2tilføjet af

hved ikke hvad skal gøre

hey
jeg har et lille problem fik lave en aftal med to dates i aften hvad skal jeg gøre for at redde den hjem igen jj med style
tilføjet af

ved ikke hvad jeg skal gøre........

du må se hvor fejlen ligger.
et godt råd til dig.find ud af hvad det er der gør at du har sådanne et behov.hvis det er et problem med de to" dates".så aflys dem alle.og vent til den dag du finder charme trolden på din vej.jeg kunne ikke forestille mig,at det er realistisk med så mange "herre"besøg på engang.
så lyt en gang til dit indrer jeg ,find ud af om det er det du skal gøre.eller bør du vente til næste forsøg på det nye ...jeg...det er jo rart med en kæreste,men det lyder som om ,at det er en stor "mistake"i dit liv du har gjort.
du kunne jo osse bare lave en anden aftale med herren nr.2 hvor du kan hilse på ham og hans love storier.jeg tror det bliver for kompliceret for dig hvis det er begge to på engang.
det vil det blive på den måde ,at du kan måske ikke udtrykke dig rigtigt hvis nu du er forelsket i herren nr.1.og ,at du helere vil have ham i så faldt frem for herren nr.2.
-jo,jeg kan godt se at du har et mindrer problem der!..jeg håber ,at nået af det jeg har skrevet kan bruges.så god fornøjelse med daterne.
mange knus fra
"gustenbitch :-)
tilføjet af

DIN FEJL

DU SKULLE HA' TÆNKT DIG OM, INDEN DU LAVER EN AFTALE MED TO..!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.