5tilføjet af

Hvor bliver den ad????samvitigheden!

Samvitighed, er en underlig størelse! jeg er min kærste utro, men har ik dårlig samvitighed. nogle gange tænker jeg, hvad er der galt, er det ikke her man "burte" have en sådan størelse, at slås med!
Det er ikke fordi vi ikke har det godt sammen, vi har det faktisk rigtig fint. jeg er ikke forelsket mere, men en forelskelse vare jo ikke ved i alt evighed, det er hende jeg har valgt, til at dele mit liv sammen med, men aligevel
kan jeg ikke lade være at være sammen med en bestemt pige, vi har sex sammen på en uforpligtene måde,som er rart.
tilføjet af

???

Hmmmm.........
tilføjet af

Bare vent

Kære Steen
Jeg kan desværre, forsikre dig at den kommer. Lige nu har du det fint, meeeeen når du har mistet lysten til din "elskerinde", vupti melder den sig i sin dårligste form - hvis du altså elsker din kæreste.
Held og lykke og god jul
tilføjet af

ups

Hejsa Steen.
Jeg synes du skal tage og tænker over, hvad du gør ved en anden menneske( din kæreste) når du er utro, det er ikke dig der bliver ked af det og føler dig røv rendt, men din kæreste og synes ikke at du kan være det bekendt, hvis du ikke har nogle følelser for hende kan du lige så godt slå op.
For mig lyder det som om du kun tænker på dig selv og ikke din kæreste og hvis det kun er for din samvitigheds skyld du skulle prøve st være utro, så har du ikke fortjent en kæreste, det er min mening.
hilsen mille
tilføjet af

nemlig rigtigt!!

Jeg gir Mille fuldstændig ret!! det er satme ik rart og bli røv rendt af sin kæreste på den måde!! jeg har prøvet det og er stadig ved og prøve at komme over det!! så tænk dig lige lidt om!!
tilføjet af

Forstår godt hva' du bøvler rundt med!!

Jeg ved hvordan du har det... har oz selv prøvet situationen hvor man har de der 2 på en gang!! Men jeg så det bare som en helt almindelig ting... for kunne sagtens styre det! Jeg var bare i så stor tvivl om hvem jeg ville ha'... Min kæreste elskede jeg utroligt højt, men det var blevet lidt kedeligt!! Jeg kunne heller ikk finde den dårlige samvittighed!! Og har aldrig fundet den!! Men slo op med kærsten for Q efterhånden ikk snakke ordentligt med ham i frygt for at afsløre mig selv!! Tror bare det er fordi man ikke rigtig tænker på kærsten så meget som man burde i den situation og derfor ikk opfatter hvordan hun/han har det... og derfor har det svært ved at få den samvittighed frem!!
Alle har vel lyst til en gang uforpligtet sex engang imellem!! Tror bare på en måde det er et tegn på at du burde komme videre... væk fra kærsten!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.