5tilføjet af

Hurtig pasta og tomatsovs

Du skal bruge:
To pakker frisk pasta
To Dolmino-sovs pakker
En kvart liter piskefløde
Du sætter pastaen i kog og blander dolmino-sovs med piskefløde. Du stopper med at koge sovsen når du synes den er varm nok - du kan evt. bare vente, til den er i kog.
tilføjet af

Dolmino-dag !

jaa... den smager godt du laver den tit til os !!!
tilføjet af

føjforpokker

er i klar over hvor lidt næring der er i sådan et måltid? hvor mange tilsætningsstoffer??....hvor mange proteiner og fibre får i med dette måltid?? Hvor hurtig bliver i sultne igen?
Jeg undrer mig over menneskers desktruktive spisevaner...og på et eller andet tidspunkt vil dette samfund betale prisen i form af sygdomme og lav moral!
tilføjet af

Rolig nu.

spar os tak:). Synes ærligt talt at du overreagerer fuldtstændigt. Det kan jo ikke nytte noget at spise pap og papir, bare fordi at der er fibre i. Mad skal også smage af noget. Jeg er enig med dig i at der er en masse overflødige og undøvendige tilsætningsstoffer i visse produkter, såsom Dolmio. MEN, det er jo bare et alternativ til en lille hurtig ret der slukker sulten. Så smut du hen i dit lille drivhus, med dine gulerødder og knækbrød og nyd dit liv. Jeg tvivler i hvert fald på at jeg ville kunne.
tilføjet af

EJ NU...

må i holde op... hvor meget madlavning er der i at bruge en færdig sovs og proppe fløde i???
Det ville jo være det samme som at uploade en opskrift på færdigkøbtpizza og skrive at der bare skal lidt skinke på.
Kom med nogle ordentlige opskrifter på HJEMMELAVET mad TAK!
tilføjet af

Tak!

Tusind tak for opskriften, lige hvad jeg ledte efter... Hvorfor brokker folk sig over at nogen gider at smide opskrifter op til os andre? Hvorfor skal i bedømme om denne opskrift er for 'nem'? Jeg ledte tilfældigvis efter en 'nem' opskrift med Dolmio og her var den så.. så meget nyttig for mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.