6tilføjet af

Hjælp - bagemaskine

Er indehaver af en bagemaskine.Opskriftbogen er blevet væk.Er der nogen der kan hjælpe - alle opskrifterne på brød var med tørgær.M.V.H Henry
tilføjet af

Opskrifter

Der er en hjemmeside (måske flere?), der har opskrifter til bagemaskine. Måske den kan bruges.
http://www.danish-deli-food.com/Danish/cookbook/recipes.asp?pid=10
tilføjet af

et spørgsmål

Er bare lidt nysgerrig.
Kan nogen fortælle mig om fordelene ved sådan en maskine? Hvorfor bruge sådan en "fætter" frem for at bage på "gammeldags" manér? *S*
tilføjet af

Et svar

Sådan en "fætter" fungerer ved, at man tager alle ingridienserne, putter i kalorius og så klarer den resten. Dvs at den blander, ælter, sætter til hævning, bager osv. Nogle modeller fås endda med timer sådan at man kan gøre den klar feks om aftenen og så have friskbagt brød om morgenen.
Hvorfor nogle foretrækker sådan en??? Tja måske fordi de ikke kan lide at få fedtede dejhænder eller de ikke kan klokken, så brødet brænder på, eller de måske ikke kan finde den rette temperatur til at få gær opløst, eller........????
Mvh
tilføjet af

I så fald.....

...står jeg til rådighed med et bagekursus :-)helt uden bagemaskine.
tilføjet af

1000 tak

1000 tak for tippet,der er flere gode opskrifer på den side.
God sommer fra Henry
tilføjet af

Fordele

En af fordelene er,at man kan sætte maskinen til at (ved tidsindstilling) -lave frisk morgenbrød.Endvidere er det sjovt for ungerne,at bage på en anden måde. Kager,boller o.s.v. bager vi på den gammeldags måde.
God sommer fra Henry
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.