12tilføjet af

Hej kvinder kan i hjælpe her?

Hej kvinder
Jeg har et spørgsmål som jeg håber i kan besvare.
Nu hvor der er stor stigning i antallt af folk som mister deres hår og der er så meget fokus på udseendet har jeg lige dette spørgsmål..
Hvor meget betyder det for kvinder at mænd mister deres hår, er håret noget kvinder går meget op i og er det egentligt ikke rimeligt cool at være skaldet:-)
håber i kan hjælpe
tilføjet af

Rigtig godt spørgsmål..har også

et spørgsmål til kvinder: Hvad type går de efter: mænd i nobel påklædning, eller
den sjuskede med hængerøv, fedtet hår og kasket.
tilføjet af

de går alle efter

Din udstråling og selvtillid.
tilføjet af

hmm meget forskelligt

der er lige så mange meninger som der er kvinder , men har masser af veninder der synes det er lækkert med enten skaldet hår eller karset . selv vil jeg gerne have hår på hovedet 😉
men mange kvinder finder det cool som du siger .
mht til påklædning kender jeg derimod ingen der synes det er fedt med joggingsættet eller vest henover t-shirt . ... nogen er til det slidte look selv vil jeg gerne have nobel påklædning og det bør gå begge veje .
men står den rigtig der, ja så kan det ene være lige så godt som det andet ...
DOG kan INGEN kvinder lide mænd med fedtet hår [:|]
tilføjet af

okay

sygt så en mand der score mange kvinder og har god selvtillid kan score stort set alle??
Evil world..det må i lave om på tak
tilføjet af

jeg synes..

at skaldede mænd er mega sexy ;)
tilføjet af

Læs her

Når en mand taber sit hår på hovedet er det faktisk et sundhedstegn, at han producere masser mandlig hormoner!
tilføjet af

mindre hår ingen betydning

Det er heldigvis blevet rigtig cool at være skaldet, eller bare have lidt "plyshår".
Derfor ser du også rigtig mange middelaldrende mænd med denne frisure, og de fleste ser faktisk rigtig seje og godt ud med det, det gør dem ligesom lidt yngre og mere spændende på en måde...
Jeg tror nu ikke vi kvinder går så meget op i om en mand er tyndhåret eller ej, det handler mere om en helhed og udstråling tror jeg.
Men prøv det, kun derved kan du bedømme resultatet.
tilføjet af

netop helt sygt

Det er netop helt sygt.

Jeg har selv været typen der kunne få rigtig mange kvinder, hvis jeg ønskede det.

Mit ønske var dog faste forhold, selv om jeg altid har kunnet lide at se efter vort smukke køn, når de udstråler kvindelighed.
Mine øjne udstråler mere dybde end bare henkastet kikkeri, har en kæreste engang sagt til mig.
Det har måske gennem mit liv været medvirkende til at mine dejlige faste kærester efter måneder, halve år eller flere års samliv, har følt sig utrygge og forladt mig.
Det bliver jo altid igen og igen fremhævet at mænd IKKE er særlig trofaste, så det har alle kvinder jo indprentet sig og derfor gør de hurtig "en fjer til fem høns" (H.C.Andersen), eller bliver manipuleret til at tro det værste fra deres venner og familie, som fx kvinden mit hjerte ikke kan glemme, da var nogle af mine bekendte en stor medvirken ved at udbrede løgne om mig til kvindens forældre, hvilket jeg nylig år efter erfarede. [:*(]

Årsagen var at den ene bekendt selv ville have mig som kæreste og åbenbart ikke skyede nogen midler for at ødelægge alt andet for mig.
Hende havde jeg hjulpet som ven flere gange, når hun havde det svært og engang ved en flytning. 😖
Hold da helt K... hvor føler jeg mig udnyttet og røvrendt. [:*(]

Hvad kunne jeg have gjort anderledes?
Min samlever var flyttet hjem til sine forældre og moderen holdt mine breve tilbage så mit livs elskede ikke fik dem, det er moderen selv kommet til at fortælle mig i telefonen et par år efter. Kvinden selv ville ikke høre på mig de få gange jeg mødte hende på gaden, hun var jo proppet med løgnene om mig. [:*(]

Jeg troede ikke på de bagtalelser som mine bekendte tidligere fortalte om min samleverske, så den vej var det ikke lykkedes dem at ødelægge noget.
Havde jeg dog bare kappet forbindelsen til disse falske bekendte, men jeg har altid så gerne villet hjælpe mine medmennesker og vidste jo ikke om de måske havde lidt ret i deres beskyldninger om min vidunderlige hjertes livs kvinde. AK, jeg tåbe!! [:*(]

Det har fuldstændig ødelagt min tro på mine medmennesker.
Hvorfor er kvinder så opsatte på historier UDEN at undersøge begge parters forklaringer!??

Gid det ALDRIG må overgå min VÆRDSTE fjende, men desværre er det ikke kun mig der er offer for falske løgnagtige beskyldninger og det fortæller jo kun at mennesker er nogle lede SVIN overfor hinanden.
tilføjet af

Charme, selvtillid...

Hvis man har tilpas med charme og selvtillid, vil jeg umiddelbart mene at det sagtens kan opveje knapt så lækkert hår! Min mand har en alvorligt tilbagetrukken hårgrænse efterhånden, på trods af en alder på 33, men jeg er hamrende ligeglad for jeg elsker ham jo uanset hvad. Jeg tror også at han stråler så meget af positiv energi og livsglæde, så folk ikke lægger mærke til hvorvidt håret er på retrete.
Jeg så min ekskæreste for nyligt, som jeg i øvrigt er ganske udmærket venner med, og opdagede at han har har fået sig en anseelig måne i toppen. Jeg må indrømme at jeg ikke synes det er specielt pænt, men jeg er helt sikker på at hvis han havde været min kæreste endnu, ville jeg have synes det var lidt sødt.
Min kæreste, min bror og mange af mine venner vælger at lade sig kronrage i håb om at der så ikke er nogen der opdager de skaldede områder. Jeg synes faktisk ikke det er specielt pænt at være helt skaldet, men jeg forstår jo godt forfængeligheden. Jeg bruger jo, som kvinde, en hel del tid på at sørge for at se så yndig ud som muligt.
En ting vil jeg dog sige: baseball-kasketter som gemmested for skaldede isser er GRIMT! -så vil jeg hellere se naturlige mænd så skaldede som de nu måtte være.
Helt ærligt, det vigtigste er jo at have det godt med sig selv!
tilføjet af

Er ligeglad

Jeg er rimelig ligeglad.
Jeg kan såmænd godt lide både langt, kort og midtimellem, det handler sådan set bare om manden det sidder på. Det er jo slet ikke sikkert at langt hår ville passe til dig, så skrag du bare det sidste af. Det eneste der virkelig er frastødende er faktisk den slags der enten bliver lavet til hentehår eller som består af 4 hår manden stædigt holder fast i... røvsygt.
tilføjet af

Fedtet hår?

Har man automatisk fedtet hår og er sjusket fordi man går i baggy-pants og kan lide kasket? "Nobelt" er sådan et dejligt kedeligt ord jeg forbinder med ældre distingverede overlæger, bankansatte og sagførere og det er slet ikke mig.
Den afslappede (rene og soignerede) mand i baggy pants og et afslappet look, er langt mere attraktiv. Han er da i det mindste ikke så selvhøjtidelig at han kalder sig selv "nobel" 😉
tilføjet af

Undskyld mig

Ja undskyld mig, men jeg har aldrig hørt noget så sørgeligt - og ynkeligt i mit liv.
Du får mig aldrig nogensinde til at tro på, at historier om utroskab, fortalt af en ven gennem forældrene kan føre til at dine svigerforældre holder breve mv. tilbage fra deres datter.
Den må du simpelthen længere ud i skoven med - og så kan du samtidig lægge kortene på bordet og fortælle hvad du reelt set har lavet, for jeg tror ikke på at du er 100% uskyldig. Om det så er utroskab eller noget værre er ligegyldigt, jeg tror bare ikke på dig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.