2tilføjet af

hjælpe hjemme ?

hvem ved dette ???

jeg er bestemt ikke racist - føler virkelig med folk der er blevet totureret og forsøgt dræbt i deres hjemland ... men føler ikke helt det er dem som tit og ofte strømmer ind gennem vores grænser - ( dog forstår jeg godt de forsøger på at skabe en bedre fremtid for deres familier ) så nej racist er og bliver jeg ikke !!!!
men da jeg denne gang lægger vægt på dette i et evt folketingsvalg så vil jeg høre jer ( undskyld min uvidenhed inden for dette felt ) om hvilket parti der støtter at de penge vi bruger her på de flygtninge kunne bruges (hjælpe flere) bedre i deres eget land .
jeg ville være ked af at mangle de nuancer i vopres egen kultur , men for at hjælpe flest muligt - hvem stemmer jeg så på❓
på forhånd tak for svarene 🙂
tilføjet af

Er det dette du mener?

tilføjet af

Det er jo håbløst

Bortset fra enkelte bittesmå lande i Afrika der er nogenlunde ovenpå efter vores hjælp er næsten alle de penge vi gennem 40 år har postet i kontinentet forsvundet i krige og korruption.
Islamisternes indtog og efterfølgende terror mod befolkningerne gør det ikke bedre da de er langt sværere at bekæmpe end farvede høvdinge, lad os nævne Kenya, Nigeria og Somalia.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.