20tilføjet af

hamas terrorister eller ej

ja nu skriver jeg igen om HAMAS..
95 % allle jer mener hamas er terrorister men læs dette..
http://www.leksikon.org/art.php?n=3302
læg især mærke til det sidste..
bl.a det med at israel aldrig har anerkendt palestinas ret til at eksitere
tilføjet af

Det er næppe værd at bruge...

...tid på et gammel-kommunistisk "leksikons" sære og forældede meninger.
Virkeligheden er at den anti-semitiske terrororganisation Hamas ligesom fx Al Qaida står bag en meget lang række mordbomber mod ikke-muslimske civile. Det kan godt være at der er nogle enkelt demente gammelkommunister der ikke mener at det er terrorisme at myrde jødiske børn og sprænge busser i luften, men der er nok ikke mange der er enige med dem i.
Derudover er kravet om at Israel skal anerkende en pestilenser-stat, fuldstændigt absurd. Der har aldrig eksisteret en pestilenser stat og der eksistere ikke nogen pestilenser stat. Der er ganske enkelt ikke nogen stat at anerkende. Det faktum at de arabere der i øjeblikket, og som en konsekvens af Israels overdrevne tålmodighed og tolerance, befinder sig på ikke-muslimsk territorium, kræver oprettelsen af ENDNU en fundamentalistisk islam-stat, med terrororganisationen Hamas som "regerings parti" er irrelevant. Israel bør holde op med at forhandle med anti-semitiske terrorister, og selv fastlægge sine grænser.
tilføjet af

Hamas, som organisationen beskriver sig selv:

Her er et udmærket link, med en række videoer hvor muslimske Hamas medlemmer gør det klart hvad det er for en organisation:
Hamas in its own words:
http://www.pmw.org.il/tv-hamas.htm
tilføjet af

Udryd lortet..

terroristerne må dø!!!
tilføjet af

leksikon. org skrives

for det første ikke af demokrater. For det næste er som del af det muslimske broderskab en del salafister ekstremismem som finansieres af saudien
tilføjet af

Hej Dajal

Du siger, at palestiner aldrig har eksisteret. Kom nu mand, er du fjols? Lad ikke hadet blokerer din fornuft.
God weekend
tilføjet af

Så bevis det...

...vis mig et kort over den pestilensiske stat som du mener har eksisteret. Pestilenserne er ikke et selvstændigt folk, og har hverken en kultur eller et sprog der adskiller sig fra de andre arabere. Det er udelukkende et politisk begreb, der er skabt for at legitimere muslimernes anti-semitiske ønske om at ødelægge mellemøstens eneste demokrati.
tilføjet af

Klart

Det er klart at israelerne bygger en forsvarsmur for derved bedre at kunne beskytte sig mod de muhamedanske pestilensiske selvmordsterrorister.
tilføjet af

du er for dum

hvem boede i Gaza i 1940´erne..
hvad var de araber der boede der???
du skal ikke komme og sige at du ved bedre en FN USA og EU..
Israel blev oprettet i maj 1948...
nu hvor du siger staten palestina ike eksistere..
hvad er det så for et land område/ bosættelser israel trak sig ud af..
hvis palestina ike eksistere er det vel israels grund det jeg kalder for Palestina..
og hvis det er det hvorfor fanden i helved trak de sig så ud
forklar mig venligst
tilføjet af

DF= terrorister

hvad med den iranske terrorgruppe, som både er på EU og USA terrorliste som DF støtter..
i kalder dem for terrorister når det er nogle grupper som ikke kæmper for det samme som jer, men ikke terrorister hvis de kæmper for det samme som jer..
nu hvor DF siger at de ikke er terrorsiter.. vil de så holde deres ord på det, hvis nu gruppen sagde at de ønskede den iranske præsident.. nej så er de terrorister for de støtter ikke længere det i gør og mener ikke det sammen som jer
tilføjet af

Jeg er bange for, at du

ikke får et svar her.🙂Der er tre ting, der står i vejen for et svar fra den hånd.
1. du har selv sagt det, personen er for dum.
2. mangel på almen viden (lidt betinget af det første).
3. Personen lever i en anden verden... lider af offerrollen, inderligt fornærmet (understøttet formodentligt af DF's enfoldige fremturen, og sidst men ikke mindst en det en knaldperle, du har med at gøre.
Så du må læne dig tilbage, og se, om der dukker lidt fornuftigt og opbyggeligt debat op, der rent faktisk tager udgangspunkt i facts.... men bliv ikke for optimistisk, dette forum er legeplads for DF'ere der af gode grunde ikke kan anvende facts.
V.H. Modild
tilføjet af

Knaldperle

Du har vist ikke styr på dine kilder huh?
V.H. Modild
tilføjet af

modilds holdninger forbløffer ikke

tilføjet af

lady in red

knold
tilføjet af

smut

gå dog til et pldderhumanistisk forum,der kan i sidde i en rundkreds og bekræfte hinanen.
tilføjet af

Grov beskyldning

Når du beskylder DF for at være terrorister.
Men bemærk at du har tre fingre der peger indad, når din langemand peger udad !
tilføjet af

Jeg svarer da gerne på spørgsmålene:

"hvem boede i Gaza i 1940´erne.." : Islamiske arabiske besættere og områdets jødiske ejere.
"hvad var de araber der boede der???": Du siger det selv. De var arabere.
"du skal ikke komme og sige at du ved bedre en FN USA og EU..": Men det skal du måske? Både EU og USA har Hamas på deres lister over terrororganisationer.
"hvad er det så for et land område/ bosættelser israel trak sig ud af..": Israel har indtilvidere trukket sig ud af Gaza, der er en del af Israel.
"hvis palestina ike eksistere er det vel israels grund det jeg kalder for Palestina..": Ja.
"og hvis det er det hvorfor fanden i helved trak de sig så ud": Fordi de begik en fejl og overlod et stykke af Israel til de islamiske terrorister. Forhåbentligt vil de indenfor en kort årrække indse at det var en forfærdelig fejl og tage dette stykke jødisk land tilbage fra de islamiske terrorister.
tilføjet af

du er sku for dunm

hvem boede i Gaza i 1940´erne.." : Islamiske arabiske besættere og områdets jødiske ejere. kan du så forklar mig hvordan jøderne kunne have været der når de kom til området i 1948..
og som sagt fik de et lnad område af FN og USA
"hvad var de araber der boede der???": Du siger det selv. De var arabere. din idiot jeg mener palestinser...hvor boede sheik ahmed yassin og hvor blev han født??svar mig på det.. min olde far er født i Gaza. kan du til gængeld fortælle mig enjøde der blev født der for 100 år siden.. nej det kan du ike for jøderne var fordelt over hele verden bl.a tyskland hvor man mener at 6000000 blev dræbt
"du skal ikke komme og sige at du ved bedre en FN USA og EU..": Men det skal du måske? Både EU og USA har Hamas på deres lister over terrororganisationer. ja og jeg har DK og USA på min terrorliste.. hvad beviser det. jeg er sku da ligeglad med hvad vesten mener om HAMAS..
"hvad er det så for et land område/ bosættelser israel trak sig ud af..": Israel har indtilvidere trukket sig ud af Gaza, der er en del af Israel. haha tro på det.. de trak sig ud fordi de var under pres fra hele verden også usa, fordi at det var besat område som tilhørte palestina

"og hvis det er det hvorfor fanden i helved trak de sig så ud": Fordi de begik en fejl og overlod et stykke af Israel til de islamiske terrorister. Forhåbentligt vil de indenfor en kort årrække indse at det var en forfærdelig fejl og tage dette stykke jødisk land tilbage fra de islamiske terrorister. Skriv svar
en fejl.. haha du er sjov.. de trak sig ud fordi de var tvunget til det pga af at den vestlæige verden mente at nu var det på tide at palestinenserne fik deres jord tilbage
tilføjet af

Terror krigen.

Ja vi har meget at takke danske og andre landes soldater for.
De bruger børn til deres terror handlinger , har jeg lige læst om i en internet avis.
tilføjet af

Idiot og dum skriver du tit.

Alle der ikke er enige med dig , er dumme eller idioter .
Det er et meget udbredt sprogbrug.
tilføjet af

Virkelig?

Gaza er en del af Israel og har altid været jødisk territorium. Muslimerne har naturligvis med deres velkendte terrorisme, og psykopatiske vold været istand til etnisk at udrense området for jøder i visse perioder (blandt andet ved massakrene i 1929). At islamiske terrorister har været istand at sikre sig kontrol over området ved hjælp af deres velkendte morderiske fremfærd betyder dog intet andet end at jøderne har et endnu stærkere historisk krav på området.
Hvad angår din påstand om at Gaza ikke var beboet af Jøder for 100 år siden, så er den ikke korrekt. I 1886 flyttede der omkring 30 jødiske familier til området, og de var der stadig i 1906. Hvad der derimod er mere korrekt er at jøderne har været og stadig er spredt over hele kloden. Det er også korrekt at 6 millioner europæiske jøder blev myrdet af nazisterne og deres islamiske allierede (blandt andet var den arabiske "pestilenser"-leder Stofmufti Amin al-Husayni dybt involveret i holocaust og modsatte sig eksempelvis personligt udleveringen af 5000 jødiske børn til røde kors).
Der kan godt være at du er ligeglad med USA og EU anerkender at Hamas er en terrorist organisation. Det er en holdning, og den skal du bare have lov at have. Men så lad da også være med at tude og skabe dig, når EU og USA dropper den økonomiske støtte til jeres terrorister. Der er færre og færre der i vesten bekymre sig om "pestilenserne" og deres terror deres hykleri, og deres evindelige kræven. Det er naturligvis en glimrende og meget vigtig udvikling, og jeg kan kun glæde mig til den dag Israel for alvor smider de islamiske terrorist-befolkninger ud af Vestbredden og Gaza. Derudover er der naturligvis også et par uløste problemer på tempelbjerget, hvor de arrogantemuslimer har opført et par perverse bank-hovedet-i-jorden forsamlingssale, for at genere jøderne og pleje deres gigantiske herrefolks-egoer. De grimme muslim-bygninger skal naturligvis bulldozes, så de ikke-muslimske jøder kan få deres tempel igen. Genopførelsen af templet og nedrivningen af symbolerne på islamisk arrogance, bør være en politisk prioritet for alle ikke-muslimer.
Hvad angår tilbagetrækningen fra Gaza, så var Israel ikke under noget nævneværdigt pres. Det var en uprovokeret fejl, der blev begået af Israelske venstrefløjs-dhimmier. Israel bør ved det næste terrorangreb, straks benytte sig af situationen og at tage det tabte område tilbage.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.