5tilføjet af

har aldrig haft held i kærlighed!! Hvorfor, og hvad kan jeg gøre?

Hej, bag skærmen!! ;D
Jeg er en pige på omkring de 15 år, der ALDRIG har haft held i kærlighed!! Og jeg mener aldrig… hver gang jeg bliver forelsket er der noget i mig der siger at jeg skal glemme mine følelser for.. ja, den dreng jeg nu er lun på… Og jeg har været så dum at lytte til den stemme!! Men DET ER SLUT!! Jeg er blevet forelsket igen!! Og denne gang er det alvor… mere end nogensinde!!! Men jeg har kun et lille problem… og det er at jeg ikke ser ham så ofte… Hvordan kan jeg komme i kontakt med ham? Vi har begge fælles interesser, og har da også tænkt på at snakke med ham om det!!! Men vi er bare bekendte… Jeg er virkelig ramt… Ved hvor han bor, ved hvem hans venner er, hvad han laver til daglig… o.s.v!! Og har kun mødt ham ca. en gang om ugen, i et halvt år…. Men det virker stadig som om vi ikke kender hinanden… Jeg var meget genert alle de gange hvor han var der!!! Men hvad kan jeg gøre for at komme i kontakt med ham.. Han har spurgt efter mit nummer, og fået det…. Men han har stadig ikke ringet eller skrevet!!!
tilføjet af

Gør noget selv

Tag dog at spørg ham efter hans telefonnummer. Du kan ikke forvente, at han bare dukker op hjemme hos dig af sig selv.
tilføjet af

enig R.K.!

Du kan da ikke forvente at han ringer og kommmer hjem til dig som R.K. skrev..Jeg synes også at du skulle prøve at spørge efter hans nr og skriver til ham, så kan det jo være at han skriver tilbage og til sidst kunne det jo være at i bliver gode venner....!
Held og lykke..
tilføjet af

I har ret!!

Føler mig bare så dum at forsøge at holde kontakten, med en der alligevel kun svare mig på msn, når jeg selv starter samtalen!!
Men jeg vil gøre et forsøg!!😉Tak begge to :D
tilføjet af

kalder du hende kælling?

Da var da en latterlig ide at kalde hende det!! Det har ingen steder hjemme... Hvor har du fået den ide fra at hun HAR en kæreste?? det har hun sgu da ikke skrevet!! Men hun har skrevet at hun ikke har haft held i kærlighed... Er det SÅ svært at forstå?
Anne
tilføjet af

det kommer

Hej Med dig..
Det du kan gøre er at tage det stille og roligt, det hele kommer af sig selv en dag. og når den dag kommer så tro mig så ved du det. Du skal jo oz tænke på at du ik er ret gammel, og du må ik misforstå mig, jeg mener bare at den store kærlighed nok ik kommer i din alder, og måske, det er der jo ingen der ved. men jeg kan godt se at det er et problem for dig, men tro mig det kommer en dag. jeg vil ønske dig held og lykke med det, og håbe der sker noget godt..
mvh Knust Hjerte..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.