2tilføjet af

Hjælp til hjemmelavede børneispinde

Er der nogen der har en god opskrift på børneispinde - gerne med frugt?
tilføjet af

Bananer

Hejsa
Jeg har ikke en decideret opskrift på børneis, men da mine egne børn var små skar jeg store skrællede bananer over på midten, stak en pind i - jeg brugte blomsterpinde fra gartneren da de har en god længde og tykkelse for små barnehænder - og frøs dem.
Skulle det være ekstra godt dyppede jeg dem i smeltet lys eller mørk chokolade når de var frosset.
Du kan også fryse små danone yoghurt, bare en pind gennem folien og så i fryseren med dem.
Frys også blandet saft i små engangs plastikbægre. Sæt staniol over og stik pinden gennem så den kan stå mens de fryses.
Håber du fik lidt inspiration.
Hilsen faglæreren
tilføjet af

sunde børneispinde

Det kan være at dette kan bruges : Tag 1 kilo bær (dem, man plejer at have for mange af: ribs, solbær, blåbær, osv.) Kog saft af disse. Denne saft vil kunne holde sig ca. 1 måned hvis den opbevares i køleskab. (siger det bare lige, for så kan du sagtens lave saften én dag, og isene en anden dag) Saften hældes i isforme (kan købes i panduro hobby, eller brug de små danone bægre, eller et snapseglas,hvis isen skal se ud som en spids top) Så stilles det i fryseren 1 time, og først herefter sættes pinden i. Nu er der sunde sommer-is med bær smag til ungerne, og her er der nemlig ingen kedelige tilsætningsstoffer og farve i😉God sommer! :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.