11tilføjet af

Hjælpe mig med min date... er blevet rusten :)

Jeg har brug for lidt hjælp til min date iaften ! Jeg har mødt den her dejlige pige, som jeg har skrevet og ringet sammen med i nogle uger nu. Vi aftalte efter noget tid at mødes en lørdag aften på en bar sammen med hendes veninder og min venner. Det første møde var lidt kikset, fordi da jeg ankom til baren var der 2 fyre som sad ved siden af hende og var helt vilde. Men da vi fik øjekontakt første gang glemte jeg alt om mine omgivelser ogvar forelsket med det samme !. Aften gik og hun skulle hjem🙁vi aftalte at ringes ved, det skal lige siges at vi var ikke sammen den aften. men kunne mærke der var en god kemi.

Efter den aften gik der 2 dage, så ringede hun til mig og ville snakke :)jeg spurgte hende om hun havde lyst til at gå på en "rigtig" date med mig. Det ville hun gerne , uden at lyde alt for vild...
Idag skal jeg så på date med hende .. hun er 24 jeg 28år,
Hvor skal jeg tage hende hen❓
hvilke tøj skal jeg tage på❓casual eller jakkesæt
skal jeg give hende noget når man mødes ?
gode ting at gøre / dårlige ?
Håber I kan hjælpe mig til en god aften med mange gode foreslag
mvh. noia
tilføjet af

Kender du ikke et lille stille sted

hvor I kan få en drink eller en god øl inden I finder et sted, hvor I kan spise - det kan du jo godt planlægge i forvejen. Bestil evt. bord.
Påklædning casual
Ingen gaver - betal regningen.
Gå forrest ind i restauranten, og vær så galant du kan være uden at virke påtaget.
Spørg, spørg og spørg og spørg så interesseret igen og lyt.
Undgå al tale om ekskærester på begge sider.
Beslut allerede inden aftenen starter at den ikke skal ende i sengen, men fører til en ny aftale.
Så har du hende, hvis der var den mindste seriøse interesse fra begyndelsen - og det tyder det jo på.
tilføjet af

ikke noget med

Hejsa,jeg syntes ikke du skal have noget med,jeg er selv kvinde og syntes det er vildt pinligt,når en mand man ikke kender kommer med fx.en rose den første dag når det er offentligt...vendt til I skal mødes privat...Du skal klæde dig afslappet,men pænt på,så har du det bedre og det virker meget bedre...
tilføjet af

Heldige asen ;)

Tag hende hen på en 'piget' cafe, gerne med lys, dæmpet belysning og en hyggelig stemning. Hvis du tager en gave med så skal den være meget lille og mere personlig og sjov end dyr¨altså højest 50 kr, så hun kan tillade sig at tage imod den.
Hvis du har råd til det så spring ud i udsalget og køb noget nyt tøj, behøver ikke være dyrt. Men nyt tøj ser bare bedre ud. Cowboybukser og en ny skjorte kan sagtens gå an. Det gælder om at se nystrøget ud ;)
Sæt dig på cafeen, så du ikke kan sidde og glo på de andre piger, men kun på hende.
Og så kommer det svære.. Stil åbne spørgsmål der giver hende mulighed for at komme med lange forklaringer.
Og det vigtigste er at du 'bare er dig selv'.. Slap af! Snup evt. en enkelt eller to genstande inden mødet, hvis du er helt oppe at køre. Lad være med at udgive dig for noget du ikke er. Hvis hun fx dyrker fitness 5 gange om ugen, så lad være med at føle dig forpligtet til at sige du selv dyrker en masse sport. Sig sandheden med små modifikationer. Altså det gælder ikke om at fremstå som en idiot, men jeg lover dig at kvinder ofte kan leve med mange ting, bare man er ærlig :)
Og lad dig evt. inspirere af de her scoretips..
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=21&conference=245&posting=1044895#1044895
tilføjet af

Du MÅ være en mand

"nystrøget"? hmmmmm
tilføjet af

gode råd..

Tage hende med på burger king...
efter et par hurtige burger, kan du fortælle hende hvor fyldte dine boller er !! Find en taxa og afsted til nærmeste swingerclub !!
tilføjet af

opfør dig som en...

underholdene gentelman! piger kan godt li´gaver, men det skal nok ikke være et smykke på første date og heller ikke tøj, med mindre det er lingeri..... så er det ikke direkte hendes tøjstil du laver om på........ og så kan hun overaske dig næste gang uden I skal være sammen iaften......
tilføjet af

gaver er "for meget" på første date

og hvem gider rende rundt og passe på den resten af aftenen. Det er for langt ude.
tilføjet af

Nu må I sgu da styre Jer

Har I da ikke pli i kroppen? Man giver sin kæreste og kone lingeri, sgu da ikke en date. Skvadderhoveder. - Åhh jo, hvis vil være sikker på at blive hældt i nærmeste container.
tilføjet af

Her var en der ku´- sgu!

Sådan skal den ged barberes - med stil.
tilføjet af

forslag:

han kan gemme den i underbukserne hele aftenen. for det første vil det se ud som om han er veludrustet og for det andet så lugter den af ham, så hun vil ikke vil det. han skal bare huske at sprøjte parfume på underdrengene ind imellem aften går frem af.
tilføjet af

Baghyler

Tag hende bagfra - det er det absolut bedste råd jeg kan give dig!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.