4tilføjet af

Han gjorde det, igen..

Var til gymnasiefest i forrige fredag, og der kyssede han, Mathias, mig altså igen, ham jeg er så vild med :)
Vi har været sammen ( snavet;) ) til to gymnasie fester nu. Været til koncert i Århus sammen, uden et lave noget godt nok, og det samme gælder på et par diskoteker. Vi er tit sammen efterskole og hygger (som venner).
Mit "problem" er at vi går i klasse sammen, og startede året ud med at være venner, så jeg vil helst ik have der opstår en eller anden form for pinlighed. Han er rimelig populær blandt tøserne, og skriver med rigtig mange.
Jeg har dog af omveje hørt at han ikke var så vild med mig, som jeg er med ham..skal man stole på de rygter? Eller kunne det være noget han sagde, for ikke at åbne sig for meget?
Den 1. gang vi var sammen, engang i slutningen af efteråret, var han også sammen med to andre piger. Jeg var selv sammen med en anden dreng,ud over Mathias (det jo hvad dr kan ske når man drikker:) ), jeg blev temmelig overrasket over Mathias havde kysset mig, og skyndte mig hen til nogle af mine veninder.
Vi var til nytårs fest hos hans bedsteven, hvor vi holdt lidt i hånden og nussede, og tantekyssede lidt, mere blev det ikke til, hvilket var noget jeg selv valgte, da jeg egentlig helst ville forblive venner.
Så i forrige uge var vi til fest, og selvom han var stangstiv, var det kun mig han var sammen med. Vi kyssede meget mere end vi havde gjort første gang.
Men i hverdagene er alt helt normalt, han behandler mig kun som en ven, ja nærmest lidt som en drengeven, som man går og driller, skubber lidt til og pjatter lidt med.
- sådan gør han stortset med alle hans pige venner fra klassen, og de andre klasser.
Når vi skriver sammen er det kun søde, mus og min han bruger.
To andre piger fra klassen skriver han skat, dejlige, elsker dig osv. til, han har kendt os alle tre lige længe.
Har det nogen betydning?? Kan det have noget at gøre med at jeg ikke at den mest anmasende type, men mere hende som man pjatter lidt med, og som er stille og rolig, hvor de to andre skriver elsker dig og skat til alle? (skal lige siges han aldrig har været sammen med de to).
Nogen der vil give et bud på hvad han vil med mig??
VH. Den temmelig forvirrede Julie F.B :S
tilføjet af

Han vil dig

det du tror -
Men altså kun, når han tør, og har drukket sig mod til -
Det er bare mit bud -
Måske du er den modigste af jer to, så spørg ham -
Held og lykke
guller
tilføjet af

Go for it...

Tror også på det er dig han vil ha. Lyder som om han er lidt usikker på om du vil det samme, og han tester dig måske lidt.
Tror ikke du skal være bange for det han skriver til andre, har flere veninder som jeg kalder "søde" osv, men der er ikke noget i det. De fleste af dem har kærester, men derfor kan man jo godt elske dem som venner, selvom de er af det modsatte køn.
Tror du skal tage initiativet til at få snakket med ham. For måske er han bange for at satse jeres venskab...
Håber det lykkes for dig
tilføjet af

....

Mange tak i to :o)
Men han virker bare ikke som om han er gernert eller har noget problem med at snakke eller komme helt tæt ind på piger når han er ædru, han er slet ikke som en gernert type. Mere den type der er vant til at blive beundret, og lader pigerne komme til ham, fordi han ved han kan få hvemsomhelst.
Og synes til tider han fuldkommen overser mig..
tilføjet af

Tænk dig om!

Hey.. Ja, jeg er så den negative... Jeg har det sådan med fyre, at hvis de ligger og skriver skat og dejlige til alle mulige når de er single, er det ikke sikkert de holder bare fordi de får kæreste på. Jeg har selv lige haft et langt forhold til en der passer på din beskrivelse af mathias... PS: Han var mig utro, og blev ved at skrive med de tøser han kendte som single. Du virker som en fornuftig pige, og jeg synes du skal konfrontere ham, se hvad han siger og tage den derfra.
Siger han at han ikke ved hvad han vil, skal han ud til højre. Det er et tegn på at han ikke vil andet end at hygge i ny og næ.
Men siger han at han også kan lide dig, så tag chancen. Hvo intet vover, intet vinder. Men tænk dig godt om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.