5tilføjet af

hjææælp! nej nej nej

Kan slet ikke holde det ud. Skrev for nogle dage siden, for at få et råd om noget med spise forstyrelser. Jeg har nogle gange overspist og kastet op. Jeg fik en kur anbefalet. Som jeg holdte i to dage.
I dag spiste jeg næsten en litter marcipan is og jordbær. Jeg har kastet alt det op jeg kunne. Det er så langt ude. Men føler mig tyk. Hvad gør jeg?
Er jo heller ikke interesseret i at få kræft i spiserøret.
tilføjet af

Hvad er det egentlige problem?

Er det, at du rent faktisk er for tyk, eller er det psykisk? I hvert fald er det godt, at du erkender, at det er usundt, det du gør.
Mit råd er, at du taler med din læge om det, før det udvikler sig yderligere.
Held og lykke.
tilføjet af

Ja søg læge

Det kan gå ud over dit tarmsystem.Bestil tid i morgen.Jeg kan desværre ikke hekse,men skynd dig og ring!
tilføjet af

læge

og det kan kun gå for langsomt. og der er noget der hedder vagtlæge. Hi ho Silver
tilføjet af

hæng dig

Jeg mener hænger alle dine mindreværdskomplekser til tørre i et træ. Prøv da for fanden at få fingeren ud og lad vær med at tage dig selv så skide højtideligt. Om du så klippede dig skaldet og tog 20 kg på hvem tror andre end dig selv ville lægge mærke til det. Måske lidt overdrevent, men sådan nogle som dig der ikke engang kan glæde sig over at du ikke mangler arme, ben, ører el andet og hver dag har en seng at sove i, kan æde/drikke når du har lyst og værst måske ikke glæder sig over bare det at vågne til en ny dag(en gave)kan gi mig kvalme.
Tænk positivt - God vind
V.h. frank
tilføjet af

Hvem ville bemærke det?

Spørger du???
Ja for nu er det sådan at kvinder sagtens kan gå rundt og være tykke eller grimme uden at blive kritiseret i vores samfund, ikke?
NOT! Hold da op, hvor har du dog forstået meget lidt af pigebarnets problem!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.