3tilføjet af

Hvad kan DK gør ? for at hjælpe Asien

g*ve j*rs fosl*g!
tilføjet af

begrænset

hvad et lille land som Danmark kan gøre.
tilføjet af

Tjaa..

Der er i forvejen så mange mennesker dernede, at det bedste vi kan gøre er vel at sende penge, tøj og mad. At sende skolebøger virker for mig som det samme som at sende en ubåd ned til en ørkenkrig (Irak-krigen, red.). Jeg har i hvert tilfælde hørt at der er blevet sendt skolebøger derned. Hvorfor har jeg ingen idé om! :S
-/BikerBirk
tilføjet af

Penge

For at hjælpe i de lande, som er hårdt ramt af denne forfærdelig katastrofe, kan vi i første omgang sende penge ind til Røde kors eller Folkekirkens Nødhjælp eller Red Barnet. De får brug for mange penge til mad, rent vand, medicin, hospitalsudstyr og telte/campingvogne/skurevogne som midlertidige boliger til de mange som er blevet hjemløse.
Mange rock og pop-stjerner kunne lave støttekoncerter eller plader, hvor pengene går til genopbygning og nødhjælp i disse lande.
Jeg synes, at der er meget man kan gøre for at hjælpe, både økonomisk og medmenneskeligt. Hvis man har lyst og tid til det, så var der også mange u-landsfrivillige, som kunne tage ned til disse lande, hvis de får behov for det. Der er sikkert også mange børn, som måske er blevet forældreløse eller voksne som har mistet deres børn, så de har brug for krisehjælp.
Der er sikkert også et stort behov for at hjælpe med kister, begravelser og oprydning.
Det er noget som kommer til at koste dyrt og tager lang tid, at genopbygge, så penge er nok det bedste man kan hjælpe med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.