8tilføjet af

han er voldig

Det hele startede fint som alle andre forelskelser for 3 år siden, vi kunne bare ikk få nok af hinanden men så efter noget tid hvor de sevandlige skænderier dukker op, begyndte han at blive mere og mere voldig og ond.
Det startede med at han kaldte mig grimme ting når vi skændtes og efterhånden blev det til at han skubbede mig og et par gange har jeg fået en på siden af hovedet.
Jeg har selv et hissigt temperament, men jeg har aldrig slået ham.
Jeg er bange for ham men kun når der kommer et skænderi for ellers er han den dejligste kæreste som jeg elsker meget højt.
hvordan ser min fremtid ud med ham og hvordan forlader jeg ham hvis det skulle blive værre?
tilføjet af

Gå fra ham nu!

Du SKAL forlade ham - hellere før end siden.
Det er eskaleret hele tiden, og een dag kan det gå rigtig galt.
Jeg forstår ikke hvordan du kan elske en mand, som slår dig, og som åbenlyst ikke respekterer dig. Jeg forstår ikke hvordan du kan kalde ham den dejligste kæreste. Hans mørke side er OGSÅ en del af ham. Du kan ikke nøjes med kun at få de gode sider. Et menneske er summen af alle dets facetter. Han er OGSÅ sig selv når han slår dig.
Giv ham et ultimatum. Næste gang han er voldelig så er det slut. Du MÅ IKKE acceptere den slags opførsel. Synes du ikke du har fortjent bedre????
Held og lykke
tilføjet af

Vent ikke med at gå

Hej du.....
Se du at komme ud af det forhold i en fart, der er masser af steder som kan hjælpe - du skriver ikke hvor gammel du er. Men stop det forhold, ellers bliver du en af dem man læser om i avisen næsten hver dag. Du skal ikke vente på det bliver værre. Han slår dig af afmagt, fordi han ikke kan diskutere ordentlig verbalt.- han kan umulig være så dejlig, når han skubber og slår.
tilføjet af

Hvad tror du selv?!?

Inderst inde tror jeg godt du selv ved hvad du bør gøre: GÅ!
Og sørg for at få opbygget lidt af din manglende selvtillid, bliv lidt mere selvstændig, og lad være med for fremtiden at blive hængende i lignende forhold! Hav tillid til dig selv, du er forhåbentlig i stand til at klare dig selv, ikke?
Du har IKKE brug for ham, du har brug for at have det godt!
Og en voldelig mand vil ALDRIG give dig muligheden for at få det godt!
tilføjet af

Min historie

Læste dit indlæg og kan kun sige: KOM UD AF DET SÅ HURTIGT DU KAN! Har nemlig prøvet det samme:-(
Jeg har selv været i et forhold i 2 år hvor min daværende kæreste var meget voldelig. Jeg var blindt forelsket og tænkte hver dag at han nok ville forandre sig. Men en dag fik jeg simpelthen nok og slog op med ham, aner ikke hvor jeg fik styrken fra men det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Sandheden er at mænd der er voldelige ikke bare vågner op lige pludselig, de bliver ved. Du må bare være stærk og slå op med ham. Det er hårdt i starten, men du vil takke dig selv senere. Hvis han truer dig efter du har slået op, så meld det til politiet. Det var jeg nød til og det resulterede i at han fik et polititilhold, så nu er jeg endelig fri for ham.
Håber du kan bruge min historie og jeg ønsker dig alt held og lykke i fremtiden. Tro på dig selv. INGEN kvinder fortjener at blive banket.
tilføjet af

Bliv hos ham til Ham...til han tæver dig ihjel

Vi kan alle skrive samme svar...som du ikke ville lytte til ?
Derfor er mit råd at du skal nyde det så længe du lever
Held og lykke.
Skriv igen om tyve år...Så kan jeg hjælpe dig med..på hvilket hospital de kan genskabe en 20 del af din hørelsen ...
Blindhed er der desværre ikke meget at gøre ved. Men der er flere muligheder inden for plastikkirugi...hvis du
igen ønsker et ansigt med to ører, en næse og hud på det meste af ansigtet ...... Pøj Pøj
tilføjet af

vold er en spiral nedad/vold starter i det små

Hej du.
Du kan ringe på anonyme rådgivninger feks 70 266 122 som er "vold mod kvinder og børn i familien" - der kan du få en god snak igennem om hvad det egl. er du står i - og fremtidsudsigterne (som er værre og værre MEDMINDRE HAN vil gå i behandling for sine voldelige udbrud.)
kig også på www.kvinderikrise.dk og www.voldmodkvinder.dk
og vid så, at næsten ingen slår deres kæreste ihjel eller fordærvet med "vilje". Det er "det var et uheld" "det var ikke meningen" osv. - så du er i et voldeligt forhold lige nu. Og ja, man kan godt elske en voldelig mand. For han er mere end volden. Men OGSÅ volden. Og der er dit valg: Vil du ødelægges? -for det bliver du. Langsomt men sikkert bliver du undermineret. - og vil du have børn? -tjek ud nu og lev med smerten over bruddet istedet for smerten over den tiltagende ensomhed, frustrationen over ikke at kunne nå ham, og smerten over de mærker du får (fysiske og psykiske).
Han kan få anonym rådgivin på Askovgården i Kbh.
mvh, vintergæk
PS Volden er IKKE dit ansvar. Dit ansvar er at FJERNE DIG fra det der gør dig fortræd. Ham kan DU ikke ændre.
knus.
tilføjet af

rettelse tlfnr. anonym rådgiving om vold

det er 70 266 112
tilføjet af

Han er en taber

Din kærste er en taber.Ikke værd at samle på.Smid ham ud.hvis du vil,ellers stop dit brokken over ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.