10tilføjet af

Helle klar og tydelig

Helle Thorning er så klar og tydelig i hendes retorik, at dem inde på Bunkeren må misunde hendes talegaver og selvsikre fremtoning. Hun har klart potentiale til en statsministerpost.
tilføjet af

Dansk og dejlig

Ironi når det er bedst
tilføjet af

dumme svar frabedes

total mangel på seriøsitet fra hæ hæ
tilføjet af

det minder om Helle

også total mangel på seriøsitet
tilføjet af

Fine ord er intet værd.

Det vildleder blot folk.
tilføjet af

Tomme ord fra Helle

iøvrigt tror jeg aldrig hun har været socialdemokrat. Desværre er der mange der overser at "det offentliges gæld" er 450.000.000.000.-. Nationalbankdirektøren advarede for nyligt mod vort overforbrug, der ikke er skabt af produktion, men af "friværdier".
tilføjet af

Hun er

en magtsyg, kold og beregnende kælling, der desværre overbeviste nogle socialdemokratiske medlemmer om hendes egen fortræffelighed.
Hun er uden noge form for politisk intilligens, men et redskab i hendes svigerfars hænder. (Tidl. engelsk soc. politiker).
tilføjet af

ja ja ,hun

er klar til at pantsætte Danmark for at få statsminister posten. Husk: Socialdemokraterne har jo altid givet pengene ud før de er kommet ind!!!
tilføjet af

Socialdemokratiets politik er uændret

Socialdemokratiets politik er klar og tydelig som de sidste 40år , konstant stigende krav samt stigende skatter og afgifter på alt, til den arbejdende del af befolkningen, så jo Helle er meget klar.
tilføjet af

Helle er en flot pige

Hun er absolut soc. dygtigste leder nogensinde.
Men desværre når hun kun Anders F. til anklerne
tilføjet af

70års socialdemokratisk indoktrinering er slut.

Du har sikkert ikke opdaget det: At der er et større holdningsskift på vej, hvor der gøres op med 70års socialdemokratisk indoktrinering:
VI SOCIALDEMOKRTER ALENE VIDE HVORDAN VELFÆRDEN I DANMARK SKAL BEVARES OG UDEN SOCIALDEMOKRATIET HAVDE VI LIGGET OG SOVET PÅ GADERNE...
I lande som vi udmærket kan sammenligne os i med i Europa hvor der ikke har været sociale regeringer på samme måde som herhjemme, der kan vi alligevel måle hinanden på samme samfundsstandarder, hospitaler uddannnelse osv. , det er en Europæisk socialprofil som er og ligger i den Europæiske/kaukasiske race, og socialdemokratiet er ikke nogen garant for det i DK, men socialdemokratiet er garant for konstant stigende skatter og afgifter igennem alle årene de har haft regeringsmagten.
Holdningsskiftet i deres skatteoplæg er som vinden blæser, for få måneder siden sagde de begge det stikmodsatte!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.