5tilføjet af

Hvad vil de her. ?

Nu har politiet endnu en opgave, nemlig at overvåge komiteen for et frit Irak, det er tilhængere af den styrdede diktator Sadam Hussein, der på deres hjemmeside opfordrer til drab på danske soldater. Det er resultatet af den slappe holdning fra myndighedernes side, når disse antidemokratiske mennesker står og råber op om menneskerettigheder og asyl. Lad os få ryddet op i disse organitationer og komiteer og få sendt dem hjem der modarbejder demokratiet. Er de klar over hvor meget de skader deres landsmænd som gerne vil integreres i det danske samfund. Så ud af landet med dem. de koster de danske skatte ydere mange penge, der sagtens kunne bruges på noget bedre. Venligst dalimill
tilføjet af

De er sammen med skøre danskere!

De er sammen med skøre danskere, som vi kender fra debatten på SOL.
Se dette link. jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine!
http://www.fritirak.dk/
tilføjet af

svar til satyr

Du har ret. Disse skøre danskere bl.a den person der udtalte sig på tv, og forsvarede kommiteen skal selvfølgelig rejse med. Kunne blive oppasser og stikirenddreng. Jeg vil kalde dette en form for landsforrædderri. Venligst dalimill
tilføjet af

Så forstå det dog!!

I forstår det åbenbart ikke. Men disse muslimer vil kun deres eget, derfor ser du også et overtal som snyder og bedrager med moms skat, ja you name it. De ønsker ikke at bidrage til det danske samfund. De fleste er snyltere, parasitlignde individer som suger og dræner vores samfund for positive resurser. Men det er de dumme danske svin's egen skuld, for vi tror på det gode i mennesker, på en god verden med frihed, ytringsfrihed, ligestilling og demokrati. Vi er et godtroende folkefærd, som tror at vi kan ændre hele verden, hvis ikke på afstand så kom til danmark og bo. Danmark har plads til alle som blot vil nyde, ikke yde, nej dem smider vi sgu ud, afviser på latterlige grundlag. Og sådan er der jo så meget! Stem DF!!
tilføjet af

hjem

Hjemsend de irakiske flygtninge. Sadam er fjernet fra magten, og det var på grund af ham de økonomiske flygtninge fra Irak flygtede helt til Danmark.
tilføjet af

Det urimelige bistands system.

Hvad skulle de gøre , hvis vi ikke havde det fantastiske bistands system? Det oplever vi danskere altså ikke noget til - en meget lille indtægt og arbejdstvang. Vil man ikke finde sig i denne urimelige behandling "klappes kassen i", en katastrofe for mange mennesker. *** Nogen kan få kontanthjælp i mange år , uden arbejdstvang eller anden aktivitet. En kvinde snakkede med en BT. journalist , som hun sagde - de fik mange penge i Danmark i kontanthjælp , og havde to huse i deres fædreland. Var det mig - var det socialbedrageri - hvad der vel er meget af.... det er KUN en mistanke. Det urimelige bistands system , og " man skal være selvforsynende" , sagde min sagsbehandler for ca. 6 år siden til mig ... det er der vist mange der ikke er. En person havde fået bistandshjælp i 16 år , så jeg i fjernsynet ????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.