7tilføjet af

Hey girls ... hvordan gør man egentlig ?

Hejsa,
Jeg er en fyr på 24 og jeg har aldrig haft en kæreste, eller været sammen med (ikke engang kysset) en pige. Det er ikke noget der går mig meget på, men mit problem er at jeg aldrig rigtig har fundet ud af hvordan man kommer videre når der er en man er tiltrukket af - og omvendt. Jeg er hverken specielt dum (er phd stud.) eller grim - bruger også mange penge på tøj, frisør mm., så som for alle andre sker det jo at jeg kommer til at tale med en pige jeg ikke kender- hvadenten hun eller jeg tager initiativ til det - til fester og lign. Mit spørgsmål er:
Når man har sagt hej eller hvad man nu siger, evt. har talt lidt sammen, hvornår er det så passende at invitere en pige ud, spørge om hendes tlf, eller hvad er egentlig det næste❓kan man godt tillade sig det hvis man møder en totalt lækker pige i supermarkedet ?
Hvordan kan man se om hun er interesseret❓- Med mindre hun er decideret uvenlig eller flirter totalt meget har jeg ingen fornemmelse af det - men hvis hun flirter meget ved jeg jo stadig ikke hvad jeg skal stille op med hende - smiler selvfølgelig til hende, kigger hende i øjnene og giver hende komplimenter, men det plejer ligesom at stoppe ved det, og så ender det nærmest med at være lidt halv-pinligt så hun finder på en eller anden undskyldning for at slippe væk.
Jeg har tidligere været meget genert, men det er jeg næsten kommet helt over, så det er altså ikke derfor jeg ikke kan finde ud af det.
Håber der er nogle piger der har et par råd,
hilsen W.
tilføjet af

godt gejst, enig dér!

Jeg selv var jomfru indtil for ca 2½ år siden, og tænkte indtil da meget ligesom Will, jeg mistede også min "mødom" til en pige som heller ikke sagde mig specielt meget og det forløbne år efter røg jeg i kanen med en masse andre piger som heller ikke rigtig sagde mig noget - ene og alene fordi jeg følte mig underværdig i forhold til jævnaldrende venner og veninder som i gns. måske havde haft 20-25 seksuelle partnere siden de var 15, jeg gjorde det altså ene og alene fordi jeg følte jeg skulle have "indhentet" noget...hertil kan jeg blot konstatere : TOTALLY WASTE OF LIFE!!
Nu har jeg så en rigtig kæreste som jeg stille og roligt lærte at kende hen ad vejen før vi blev kærester.
For dig, Will, tror jeg blot det handler om at turde snakke lidt mere med piger, tænk på at det kan være helt almindelige ting I kan snakke om, ganske som venner. Du lyder til at være en intelligent fyr, hvis denne intelligens skal manifestere sig, tror jeg det er vigtigt at du tager det helt stille og roligt. JA, jeg ved personligt godt hvor usikker man kan være når man er jomfru, men prøv at skyd den tanke helt ud af hovedet når du gerne vil have kontakt med en pige, som du er betaget af. Hvis du så finder ud af at at hun synes om dig også, så kan du derefter skrue op for charmen og de søde ord.
og så, her en lille joke:
"Mennesket er det eneste pattedyr der er nået så langt i udviklingen, at det skal have undervisning i at formere sig"
Jeg håber, du ser ironien - når du finder en pige som du godt kan lide og omvendt, så går det med sex helt af sig selv, bare rolig ;-)
tilføjet af

Tak, men...

Tak for svarene...
Men jeg tror måske mit indlæg godt kan misforstås lidt - det er jo ikke fordi jeg tror at jeg skal prøve at score enhver pige der ikke ignorere mig. Og selvfølgelig prøver jeg at tage mig tid til at lære hende at kende. Mit problem er nok at jeg ikke til hverdag har så mange piger i min omgangskreds. Derfor møder jeg oftest en sød pige til en fest eller lign. I det tilfælde synes jeg ofte at hvis hvis en samtale bare slutter så har jeg ingen oplagt mulighed for at se hende igen - mit spørgsmål går på hvad der er en passende måde at prøve at komme til at se hende igen (og jeg mener ikke en time senere samme aften🙂?
Will
tilføjet af

I get it

Hey..
Jeg kan godt se hvad du mener og jeg har selv det samme problem.. Jeg synes du skal finde ud af om det e en pige du føler noget for, og hvis det er, så fortæl hende at du gerne vil lære hende bedre at kende om ikke I kunne finde ud af at lave noget sammen en aften.. Piger elsker at få af vide at en fyr synes om dem eller gerne vil lære hende bedre at kende, så der er kun 1 ting at sige:
KLØ PÅ..
Det værste der kan ske, men det er sjældent, er at hun siger nej, men lad dig ikke slå ud af et enkelt nederlag..
Håber du kunne bruge svaret..
tilføjet af

Jeg forstår dit sprg..

Hej Will...
Jeg forstår dit spørgsmål... Du er usikker på hvornår/hvor tidligt man kan tillade sig at bede om en piges telefonnummer/invitere hende i biografen osv, hvis man synes om hende...
Når jeg har talt med en fyr (første aften man mødes) og jeg har følt at kemien har været der, bliver jeg glad, når han spørger om mit nummer... Så kan man jo "småchatte" lidt over sms... og så kan I jo evt aftale at mødes igen i byen weekenden efter eller lign...
Du kan jo mærke når kemien er der, men er bare ikke lige er sikker på det næste skridt... og måske er der flere af de piger, du har talt med, der rent faktisk bare ikke har troet, at DU har været så interesseret, fordi du netop ikke har taget initiativ til at holde en kontakt... fordi du har været nervøs for at være for "pågående" ved at bede om deres nr. eller lign.
Så jeg synes du skal bede om pigens nummer næste gang du finder én som du gerne vil lære at kende lidt bedre... Sådan tror jeg de fleste fyre gør :0)
PS: Det er sgu også lidt urimeligt for jer fyre, at det "bare ligger i luften" at det er fyren der bør tage initiativet, men jeg tror det har noget at gøre med, at vi piger har fået fortalt at I godt kan lide den dér jagt, og at "byttet" ikke bare skal serveres ..;0)
Håber du kan bruge mit svar
Hilsen Lise,22
tilføjet af

ja...

jeg tror grunden til du aldrig har været sammen med en pige er at du nok mere er til mænd....
tilføjet af

tak

Tak for svarene - nu tror jeg nok jeg har en ide om hvad der skal til ... det var rart også lige at få en ide om hvordan det ser ud fra pigens side; jeg tror nok det er rigtigt at jeg er for dårlig til at vise at jeg er interesseret.
Will
tilføjet af

hey...

Hmm.. du lyder som en fin fyr... så dig vil jeg godt lære at kende.. *G* hvis du er interreseret... hehe:)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.