31tilføjet af

Hvad er Du træt af ved mænd?

Jeg er træt af jeres sure sokker, træt af jeres dobbelmoral, træt af at i skal overgå naboen. Hvem har den største grill??? Træt af angreb af mit køn, og ikke mindst træt af at leve op til, alle jeres forventninger. Hvad er du træt af?
tilføjet af

dig !!!!!

nemlig
tilføjet af

INTET!!

INTET - Men er sku snart træt af alle de fandens kvinder der SKAL finde noget og brokke sig over!!
Hallo det er år 2004 vi lever i, INGEN er perfekte, OG det gælder både kvinde som mand!
tilføjet af

En lille tap

Det kunne være at du skulle finde en mand med noget mellem benene og ørene. Så han ikke skal bruge størrelsen på grillen, eller hans bil som en potensforlænger. *G*
tilføjet af

Trådt over tæerne ?

Det lyder som om du er blevet trådt gevaldigt over tæerne ?
Der er faktisk mange dejlige mænd - man skal bare lede godt og grundigt !!!
*GG*
tilføjet af

Jeg er træt af....

..... "kramper" der ikke har andet i hovedet end at brokke sig over mænd. Gudskelov er ikke alle kvinder sådan. Så havde livet sgu været surt.
Bliv lesbisk.. Så er du fri for os
tilføjet af

Jeg er så træt af ...

At fornuftige og dejlige mænd og kvinder bruger deres tid på at besvare tåbelige indlæg som dit.
tilføjet af

ALT!

træt af alt ved mænd, træt af dem :-))))
tilføjet af

naive pige

luk dog øjnene op og SE på mænd.
Nej vel? Ikke noget at rende efter.
tilføjet af

tak

Hej Maria, jeg vil bare sige tak for dit indlæg, det er sgu rart at høre at der findes fornuftige kvinder som dig der ikke bare SKAL rakke ned på os mænd, for ikke at sige svine os til, som det var tilfældet i et indlæg igår, om os mænd, hvor der fandme ikke var andet end tilsvininger, og jeg håber så bare at de læser dit indlæg her så de kan lære af det, at kvinder heller ikke er fejlfrie, for sådan fik de det til at lyde, ingen er fuldkommen, så igen, tak maria.
tilføjet af

nemlig

Rigtigt, ingen er fuldkommen, hverken mænd eller kvinder.
tilføjet af

hørt, hørt

Jeg har kun en ting at sige, nemlig enig, fuldstændig enig
tilføjet af

synd for dig, bliv lebbe

Nåh, lille pus, der er vist en der aldrig rigtig har haft succes hos mændene hva? Aldrig været i stand til at tilfredsstille en mand, er det der skoen trykker, for så synes jeg da du skulle se ind i dig selv og tænke, "jeg har bare ikke evnerne til det", og så skulle du tage at blive lebbe, hvis du ikke allerede er det.
tilføjet af

HVAD??

Jeg kan ikke forstå hvorfor du er så træt af mænd... Hvordan kan man andet end at elske de der dejlige skabninger.. Deres nogle gange klodset måda at være søde på og deres manglende evnt til at forstå hvad det er vi kvinder ønsker... Jeg ELSKER mænd...
tilføjet af

Til 'Anonym',

.

Jeg er en ældre kvinde der er træt af at se/høre på unge kvinder/piger der bruger et sprog som en havnearbejder! Træt af at høre jer tale som en flok rejekællinger? Hver gang nogen bliver spurgt om mænd er svaret, bare han har en god røv. (overtaget udtryk fra manden)
Mange af jer mener også at det er stort at drikke som svin, og vælter rundt og lade sig udnytte i deres brandert hvor ydmygende nedværdigende og respektløst over for forældrene og for jeres eget omdømme! Og kønt er det ikke at se på! Ikke særligt Ladylike heller! Hvor er jeres selvrespekt blevet af?! Nogle af jer opfører jer som en flok hyæner.
En anden ting jeg altid hører er jeg kan ikke lave mad? Jamen herregud er det ikke ynkeligt at høre på, at en kvinde ikke kan tilberede sin egen ernæring - hvad og hvem skal sørge for at eventuelle børn får en næringsrig føde? Eller den mand i finder SKAL altså kunne lave mad, fordi I gider ikke sætte jer ind i det?!
Nu er der ingen der siger at I hører til den slags piger, men det er bare det jeg længe har været træt af. Og hvis jeg var mand i dag ville jeg løbe skrigende væk.

.
tilføjet af

Jeg er...

glad når jeg ser hans sokker liggende inde under stuebordet, for så ved jeg at han er hjemme... Og så glæder jeg mig til at sidde med ham i sofaen med rødvin, stearinlys og med fødderne i hans skød, mens han nusser mine tæer og fortæller mig om sin dags op og nedture. Bagefter læser vi måske for hinanden i en bog, ser TV og kommenterer det vi ser sammen, eller vi tager rødvinene og stearinlysene under armen og går i badekar med masser af skum.
Hvad er der at blive træt af ?? De sure sokker❓Dem tager jeg lige i et snuptag når jeg alligevel rydder stuebordet. Vasketøjet ved siden af vaskekurven❓Det smider jeg lige op i kurven når jeg alligevel tager mit eget(som heller ikke altid rammer kurven). At det er mig der skal lave mad ??? Overraskelsen er så meget større når han pludselig siger: I aften skal du ikke lave mad,- det gør jeg. Træt af ham ??? Næppe,- ikke engang at skulle være sammen med ham resten af livet ville give mig tid nok sammen med ham!
tilføjet af

Hvor sødt...

du rammer bare plet...:O)
tilføjet af

silicone

HE He
tilføjet af

Jeg vil,seriøst, gerne vide

hvordan du får vendt så mange ting til det positive.
Jeg er vild med du skrev, at når du ser strømperne flyde på gulvet - nå ja, det er da tegn på at han er hjemme....
Den slags ting.
Gider du - seriøst - ikke godt lære mig det?
Hvordan man gør?
Hvordan man lærer sig selv at tænke sådan.... Jeg er så forfærdelig træt af at bitche over ligegyldige ting....
tilføjet af

hvor er du skøn..

og hvor ville folk kunne undgå mange små og ligegyldige diskussioner hvis de tænkte som dig ;o)
tilføjet af

Svar til Stella

Hmmm, hvad gør jeg som gør forskellen...
Jeg vil selvfølgelig svare dig seriøst! Det ville glæde mig hvis jeg kunne være med til at forandre hverdagen for de mange par, som trænger til at se verden gennem andre briller
For det første er jeg sikker på at han ikke gør det for at irritere mig. Han gør det fordi han er kommet hjem fra job og trænger til at være sig selv og slappe af sammen med mig. Med den tanke kan man jo ikke blive gal på ham. Og hvis jeg vejer tingene op mod hinanden: Skal jeg hidse mig op over noget som tager mig et "snuptav" at fjerne eller skal jeg bare være glad for at han synes vores tid er så vigtig sammen at han ikke lige tænker over at skulle smide sokker i kurven i stedet for under sofabordet?? Jeg foretrækker det sidste. Vi mennesker er jo så heldigt indrettet at selv bestemmer hvordan vi vil reagere på dagligdagstingene. Vi skal lære at tage patent på følelsen. F.eks.: Jeg LADER mig irritere over at hans sokker ligger på gulvet.
Det er min følelse og derfor kan jeg også ændre den. Hvis jeg vælger at sige: Du irriterer mig når du smider dine sokker på gulvet, er det ikke længere mig det drejer sig om, men kæresten som skal forholde sig til at han irriterer dig... Så har du skubbet følelsen over på ham og det er hans skyld at du er så irriteret på ham. Nu er det så op til ham ikke at irritere dig... Og det hele startede med at du LOD dig irritere, frasagde dig følelsen og puttede den over på din kæreste i stedet for.
Hvis jeg ikke kunne leve med at min kæreste smed sine sokker under bordet, kunne jeg vælge at sige til ham: Du smider altid dine sokker under bordet! Du gør det udelukkende for at irritere mig!! Det ved jeg for jeg har sagt det her tusind gange før og du gør det stadig... Her har jeg tolket på hvorfor han smider sine sokker der og der er ikke noget at sige til at jeg er vred på ham,- han gør det jo med vilje og kun for at irritere ham!!! Jeg har jo sagt til ham før at jeg ikke vil have det...
Jeg kan også vælge at sige det i en positiv tone: Jeg har bemærket at du lægger dine sokker under sofabordet hver dag. Hvad er grunden til det??
Han vil blive gjort opmærksom på problemet i en positiv ånd og du har ikke konkluderet på hans motiver med sokkesmidningen... Han vil for fremtiden tænke over sine sokker før han smider dem igen - det er jeg meget sikker på.
Denne løsning kan altså også bruges på andet end sokker...
Jeg håber du kan bruge dette. Hvis der er noget du ikke forstår er du velkommen til at kontakte mig her igen.
tilføjet af

Utroligt.

Det var dog dejligt at læse dit indslag. Sjældent at møde så positivt svar.
tilføjet af

vend snuden indad

det hjælper ofte.
Hvis man bliver irreteret på sin kæreste/ mænd/ kone er det som regel en selv der er problemet.
En gammel kone brokkede sig over hendes cigar rygende mand.. hun var dødtræt af cigarrøgen, nikotinen i gardinerne osv..
en morgen vogner hun op ved siden af manden som er sovet ligeså stille ind.. kort tid efter sad hun og røg de selv samme cigare som manden havde røget.. Hvorfor mon.. Jow fordi hun savnde ham som bare pokker.. og idet hun selv røg de fordømtet cigare var savnet til manden til at bærer for hende.. de havde været gift i 55 år.. hun døde selv ca 7 mdr efter manden..
lær dog for pokker at sætte pris på hinanden istedet for at brokke jer.. det tjener ikke noget formål, andet end en gevaldig hovedpine.
tilføjet af

tilfredse koner

velkommen i klubben.
hvor er det skønt at læse om din måde at tacle de fordømte sokker på.. og hvor er det skønt at læse at der findes flere i samme båd som jeg selv sejler i..
og nyder det..
vi burde starte en klub for TILFREDSE kvinder/ koner for vi findes..
sure mokker er der nemlig for mange af..
tilføjet af

Godt spørgsmål

Min kæreste arbejder, jeg går i skole.
Min kærsetes dagligdag er fra 04-17.30, min er fra 6-17 (fra vi står op til vi kommer hjem). Derefter skal jeg vaske op, lave mad, sætte en tøjvask over (hvis det da kan lade sig gør da vi deler om vaskemaskinen). Så skal jeg lave lektier og nå at ligge og "hygge" med manden inden han går i seng kl 21 ca. Og der skal jo også røres rent og støvsuges engang imellem. Men det kan altså bare ikke lade sig gøre! Jeg er ikke en blæksprutte! Hvis jeg skal nå det hele så kommer jeg ikke i seng før kl 1.00-2.00 om natten og så er jeg nok ikke så meget værd oppe i skolen!!
Så hvad er jeg træt af ved mænd: At de ikke kan hjælpe til i hjemmet, tage nogle ting som en selvfølge at hjælpe med. (HAn kan jo godt selv se at lejligheden roder, og er også utrolig dygtig til at informere mig om det)!!
tilføjet af

Min mand snorker!

.
Min mand snorker, og kan til tider holde mig vågen. Men hans snorken irriterer mig ikke, den gør at jeg føler mig tryk. Fordi så ved jeg at han stadig er hos mig.
.
tilføjet af

TIL MR.,BIG

.
N.N. længere nede på siden har også et indlæg der ikke rakker mændene ned!
.
tilføjet af

Sgu ikke træt...

Jeg er overhovedet ikke træt af noget ved mænd, og da slet ikke noget, man kan sige gælder ALLE mænd!
Jeg er nok mere træt af noget ved mig selv og mænd...
Jeg har haft to længere varende forhold. Og de mænd var sgu da søde og dejlige, men når jeg har boet sammen med dem i længere tid, så blev de hverdag...De blev gennemsigtige, ligegyldige...en vane. Jeg mistede respekten for dem, og så stillede jeg også op i køen af kvinder, der brokkede sig over sure sokker og det alt der...men jeg stoppede igen! Kunne ikke lide, det, det gjorde mig til.
Så nu kan jeg godt lide mænd, hvis de er søde, og vel at mærke bliver boende hjemme hos dem selv, og kommer på besøg hos mig. Så bliver de nemlig ved at være spændende, interessante og uforudsigelige. De bliver aldrig en vane for mig. Få af dem kommer så langt, så de smider sure sokker på mit gulv, men når det sker, så betyder det sgu bare glæde inde i mig, over at de føler sig så meget hjemme her.
Næsten ingen, kommer så langt, så jeg ligefrem vasker deres sokker for dem, men når det sker er jeg helt i den syvende himmel over at få lov til det!
("sokker" skal forstås symbolsk som mænds synlige tilstedeværelse i mit liv)
tilføjet af

Børn???

Jeg har boet sammen med min kæreste i snart 6 år og nyder stadig tilstedeværelsen af ham, ser ham, kysser ham, nusser om ham.
Jeg kan enlig godt se din pointe, men har lige et enkelt spørgsmål som måske lyder lidt gammeldags, har du ingen ønsker om at få børn?? eller skulle han så være som en weekend far, fordi du ikke ville kunne holde ham ud i dagligdagen??
tilføjet af

Min Mand hjemme

Nu kan jeg høre min mands bil nede på gaden, glæder mig allerede til han sætter nøglen i døren og råber "Hej pus"
Hvordan kan man hade mænd eller værrer endnu sin egen mand, jeg forstår det ikke, jeg glæder mig altid til min mand kommer hjem, selv om hans sokker ikke lige ligger i vasketøjs kurven og han ikke har tømt opvaskemaskinen som aftalt, nu vil jeg springe ham i armene og kysse ham. og glæde mig over jeg ikke behøver spilde tid/vores forehold med unødvendige diskutioner...
Godaften Mira
tilføjet af

Forstår godt du spørger

Jeg vil først sige, at jeg kan godt lide at høre om folk, der kan finde ud af at elske hinanden, også når den første hopsa er danset af. Det fylder mig med sådan en tanke "Livet er sgu stadig værd at leve, også i fremtiden"
Jeg forstår godt dit spørgsmål, men jeg er 45 år, og har to kidz, en fra hver af de to fohold jeg har haft. Den ene er så stor og voxen så hun slet ikke bor her mere. den anden har førsteret til at bo her...hvis ikke folk kan tolerere ham, så kan de fize af.
Min søn er ikke i tvivl om, at jeg elsker ham over alt på jorden, så han føler sig ikke truet. Men her er altså heller ikke et evigt rend af fremmede mænd ;o)
Men ellers den tanke du fik om at en evt. kæreste skulle være sådan en slags weekendfar...tjah...det ville da passe mig meget godt. For faktisk er det sådan, at hvis han passer til mig, så vil han også selv have det sådan.
Ved ikke om det er spørgsmål om gammeldags eller moderne indstillet, men sikkert nok et produkt af tiden...man så jo ikke den slags forhold før i tiden, men man ser det oftere nu.
tilføjet af

:oD

Jeg kommer til at smile over hele hovedet ved at læse din besvarelse... Selvføgelig er det det! vi vil komme til at kede os ihejl hvis der ikke fandtes nogle mænd på denne jord!!! Hvem skulle så tilfredsstille os, hvem skulle vi være sure på og hvem skulle vi krybe ind til når vi er bange og har brug for støtte, til at se tingene på når veninderne bare giver os ret.
MÆND ER DEJLIGE - der er så bare nogle som er dejligere end andre ;ø)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.