4tilføjet af

Hjælp mig?? Kan det ske?? er Nysg.

Hej alle..
Har skrevet et indlægt her inde på debatten sol.dk
Med brugernavnet som i kan se : Louise18 ,og da andre ikke kan skrive fra den?? Kun mig, der en anden brugernavn som mit Louise18 som har os skrevet et svar på mit indlægt. I kan selv se denne her har jeg selv skrevet: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=18&conference=227&posting=2200884 .. og somsagt ingen kan bruge dette navn louise18 her på solen fordi den har jeg selv valgt på min ip adresse og computere.

Men der er en som har været på min ip adresse tror jeg og har svaret på min spørgsmål som mit brugernavn, og folk troede hun var mig der skrev. http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=18&conference=227&posting=2201003 her er hendes svar, i kan selv læse det?? jeg er bang og nysg og nogle har hacket mig?? eller hvordan kan det ske er meget bange[:*(]
tilføjet af

Helt rolig nu !

Her på SOL-debatten er det sådan, at hvis du skal "beskytte" dit brugernavn, skal du lave en profil på det navn - du behøver ikke at gøre profilen aktiv, så vi andre kan se, hvad du har skrevet der, men du er nødt til at oprette en profil og så logge på den profil for at undgå, at andre kan skrive under samme navn.
Du har sikkert set en hel masse forskellige skrive under navnet "Mjølner" - og det kan lade sig gøre, fordi den oprindelige ikke har lavet sig en profil under det navn.
Så du er ikke i fare for at være blevet hacket eller sådan noget, bare fordi der er andre, der kan skrive under navnet "Louise18" - sådan fungerer SOL bare.
"Forøvrigt mener jeg at vi bør indføre ligestilling i Danmark"
tilføjet af

Buuhaa

tak for svaret [s][l]
tilføjet af

Enhver idiot kan skrive Louise18

og skrive de indlæg hun vil.
Du skal oprette en profil for at være beskyttet.
tilføjet af

Hmm-

Det var da godt du fik lært det Nona.. 😉 Så mangler du bare den med Kartago.. 😮😉😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.