7tilføjet af

Hvor finder man lykken??

Hejsa..Jeg er en pige på snart 18 år!De sidste mange år af mit liv har jeg boet på børnehjem, pga. min famile. Men er fra ½år siden flyttet i lejelighed! Jeg føler mig bare så ensom. egentlig har jeg alt det jeg gerne vil have! men på den anden side, har jeg bare ingen ting! jeg savner en kæreste!Men har bare så svært ved at finde en! Ikke fordi at jeg ikke er pæn, er da model! og jeg er også klog, og sød! men blev droppet af min x-kæreste her fra et år siden,som jeg var så forælsket i! siden dengang har jeg ikke kunne forælske mig i nogen! Hjæl mig, hvordan skal jeg nogen sinde komme til at elske nogen igen??
tilføjet af

Lykken

Kære A&W!
Lykken har det med at komme og gå sin vej igen - lykke er i ny og næ at kunne hjælpe et andet menneske. Lykken er, efter dage med hoteller og mange kilometer på landevejen, at køre sin bil ind i carporten for indenfor at nyde at kunne være sig selv, hvilket så er det modsatte af dit liv.
Du finder lykken inde i dig selv!!
Hjertelig hilsen
Askepot
tilføjet af

Et par råd...

Hej A&W,
Jeg kender godt situationen, har selv været i den i et par år, men det er ved at vende. Du skriver at du er ensom, og at du savner en kæreste - jeg har opdaget ved mig selv, at de to ting som regel forstærker hinanden. Det betyder også at det som regel hjælper på ensomheden at være lidt mere sammen med vennerne, selvom man ikke nødvendigvis får en kæreste af det. Det kan være svært at indse, da det man synes at man mangler når man føler sig ensom netop er en kæreste - ikke så meget pga sex, men mere en man kan være tæt på følelsesmæssigt og ligge og holde om om natten.
Så mit første råd til dig er at være lidt mere sammen med dine venner. Selv har jeg da en del gode venner, men da både de og jeg har travlt ses vi ikke så tit. I den situation synes jeg det er vigtigt at man ikke er bange for at være den der genoptager kontakten, også selvom vedkomne ikke lige har ringet i et stykke tid.
Som sagt får man ikke nødvendigvis nogen kæreste af dette, men man tænker måske mindre over sin ensomhed og det gør at man får det bedre. Hvis man har svært ved at finde en kæreste tror jeg det er vigtigt at prøve at gøre noget som man ikke plejer - ellers er der jo en tendens til at man møder de samme mennesker som man plejer. Selv er jeg for nyligt flyttet til en anden by for at læse videre (jeg er 24), og jeg har mødt en masse nye mennesker, herunder også en del dejlige piger🙂(ja, jeg er en fyr, hvis du ikke har gættet det endnu).
Hvis du er model gætter jeg på at der sikkert er mange der lægger an på dig - (udseendet betyder jo meget når man vurderer om man vil prøve at indlede kontakt til en pige). Hvis der ikke er det må det helt sikkert være fordi du ikke møder ret mange nye mennesker. Det bringer mig tilbage til mit råd om at gøre noget du ikke plejer. Prøv evt. at vælge et aftenskolefag eller tag på en rejse, hvis du læser på et gymnasium, universitet eller lign så prøv at vælge noget du ikke normalt ville, gå med i et udvalg etc.
Ok, det var hvad jeg umiddelbart tænkte da jeg læste dit indlæg - håber det kan bruges. Skriv bare igen hvis du har nogen spørgsmål.
tilføjet af

tak for rådet.

Hej mng. Mange tak for dine gode råd, det er sjælent at man hører sådan nogle kloge ord fra han-køn! Ville bare lige sige tusind tak.. mvh. A&W
tilføjet af

selv tak...

kom lige i tanke om en ting mere ... du spurgte vist også hvordan du nogensinde skal komme til at elske igen. Det er jo ikke sådan lige at komme sig over en forelskelse, men de fleste bliver udsat for det på et eller andet tidspunkt. Det får man det jo bare ikke bedre af at vide. Man kommer sig selvfølgelig gradvist - du tænker måske allerede lidt sjældnere på ham end da i lige havde slået op.
Jeg synes at man skal sørge for at lægge mærke til at man trods alt får det lidt bedre efterhånden som tiden går - så er det lettere at genvinde optimismen om at man nok skal finde en anden på et tidspunkt. En af de ting der gjorde at jeg selv blev opmærksom på at jeg havde fået det bedre var, at jeg begyndte at lægge mærke til at f.eks en eller anden pige jeg så på gaden så sød ud, eller en jeg så i fjernsynet (f.eks hende den mørkhårede fra ... Roswell hed serien vist :)
En anden ting - man har nok tit en tendens til at vurdere om nogen er, eller ikke er, ens 'type', jeg gør det i hvert fald selv mere eller mindre ubevidst. Men jeg havde for et par uger siden den oplevelse at en pige jeg egentlig ikke var tiltrukket af umiddelbart faktisk viste sig at være et rigtigt dejligt menneske da jeg kom til at tale med hende og lærte hende lidt at kende. Så det er måske også vigtigt at være lidt åben i forhold til lige at få et ordentligt indtryk af en person før man tager stilling til om vedkomne er noget for en (men vi er nok værre end piger til at gå meget efter udseendet)

/mng
tilføjet af

en vej ud

Kære ensomme
Jeg har 2 gode løsnings-forslag.
En vej ud kan være at blive hovedperson i en TV udsendelse om unge piger med modeldrømme.
Det andet er et professionelt filmstudie der laver undervisningsfilm - de mangler en "praktikant" og det kunne måske være dig
afhængig af hvor du bor.
Begge dele vil bringe DIG i fokus og du vil hele tiden møde spændende mennesker der interesserer sig for dig.
knuz
anne dam jensen
annedamjensen@jubiimail.dk
tilføjet af

12 TV udsendelser

Hej alle
Vi har læst om de 12 udsendelser der er portræt af spændende person - hver film sin person.
Vi synes du skal henvende dig og lade dem lave en film om dig. Et portræt af dig og dine interesser det kan vende helt op og ned på dit liv og du vil møde en ny kæreste og nye veninder. Det må du ikke sige nej til. men vi ved jo ikke om hende anne dam direkte har kontakt til producenterne. Men PRØV. Alt at vinde intget at miste.
Søde knuz fra Vibeke og Palle
tilføjet af

Livet går jo videre

Hej A&W
Man siger tiden læger alle sår, det gøre den. Der kan nogle gange bare gå lang tid inden.
Mit råd til dig: Nyd livet dyrk din familie og dine venner.Vi har alle sammen prøvet at blive såret,men livet går videre.
mvh
Billyboy
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.