11tilføjet af

Hvis Ole Sohn havde været nazist?

Hvis nu han havde været formand for et DNSP, også efter et naziregimes fald – hvis han få uger før regimets fald havde skrevet personlige breve som hyldede nazisterne og deres ideologi, og som slog fast, at han altid ville stå ved førerens side? Ville han så kunne springe fra formand for DNSP til f.eks de Konservative? Ville folk blot slå det hen som " sådan var det jo dengang " – ville han her under 20 år efter kunne fejre 12 års jubilæum i Folketinget, og blive omtalt som " måske kommende finansminister "?
[s][l][sol]
tilføjet af

spørg

østeuropæerne. Eller vores egne opportunistiske politikere hvorfor deres meninger drejer den vej vinden blæser
tilføjet af

socialt bedrageri ? m fattighjælp

Det der mangler er en menneskerettighedskontrol instans lokalt, regionalt . . . internationalt; så vil man få forståelse for hvordan zionisterne og palæstinensernes de har det og hvordan de bør have det zionisterne og palæstinenserne og for den sags skyld mange andre grupper . .
[s][s]
tilføjet af

Hvis Pia havde været kommunist?

ak ja😃
tilføjet af

Det er hun ikke.

Men for 20 år siden gik hun ind for at nedlægge det danske forsvar og erstatte det med en telefonsvarer! Hun var nemlig en del af et parti med en kendt skattebedrager og fhv. straffefange som formand og stifter!
tilføjet af

Nemlig

Glistrup fik ret.
tilføjet af

hahahaha

😃[l][l][l][sol]
tilføjet af

Det er der jo så mange der har haft

🙂
tilføjet af

Sig mig engang

Er målet ikke fred ?
Hvor al militær bliver overflødigt. Er du krigsliderlig eller hvad ?
tilføjet af

Der.

Var naturligvis 10,000 af x-nazister, i den vesttyske administration, efter den 2 WW, ellers kunne man ikke komme videre, i efterkrigens kaos, men det undskylder naturligvis ikke, de sindsyge mennesker, der ikke kunne, eller ville se, kendsgerningerne i øjnene, angående kommunisternes forbrydelser og utopi, mange af dem, har gemt sig godt, og håber, at de aldrig vil blive afsløret, Ole Sohn har dog, afsværget sin ungdoms naivitet, og afsløret det rådne system, det er mere, end man kan sige om 70 ernes skolelærere, og alle de røde lejesvende, overalt i det offentlige system, der rendte rundt i murerbluse, og lilla ble på grødhovedet, der er mange, der ignorerede, folkemordene i Sibirien og Cambodja, og alle andre steder, hvor kommunisterne havde magten, det er i øvrigt de samme depecher, der så gerne vil, have et multikulturelt kaos samfund i vore dage, så de har ikke forandret sig, de vil ødelægge det vestlige demokrati, for en hver pris.
tilføjet af

nej det tror

jeg ikke jeg mener de skød folk efter krigen for sådanne ting.
tilføjet af

Hvad mener du med "hvis"

....😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.