latteren over dullen(måske dig) dagen efter. Tro mig, og vis dig selv en smule respekt.
Skal du se på spillerne, så køb en billet til deres kampe - og lad det blive ved det.
tilføjet af

Hvad gør jeg?

Grunden til at jeg har valgt at spørge her inde i dette forum, er at jeg selvfølgelig ikke vil virke som én af de mange duller - har snakket med en af spillerne og er desværre faldet pladask for ham... Men ville ikke virke alt for ivrig og spurgte derfor ikke ham selv, hvor de evt gik i byen - for ja, hvad fanden kommer det mig ved?! Men er som sagt faldet for en af dem... Hvad gør jeg? Ser alle deres kampe og har gjort det i de sidste 10 år - Har fulgt med i fodboldverden pga af min interesse for fodbold og ikke pga spillerne. Men er så faldet for en af dem efter en halv times samtale...
tilføjet af

Ok...

Så ER jeres veje jo krydset på naturligvis(eller hva'?*S*) Er det så ikke bare at fortsætte i samme spor - og gå efter ham istedet for at eftersøge fodboldspilleres bysted?
Hvis du efter en ½ times sludder med en købmand, ville du jo ikke efterfølgende efterlyse steder hvor købmænd gik i byen(eller..?*S*)
Må jeg spørge hvor gammel du er?
tilføjet af

TAK!

Ja selvfølgelig må du spørge hvor gammel jeg er - jeg er 26 år... Ved godt at jeg måske lyder som en på 17, der tilfældigvis er faldet for en kendt, men det er absolut ikke så'en det hænger sammen. Er faldet for ham fordi han er som han er, sød, charmerende og nede på jorden...
tilføjet af

Hej tøz

Held og lykke i jagten, på din drøm. Jeg undres! bare en smule over de negative svar fra drengene.
De er sgu da selv de største fan! møder op kamp efter kamp, dyrker deres idoler mere end deres kærester.
Så! mon der skulle være bare en smule jaulosi, over ikke at have samme talent/ blive jagte af dejlige kvinder.
Der er vel ikke flere "lyserøde" firebenet på banen end udenfor. KnuZZ en fan.!
tilføjet af

Misundelse

Hej selv! Tusind tak for dit indlæg... Rart at der er en der har forståelse for min situation :o)
Tror måske at du har lidt ret i din udtalelse - hvis drengene fik muligheden for at feste det samme sted som alle Brøndby-spillerne ville de også gribe chancen... Knus fra mig
tilføjet af

*G*

Jeg er VIRKELIG ligeglad med om det er en fodboldspiller, eller en slagter jeg deler min flaske med..
Har gennem tiderne, haft en del bekendtskaber med spillere fra både BIF og FCK og en par engelske klubber - men seriøst så er de ikke, i min verden, vigtigere end de andre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.