16tilføjet af

henrettelse af Nick Berg

Verden er blevet noget rå idet, hvorfor fødes der så mange PSYKOPATER!
tilføjet af

Nick Berg

Henrettelsen af Nick Berg, viser jo bare forskellen på den Vestlige humanisme, og den Arabiske blodtørstighed. Der vel nærmest må betraktes som sindsyge, og afstumpethed
tilføjet af

RE: henrettelse af Nick Berg

Jeg er ked af det på hans families vejne, og efterhånden rimeligt bange for amerikanerne.
Jeg tror ikke på dem længere... Der er så meget ved den video der ikke ser rigtigt ud, hvis man kigger godt efter kan man f.eks. se en kasket fra en amerikansk militærbetjent(Godt gået!!!) og der er næsten intet blod da hovedet bliver skåret af. Det burde sprøjte medmindre han har været død under optagelsen.
links:
http://www.kuro5hin.org/story/2004/5/15/22827/0477
http://english.aljazeera.net/english/DialogBox/BreakingNews.aspx
http://aztlan.net/fake_video.htm
http://aztlan.net/berg_abu_ghraib_video.htm
-Disse går mig på
tilføjet af

snyd

det er en god iagttagelse, hvad mon de amerikaner laver af diverse numre i kulissen?
tilføjet af

Ja og nej...

Ja det viser hvad for nogle DYR der lever dernede... Det er groteskt at man kan finde på sådan noget... Så er man ikke andet end et dyr....
MEN husk på: Dem der gjorde det repræsenterer ikke hele den irakiske befolkning.... NOgle finder også det helt sindsygt at man kan gøre sådan noget... Men folk dømmer bare irakere ud for dem vi ser i tv`et... Men er er også nogle af dem der er lige så humaniske som vi er... Faktisk en hel del....
tilføjet af

HUMANISME?

Nu skriver du "vestlig humanisme" - er det den samme humanisme, som den der tillader dødsstraf, du tænker på?
I så fald tror jeg, du skal findë på noget andet at kalde det end humanisme.
Og hvad med alle de "detainees", der rådner op på Guantanamo? Er de også ofre for vores vestlige våbenbrødre USA's humanisme?
Jeg tror, man må erkende, at menneskeracen i store træk er nogle svin overfor hinanden. Det kræver tilsyneladende en næsten umenneskelig disciplin at opføre sig ordentligt og redeligt overfor hinanden. Og det gælder også os selv, overfor hinanden, naboen, nydanskeren, samfundet i det hele taget...
Vi arbejder sort, køber hælervarer, hvis de er billige nok, låner et askebæger med hjem fra værtshuset etc. Små og større tegn på, at den menneskelige race er i forfald og altid har været det.
Pacifisterne og humanisterne slår vi ihjel. Egentligt underligt, at Mandela har fået lov til at leve så længe, dejligt at der er noget større end os, der viser os, at vi ikke har magt over alt.
tilføjet af

de fødes ikke

De bliver skabet, og det er i vesten hvor der findes mest, flere og flere psykopater om år er løs, men mange har som de "klasiske ofre" primært kvinder og som den anden plads børn. Og sådan kan det gå for en grib som havde tænkt sig at "tjene penge" i et land som har været ødelagt for de forenede stater, altså, for det land hvor han kom fra. Synd! syndt?
tilføjet af

Jeg tror du har ret.

Det er helt sikkert at det er "fingrene væk" at tage til et land der skal have genopbygget sin infrastruktur! Det må man hverken hjælpe med eller tjene penge på! De har ldit forfærdeligt i mange år, så derfor skal de sør'me have lov at sejle deres egen sø og selv genopbygge deres land!
Kan du ikke selv se at det ville være tåbeligt? Mener du at man ikke bør tage ned og bidrage til genopbygningen og samtidig få penge for det? Så bliver det nok svært at få det gjort!!!
tilføjet af

Glemte at sige.

Det er helt sikkert at de fleste psykopater skabes i vesten! Langt hovedparten af ekstremistiske terrorister der myrder løs på uskyldige mennesker, både kvinder børn og ældre, er afgjort fra vesten. Belgiere, Hollændere, Danskere osv. Fanatiske bastarder alle til hobe! de valfarter til mellemøsten og sprænger skolebusser og så skynder de sig hjem til villakvarteret i Holte og spiller familiefædre! Vidste du at Osama bin Laden oprindelig var Schweizer? Årsagen til hans lange vildtvoksende skæg er hormonbehandlinger og hans evindelige AK47 er et splattergevær som han bruger på paintball-banen på Amager!!!! Stakkels mand, han har ikke råd til en bolig og må tage til takke med klippehuler i bjergene! Han ofrede alle sine penge på flyveundervisning til nogle venner, men de lærte ikke et hak om navigation og fløj lige ind i nogle bygninger. Så var de penge spildt!
Lav du en indsamling så han kan få dækket sine tab!
(fjols)
tilføjet af

????????

"Langt hovedparten af ekstremistiske terrorister der myrder løs på uskyldige mennesker, både kvinder børn og ældre, er afgjort fra vesten"..ja..fra USA..nej..ikke så mange ældre..mest kvinder..Ja, alle hvide eller brunne eller gule eller sorte psykopater der murder kvinder og børne plus pædofilerne skulle have været enten kastreret eller herettet for længe sidden, men hvem styrer alle religioner og verden? er ikke mændene?
"Fanatiske bastarder alle til hobe! de valfarter til mellemøsten og sprænger skolebusser og så skynder de sig hjem til villakvarteret i Holte og spiller familiefædre!"
bastarder?? det ved jeg ikke hvis i den grad som fx. man har bastarder i Danmark , for..alle er halve bror fra hinanden..Ja,og det mangler at sige hvad har lavet jøderne mod palæstinenserne..men klar..dem der skal betrægtes her..er de fattige muslimer..de onde som Bush (jeres helt siger på sit ufaglærte og bondelige sprog).
"Årsagen til hans lange vildtvoksende skæg er hormonbehandlinger"..det er jeg altså lige glad med..har overhovedet ikke noget betydning for mig..
"og hans evindelige AK47 er et splattergevær som han bruger på paintball-banen på Amager!!!! Stakkels mand, han har ikke råd til en bolig og må tage til takke med klippehuler i bjergene! Han ofrede alle sine penge på flyveundervisning til nogle venner, men de lærte ikke et hak om navigation og fløj lige ind i nogle bygninger. Så var de penge spildt!
Lav du en indsamling så han kan få dækket sine tab!
(fjols) "(????) jeg er ikke med..hvad vil du sige??
tilføjet af

Det undrer mig sådan set ikke.

Ironien er nok for svær at forstå, medmindre man er dansker! ;-)
Du læser indlægget bogstaveligt. Se det er jo en af de ting man kunne lære ved at sætte sig ind i danskernes tankegang.
Op me dhumøret, det var ikke personligt ment.
tilføjet af

ja..fordi det hænger

ikke sammen...var det noget morsomt? det var noget som lød meget "drengagtig", især fordi du nævner "amager"...
og dete her.."Han ofrede alle sine penge på flyveundervisning til nogle venner, men de lærte ikke et hak om navigation og fløj lige ind i nogle bygninger. Så var de penge spildt"..unskyld mig..men inholder ikke noget som helst kreativitet..ironi?? måske men for grundskolen niveau..synes jeg
tilføjet af

Lad nu være

med at være så alvorlig.
Oprigtig talt, så fatter jeg heller ikke en dyt af dit kedelige usammenhængende ævl!
Ved du overhovedet hvad ironi betyder? Næppe, du kan ihvertfald ikke opfatte de finere nuancer i sproget ;-)
Så bare glem og lad os begge være glade og have en god dag!
tilføjet af

du kan ikke skrive

med ironi, god at du forsøgte..med lad være.Og jeg forstår udmærket hvad ironi betyder! Og det beundrer mig ikke at du ikke har forstået min indlæg..fordi..glem det, jeg gider ikke at starte en discussion om dine begrænset mentalitet, så jeg lad være. Jeg opfatter dine "finere nuancer" (som du drømmer om at have)-men de er så barnlige- og indrøm at du ikke er god til at skrive, sådan er det bare. HAV EN GOD DAG!!!
tilføjet af

Tja hvad skal man sige?

Mod tåber kæmper selv guderne forgæves!
tilføjet af

hvis du synes det!

det er fint med mig ..;o)
he he..
tilføjet af

fordi det synes jeg også

........
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.