6tilføjet af

hjælp.. er forelsket i min kærestes bedst ven


Jeg er glad for min kærestes bedste ven. Han har også været min bedste ven, men pludseligt skubbede han sig fra mig. I starten fortalte han mig hvor smuk jeg var, og på et tidspunkt spurgte han mig om jeg ikke syntes vi havde noget sammen.
Men det hele var nyt mellem mig og min kæreste og venskabet var nyt mellem os alle. Så jeg tænkte ikke så meget over det, men efter nogle måneder gik det op for mig at jeg var forelsket i ham -misforstå mig ikke jeg elsker min kæreste, og nu er de også blevet bedste venner. Vi snaker ikke sammen mere -men jeg tænker meget på ham. Hva skete der? Jeg tror han fik følelser for mig også, og derfor blev han nødt t at holde afstand.. kan jeg nå hans hjerte vi har voresegen lille verden når vi kigger hinanden ind i øjnene og han er bare så dejlig..
tilføjet af

Tag dig sammen

Hey Nat.. Det er en sød lille historie, egner sig klart til et kvinde blad (No offence)men tag dig sammen. Til at starte med har du kæreste på, vær ham tro, ingen fortjener en utro kæreste, ikke engang verdens største nar, Taler af erfaring når jeg siger sådan. Det er tilladt at have venner og behold og plej dem, men vær din vær din samvittighed tro og du vil smage din kærestes inderligste frugt. Har hørt om folk der ikke har noget at "byde" på, altså at de ikke er interresante eller "smarte" men manden på hjørnet ved storehus i Avedøre med øllen i hånden dagen lang bliver elsket af sin kæreste, for hun ved at der er noget dybt inde i ham som stadig minder hende om noget som ikke er fortabt, selvom han har mistet sin kampgejst overfor livet.
Det skal nok gå det gør det altid, husk blot ELSKE
Peace out
tilføjet af

hmm reality FLASH!

Ok ja kærlighed er en god ting, men seriøst hvis du mener du er forelsket i ham der din kærestes bedste ven så drop din kæreste... vær ærlig du er jo ikke lykkelig med ham hvis du vil ha en anden! og desuden at tænke på en anden (på den måde som du gør) er være end at gå i seng med en anden!
tilføjet af

Tjaaa....

Der er ikke så meget at sige, life is a bitch...
I sidste ende er det jo kun dig selv der kan vælge. Det eneste jeg synes er vigtigt, om ikke andet så for din egen selvrestekt, afslut det ene før du gør det andet!
/Casman out
tilføjet af

Kender det

Hej du!
Jeg ved lige hvad du mener. Jeg har været sammen med min kæreste i fire år og har hele tiden snakket med hans bedste ven og ikke tænkt sønderligere over det, men pludselig en dag så vi på hinanden. Det skete et eller andet, nogle følelser blev vækket. I et stykke tid gik jeg og gemte mine føleleser. En dag vi havde været i byen og mig og ham var alene på vej hjem kom vi ind på det og han havde også føleleser for mig. Vi var sammen (hvilket var dumt!) og bag efter var alt bare mega akavet og er det stadig. Jeg elsker også min kæreste rigtig meget, men det skete et eller andet den aften, som mig og min kæreste aldrig har haft. Det er bare irriterende at det lige er ham jeg har føleleser for, for jeg kan aldrig få ham. Medfølelse til dig!
Knus Nina
tilføjet af

Forelsket.

Hejsa.
Det eneste jeg vil sige til dig er; tænk det hele godt igennem for du gør noget. Jeg har været der selv, bare ikke hans bedste ven, med en han ikke kendte. Jeg troede jeg var forelsket, men heldigvis blev jeg i mit forhold fordi jeg elsker min kæreste. Og når jeg kigger tilbage var jeg ikke forelsket, jeg var bare over forelskelsen med kæresten og søgte sommerfuglene i maven. Nu har min kæreste og jeg det bedste forhold, og jeg er SÅ glad for jeg bare lod min "forelskelse" ligge. For jeg har jordens bedste kæreste.
Så find ud af om du er forelsket i forelskenlse eller om du måske skulle skifte manden ud. Tænk på du skriver du elsker din kæreste. Måske er du selv kommet med svaret!?! håber jeg kunne hjælpe.
hilsen Pus
tilføjet af

pissetræt at det her emne

Hvad fanden er det i har gang i? Jeg synes det er et tilbagevendene problem at kvinder bliver betaget af deres kæresters venner...what's up with that? det er fandme fucked up!! jeg har selv prøvet det flere gange, og det er sindsygt inaverende, for hver gang jeg kigger på min ven kan jeg bare tænke "du kan ikke stole på din kæreste".
Hvis i ikke er tilfredse med jeres mand bør i finde en anden, og hold så nallerne fra hans venner, det er bare skidt karma.
Jeg beklager det sure opstød men jeg synes fandme at det er på tide at i tager jer lidt sammen, og viser noget ære(overfor jer selv) og respekt(for jeres omgivelser).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.