4tilføjet af

hjælp til problem

jeg har de sidste dage haft et problem med at, når jeg sidder og læser en side, så kører siden op og ned, uden jeg har rørt ved musen, jeg tror det er en eller anden orm jeg har fået ind i min PC. jeg har opdateret min zonealarm, men lige meget hjælper det, jeg har norman virus kontrol på, hvad skal jeg gøre?
vær sød at hjælpe hvis i kan
tilføjet af

Prøv..

Hvis du går ind på linket underneden og prøver, at downloade, programmet, som er et scanningsprogram og prøver, at scanne for at tjekke den for viraer, kan det ske, at det hjælper.
http://free.grisoft.com/doc/5390/lng/us/tpl/v5#avg-anti-virus-free
Held og lykke.
tilføjet af

prøv

Jeg har nogle gange haft problemer
af den slags,
når musen trængte til at blive renset
eller
ved min optiske mus når underlaget var blevet
for beskidt eller broget af en anden grund.
tilføjet af

Måske problemet skyldes

at den webside, som du læser uden at pille ved noget, automatisk opdaterer sig selv engang imellem. Den kunne for eksempel udskifte en reklame hvert 2. minut. Hver gang den gør det, så genindlæses siden, som i den forbindelse kører en tur op og ned.
En løsning kunne være at trykke på escape-knappen (ESC). Trykker man på den knap, når siden er indlæst, så slås det script ihjel, som ellers ville udfører udskiftningen af reklamen. Et tryk på escape burde være nok til at du ikke bliver forstyrret i din læsning.
tilføjet af

mange tak til jer alle3

Jeg morede mig over nn's svar, det var også min tanke, og jeg rensede musen i går, og lige nu har jeg banket min musemåtte, men ellers vil jeg prøve de andre 2 forslag, tak for jeres respons
hilsen bibalu
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.