9tilføjet af

Hele Bibelen er inspireret af Gud,

og Vagttårnet er inspireret af Bibelen. Bibelen er Guds ord, og Vagttårnet henter sine oplysninger i den, men det er skrevet af mennesker. Vagttårnet indeholder åndelig føde for modne kristne. (Mattæus 24:45-47)
tilføjet af

forkert

Vrøvl !
biblen er opdigtet af, skrevet af, samlet af og redigeret af mennesker. Det er en samling oldtids historier fra en barbarisk fortid med umenneskelige holdninger og adfærd og det er en tragedie at denne gennem-redigeret og gennem-manipulerede bog overhovedet bliver brugt.
Det er endnu eet bevis på at når religion går ind, går forstanden ud.
tilføjet af

men mennesker har skrevet

Hvert et ord.
Vor herre har ikke skrevet så meget som et komma i biblen, ej heller har Allah skrevet et mellemrum i koranen.
De er begge skrevet af mennesker. Sandsynligvis under inspiration af henholdsvis Vor herre og Allah, men det er menneske hender som har skrevet hvert et ord. Da det er menneskerne som har opfundet sprog og skrift.
tilføjet af

Men Bibelen er redigeret af diverse magthavere

Der er jo en del skrifter som ikke er med i Bibelen. Der er jo kun de kanoniske skrifter som magthavere til alle tider har kunne manipulere og redigere så det passede ind i DERES kram, så de kunne beholde magten og banke de ikke-troende/kættere/oprørere oveni hovedet med ordene som om de kom fra Gud. Og da Gud er almægtig kan et menneske jo ikke stille noget op. Derfor synes jeg alligevel at Jesu ord og handlinger, viser frem til en bedre, menneskevenlig verden. Bl.a. "Mød andre med kærlighed der hvor DE er" og de 10 bud er jo almenmenneskelige leveregler.
tilføjet af

Gud findes IKKE

Gud findes ikke, så kom over det! Hvis du vil tro på noget, så tro på dig selv - det kommer du meget længere med!
tilføjet af

Det er -

Nietzche som ikke findes!
tilføjet af

fis over i religion med dine indlæg

bare fordi du vil på forsiden begynder du at spamme en anden kategori.
tilføjet af

Vagtårnet GTI?

Hvis Vagttårnet er inspireret af Bibelen, er jeres egen bibeloversættelse så Vagttårnet GTI? Det virker også mest somom den blot er frit inspireret af Bibelen.....
tilføjet af

Min pointe

Vagttårnet er et bibelsk blad, skrevet af mennesker. Jeg har skrevet mit indlæg fordi nogle mennesker er overkritiske over for Jehovas vidner. Jehovas vidner er også mennesker.
Vagttårnet er for modne kristne, ikke for overkritiske mennesker.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

gider i virkeligt

at fortsætte denne diskusion med ftg.
Det menneske er hjernevasket af Jvh. i en grad der virker skræmmende. Jeg har forsøgt at gennemlæse ftg´s indlæg, men forgæves. Der er alt for mange gentagelser og navlepelleri, dermed menes falden på halen for hvad de ældste skriver og siger.
Lad dog ftg. få fred for yderligere indlæg. Så længe man tager til genmæle overfor stupiditet er man med til at fremskynde yderligere indlæg af ringe værdi. Nu har undertegnede ytret sin mening tre gange. Første, sidste og eneste.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.