4tilføjet af

Hjælp til ASUS-computer!

Her tidligere idag prøvede jeg at tilslutte min 2. generations iPod touch til min ASUS computer. Der skete det at min bærbare computer gik ud idet jeg tilsluttede min iPod. Herefter fjernede jeg så min iPod og prøvede at tænde for computeren men det eneste der skete var at knappen man starter på lyste og jeg kunne høre blæseren køre på et svagt niveau men computerskærmen var sort.
Jeg prøvede at fjerne batteriet da min computer ikke ville reagere på at jeg holdt tænd-knappen nede for at slukke den - tænd-knappen blev nemlig ved med at lyse og jeg kunne høre blæseren køre. Herefter kunne jeg godt få min computer til at tænde og starte op normalt.
Dette måtte jeg gøre et par gange da min iPod blev ved med at få min computer til at gå ud og den ville ikke starte normalt op bagefter. Men sidste gang jeg gjorde det skete der noget andet. Jeg fjernede batteriet, men da jeg tændte for computeren blev tænd-knappen ved med at lyse og jeg kunne høre blæseren køre og skærmen var stadig sort. Sådan stod den i lang tid uden at der skete noget. Jeg prøvede at slutte min computer til strøm for jeg kunne se at batteriknappen lyste, men det hjalp ikke.
Jeg kan altså ikke få min computer til at tænde. Når jeg trykker på tænd-knappen lyder det et kort øjeblik som om den er ved at starte op normalt, men den kører nærmest bare i tomgang.
Er der nogen der har en idé om hvad der er sket og hvad jeg skal gøre. Jeg frygter det værste og håber det bedste..
Min ASUS computer er model ul80v.
På forhånd tak for hjælpen
tilføjet af

Hjælp til ASUS-computer!

hej tryk på fn og f4 samtidig mvh. bjari
tilføjet af

Hjælp til ASUS-computer!

Jeg googlede din problemstilling og fandt denne post på et Apple forum:
https://discussions.apple.com/thread/1753731?start=0&tstart=0
Håber du kan bruge det
tilføjet af

Hjælp til ASUS-computer!

Jeg tror jeg har fundet ud af hvad der var problemet med min iPod, men du skal have mange tak for svaret 🙂
tilføjet af

Hjælp til ASUS-computer!

Jeg prøvede det du skrev, men det hjalp desværre ikke 🙁 Men mange tak for svaret 🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.