35tilføjet af

Han har været sammen med flere tusinder kvinder!

Er meget interesseret i en mand. Han er succesfuld, intelligent, ambitiøs, ufattelig flot & lækker, selvsikker, det virker som om vi egentlig har de samme værdier mht. ægteskab, børn, familie. Han er kommet til det punkt i sit liv, hvor han gerne vil giftes og stifte familie.
Men der er nogle ting der virker alarmerende på mig. Han har aldrig haft et længerevarende, seriøst forhold. Jeg var klar over, at han har været sammen med mange kvinder - det kan man jo nemt regne ud. Men da jeg hørte HVOR MANGE, blev jeg chokeret!!! (se overskriften)
Kan sådan en mand overhovedet "nøjes" med én kvinde resten af livet???!!!!
tilføjet af

det lyder

godt nok fantastisk. Det svarer til en ny pige, hver dag i næsten 3 år. Godt gået, er han en kanin?
tilføjet af

Flere tusinder??

Jeg tror han praler. Men sku`det så være et par hundrede ville jeg godt nok ha`betænkeligheder i dit sted. Så tror jeg heller ikke ,han fremover vil være særlig monogam!!!
tilføjet af

Hvem ved ?

Hvis du er heldig og lige er den der berømte
"Nål i høstakken.." han har ledt efter :o)
Du kan jo heller ikke klantrer ham for noget
han har gjordt før "Din Tid"
Så har du modet på at se om det først nu han er
blevet voksen, så det vel bare at give det et
forsøg.
Men han har godt nok haft travlt :o)
tilføjet af

Rolig Mulle

Han har nok overdrevet lidt, hvis han siger han har været sammen med tusindvis af kvinder... året har trods alt kun 365 dage, og han laver vel andet end at nedlægge det modsatte køn...
Det er svært at sige om han kan slå sig til ro, med en kvinde resten af livet, men baby der er kun en måde at finde ud af det på... PRØV!!!
Hvis du tvivler på forholdet, kunne du jo se tiden an, og vente med at flytte kommoden hjem til ham, hvis du forstå hvad jeg mener...
Mærk efter, hvad ville være værst, at prøve forholdet af, hvem ved måske er det netop DIG han har ventet på... Ellers fik du prøvet det, og kan ikke sidde om 10 år, og fortryde, og tænke hva nu hvis...
Husk på, vi lever kun en gang!
tilføjet af

det er muligt

min kæreste har været på præcis samme måde, og har skidt på piger og været dem utro, men af en eller anden grund var jeg så heldig at være noget særligt (-og ikke bare dum og naiv).
fordi vi har noget særligt sammen og jeg har vist ham nogle nye sider af ham selv og af forhold, så har han rigeligt i mig.
for mange handler det jo bare om at finde én som man kan have noget særligt med og tillade sig selv at have noget særligt med. og selvom han ikke kunne det før kan han jo sagtens have ændret sig til det bedre...
tilføjet af

ja, det svarer til...

...har selv regnet på det - og ja, det svarer til at han de sidste 20 år har været sammen med 2 kvinder pr. uge. i gennemsnit (han er snart 37).
Ikke særlig rart at vide.
tilføjet af

muligt!

det kan lade sig gøre.. en af mine kammerater har også været sammen med mellem 350 og 400 piger.. og han er 30!
tilføjet af

tak...

Tak for det opmuntrende svar.
Må jeg spørge hvor gammel din kæreste var, da I mødte hinanden?
tilføjet af

tror du ox på julemanden

Hvor naiv kan du være!!!
tilføjet af

true true

Fornuftige tanker - tak.
tilføjet af

Må lige

Spørge dig! TroR DU virkeligt på det her selv, eller er du bare Blond og Blåøjet :-)
tilføjet af

Tusinder?

Jeg ville være mere betænkelig ved sandheden i den udtalelse end selve mængden i sig selv.
MEN, hvis vi nu antager at tallet passer, så kan man da vist rolig sige at han har haft rig mulighed for at løbe hornene af sig, så hvorfor ikke prøve det? Man ser tit at scorekarlene pludselig får nok af det vilde liv og slår sig til ro og de ved jo netop hvad det er de giver afkald på fordi de mere eller mindre allerede har prøvet det hele.
tilføjet af

hvis din ven har været sammen med 350-400 duller,

så har ikke haft tid til at tage bukser på. nogle mennsker tror sgu på hvad som helst...
tilføjet af

Over 1000 mænd

Har jeg haft sex med,det var ren hobby for mig på et tidspunkt.
Selvfølgelig kan han nøjes med en når og hvis han møder den rigtige.
Tak det roligt det er ikke nogen forbrydelse han har gjort.
Jeg havde sq snuppet ham.
tilføjet af

Test?

hvad med liiiiiige at få ham til at blive testet for HIV -❓ellers pøj-pøj, hvad I har sammen, er trods alt vigtigere end hvad han har lavet tidligere, det er jo ikke ulovligt at blive voksen ;-)
tilføjet af

Har han mon

Ligefrem levet af det.❓ *ggg* For så
er det vel ikke helt utænkeligt :-D
tilføjet af

Han er bla.... /succesfuld

....// ufattelig flot & lækker :-)
Så tro da pokker, han har jo haft hele verden for sine fødder :-))
Ser ud til det nu er din tur til at komme til fadet. Så nyd det!
tilføjet af

Er de sjoveren eller løjseren??

Sikke dog en fantastisk fantasi du har
tilføjet af

yderst ret kedelige type-af en mand at være!

"en ret kedelige type mand at være.-måske en opstramrer synes vil nok ,at være en go´en..
den ville jeg ønkse ,at jeg kunne få selv.kort sagt en dum en ham,der!godt nytår:)
tilføjet af

Vi har alle sammen..........

...en fortid - jo ældre vi bliver jo mere fortid har vi at forholde os til :)
Vi er et produkt at vores fortid, og hvad vi har udfyldt den med - han er sikkert en okay fyr, lad dig ikke skræmme af hans livsstil før han mødte dig - jeg ville få nervøse trækninger hvis han havde siddet i spjældet hele sin ungdom, men ikke fordi han har kendt et par damer eller 1000 ;o)
Tag ham når nu han er så lækker :))))
Vh Rosalilje
tilføjet af

Martin Sheen 5000

Martin Sheen har været sammen med 5000 kvinder, det læste jeg for 10 år siden i Sex & Hor eller også var det Billedballaden, dengang var han vel kun midt i 40erne.
Men okay han gik nok også og bildte dem alle ind at han var en filmstjerne.
tilføjet af

Fantasi

fremmer cyber forståelsen *LOL*
Hvor er løjseren forresten?
tilføjet af

Hvor gammel er han

da?
tilføjet af

Hvordan har han nået det?

Tja, 2 om ugen i 20 år, det kan da godt lade sig gøre, hvis man virkelig lægger meget energi i projektet. Men hvordan har han så haft tid til også at være succesfuld og ambitiøs? (Medmindre hans ambition og succes har handlet om at få lagt så mange piger ned som muligt...)
Når du siger i har mange af de samme værdier, hvad mener du så med det? Han har ihvertfald et andet syn på sex end du har.
Og lige en ting til - hvorfor i alverden har han dog fortalt dig det her? Om det er pral eller sandt (- lidt overdrivelse er der nok med i spillet, mon ikke?) er vel ikke så vigtigt, men du er da nødt til at spørge dig selv hvorfor han har fortalt dig det? Er det en advarsel? Et forsøg på at gøre dig usikker? Eller er han stupid nok til at tro det vil imponere dig?
Nogen ting skal man helst holde hemmeligt for hinanden i et forhold, synes i andre ikke det?
tilføjet af

Løjseren er nonsexuel

Han er hverken hun eller han.
Ha ikke meget sexapel.han lyder usexet om nogen.
tilføjet af

Mon han

har skrevet streger på væggen, for hvert knald, og så ligger han og beundrer dem om aftenen når han skal sove.. Synes han virker lidt latterlig. Ville være mere sympatisk om han havde givet flere tusinde kroner til røde kors.
tilføjet af

Hun/han

tilføjet af

det har du sådan set ret i

han vikrer meget steril usexet og asketisk
tilføjet af

Ja da

Sådan en fyr har jeg boet sammen med i 13 år. Indtil han fandt mig var han meget "søgende" hvis vi skal sige det sådan... Det holdt han op med, da han fandt mig. Så hvis du er "den eneste ene", så holder han op med det. Vi var hinanden "eneste ene" i de 13 år, men så var det det. Det brød sammen af andre årsager.
Men derfor skal du alligevel gøre dig nogle dybe tanker om hvad DU mener troskab/utroskab, sex og kærliged er for størrelser... De kan faktisk eksistere side om side i det samme rum. Det handler om at se, forstå og tolerere den personlige individualitet hos den man er sammen med.
Svær balance...hvis man er mere end tolerant...dvs. overskrider sine egne personlige grænser, så støder man folk væk på samme måde, som hvis man er komplet intolerant. Så hvis du ved, hvad du selv står for, så hold fast i det og respekter din partner fuldt ud... Jeg tror på det kan lykkes.
tilføjet af

Mænd..

Man kan også vende den om g sige han har måske netop prøvet hvad han skulle, eller som det også hedder ''løbet hornene af sig''
Og hvor om end alt er er det ingen mands ide at blive ved en enkelt kvinde (det er vores ide)
tilføjet af

Stol aldrig på sådan en type

JEG ville personligt aldrig vide mig sikker med sådan en score-kaj. Har selv haft et forhold til en fyr, der også havde nedlagt det halve af Danmark og lidt af Sverige. HAN bedyrede også, at JEG jo var den af alle kæresterne han havde haft det længste forhold til og også havde elsket MEST ! JEG var jo noget specielt ! MEN, men, meeeeen ... efter ca. 6 år var han sgu igen på jagtmarkerne med køllen i hånden og igen på jagt efter beundring, bekræftelse, sex o.s.v. Tror aldrig sådanne "mandetyper" kan falde til ro, uanset hvor dejlig og passende en pige, han får.
tilføjet af

Nej det kan han ikke!

Nej udfra hvad eksperter udtaler, så skal sådan en mand i behandling, fordi han er inde i vane, som han ikke kan slippe.
hvis du vælger ham, skal du være indstillet på, at i stadig vil søge sex, med andre kvinder og du kan ikke gøre noget ved det. Udover selvfølgelig, at sende ham i behandling hos eneten en spykolog eller psykkriater.
tilføjet af

Til jer der tror han praler1

nej der er flere mænd, som kan nå, at have sex med fem - seks kvinder i en weekend og nogle stykker i hverdagene. Så jo, antallet kan såmænd fint passe, han jo jo nok ikke 20 år. Men lav selv et regnestykke.
det er jo almingelig kendt, at sælgere, som kører ude, samt reperatører af pc-programmer. samler kvinder på nettet og planlægger disse kvinder ind i deres kalender. Så jo det kan lade sig gøre.
tilføjet af

måske men

hvem vil have sådan en stodder ?
tilføjet af

FLYGT for s.... !

Det vil jo være komplet ligegyldigt, hvad vi andre mener ... du vil alligevel altid inde i dit hoved og hjerte tænke ... åhrr ... han er nok ikke så slem ... og med MIG bliver det nok anderledes. Din kæreste lider af "polygami", som i den grad er uhelbredelig ... så flygt, flygt, du kære, inden dit hjerte og selvværdsfølelse bliver revet i stumper og stykker !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.