8tilføjet af

Gymnasiet.

Flere elever er nu i radioen om islam . De mener islam og kristendommen er noget af det samme , det mener jeg nu ikke det er. Jeg mener det er lidt modsat hinanden. Det er jo den modsætning der giver ballade og ufred. De vil lære mere om islam , og Glistrup og Pia Kjærsgaard er så fjende billederne. Man går i gymnasiet og kan ikke se alt det negative der er i hele verden og i Danmark .
tilføjet af

Der er mange forskelle

Blandt andet står der ikke i bibelen at vi skal udrydde alle muslimer...
tilføjet af

Bah...

Ifølge de hellige bøger nedstammer alle kristne og muslimer fra én og samme mand, nemlig Abraham. Derudover har de to religioner hele det gamle testamente tilfælles, for ikke at nævne Jesus, der i islam er en stor profet.
Modsætningen giver ingen ufred, det gør de folk der fejlfortolker biblen og koranen, derimod, blandt andet DF’s præster.
Det er da positivt at vores gymnasieelever vil lære mere, så kan det være at vi engang ude i fremtiden slipper for alle de enfoldige tåber der råber op om alt muligt der egentlig hverken står i Koranen eller er en del af islam. Og så kunne det være vi kunne slippe for de fæhoveder der udtaler sig om forskellene på islam og kristendom uden at vide noget som helst om emnet.
Selvfølgelig er Glistrup og Pia Kjærsgaard fjendebilleder, de repræsenterer jo intolerance og ufred og splittelse mellem de danske gymnasieelever og deres indvandrer-venner. Ingen bryder sig vel om en kvinde der, hvis hun får magten, truer med at sende ens veninde ned til tortur og undertrykkelse. Og ingen bryder sig om en mand der sammenligner ens bedste ven med en rotte.

”Man går i gymnasiet og kan ikke se alt det negative der er i hele verden og i Danmark.”
- Hehe så er det godt at I kortuddannede, arbejdsløse tumper kan se det ”negative”, men nu er det jo en temmelig subjektiv bedømmelse HVAD der er negativt. Så tror jeg til gengæld at gymnasieeleverne, i modsætning til jer, forsøger at fjerne det negative på en meget positiv måde, i stedet for bare at brokke sig over alt hele tiden.
tilføjet af

tjaa..

Nu er det jo os således at der i den nye gymnasiereform står at der skal undervises om islam og kristendom i lige stort omgang....
Det giver fremtidens gymnasieelever et langt bedre grundlag for at tage en sådan diskussion op end fx Pia Kjærsgaard måske har..
tilføjet af

Ja det er utroligt ..........

.... Hvad man ved og kan med rette udtale sig om med baggrunden som "akademisk hjemmehjælper", hehe. Dermed ikke sagt de ikke må sige hvad de ønsker.
Må så lige pointere at jeg ikke "gymnasie-lært", droppede ud efter nogen tid, - er derimod håndværker. Syntes nu derimod også (som jeg oplevede det) at der nærmest kun var tale for at man valgte en gymnasiel uddanelse i folkeskolens afsluttende år.
Det er da et positivt tegn/tænkning, at de danske unge som vælger gymnasiet, ønsker at få en bredere indsigt end en ensidig undervisning i deres religionstimer. Personligt syntes jeg at der måske skulle inkluderes en trosretning mere, så man fx. kunne få et til hvert år, hvis man nu har religion på skemaet i det sidste år.
Glistrup behøves dårligt kommenteres, gi' ham dog nu bare et livstidsforbrug af marcipan brød, hehe.
tilføjet af

stooopid fok

kristendom i danmark !?
kristendom i dansk flokeparti !?
i må squ foken være blinde af nazisme når i kan
lyve den grad over for jer selv
Jesus Christus sagde at den vigtiste ting for
mennesket er
"elsk din nærmeste som du elsker dig selv"
i gør foken netop det modsatte
elsk ved at eksterminere
elsk ved at desintegrere
elsk ved del og hersk
elsk ved at får dem vil at forsvinde
etc etc
kald jer ikke for kristner, det er blasfemi
.
tilføjet af

Til 'imthirsty',

.

Stop med din propeganda!
Til din oplysning retter vi os efter det nye testamente. Og der er 180 grader til forskel på hvordan vi udlever vores religion, og med hensyn til Jesus er I ovehovedet ikke enige med os heller!
I har brygget en anden historie sammen om ham. Hvad mon I ville sige hvis vi gjorde det samme om Muhammed???
Stop med at bilde folk ind at de to religioner har meget tilfælles.

.
tilføjet af

Til 'gymnasieelev',

.

Ja, og mange mange flere! Her er et par stykker!

Sura 2.v.187 Dræb dem, hvor I træffer dem, og driv dem ud, fra det sted de har drevet jer ud. Når i bliver prøvet i jeres tro eller forfulgt, så er det værre end at blive dræbt. Men kæmp ikke mod dem ved den hellige moske, før de angriber jer. Hvis de angriber så dræb dem. Det skal være de vantros løn.

Sura 2 v.189 Bekæmp dem, indtil der ikke længere findes smertefuld undertrykkelse sted på grund af tro eller at de forfølger jer, og religionen er blevet Allahs: men hvis de overgiver sig, så skal der ikke være fjendskab mere, undtagen overfor dem, der er uretfærdige.

Sura 4.90...tag derfor ikke nogen af de vantro som venner førend at de overgiver sig til Allahs sag. men hvis de evner sig bort, så grib dem og dræb dem, hvor I end finder dem, og tag ikke nogen af dem som ven og heller ikke som hjælper.

Sura 2. vers 212 I er anbefalet at kæmpe, selv om I føler modvilje mod det.

Sura 2.v.213 Det kan godt være, at I føler modvilje mod at gøre noget, selv om det er bedst for jer. Det kan være, I bedre kan lide det, der skader jer. Gud ved alt, I ved intet.

Sura 8.13...jeg vil kaste rædsel i hjerteren på dem, der er vantro, og i troende (muslimer), skær deres( de vantros) halse over og hug deres fingerspidser af. Sådan skal de gå dem, som modsætter sig Allah og hans sendebud(Muhammad).

Sura 47v.2-5 de, som er vantro og holder folk borte fra Allah vej - deres handlinger vil han gøre til intet. Men de, som tror og handler retfærdigt og tror på det som er åbenbaret til Muhammad, hvilket er sandheden fra deres herre...Når I da møder de vantro så hug deres halse over, og når I så har fået magt over dem, så bind dem fast i bånd.

.
tilføjet af

t43qwt

”Stop med din propeganda!”
Stop selv, din tossede religiøse fanatiker.
”Til din oplysning retter vi os efter det nye testamente”
Hvem?
Kristendommen er knyttet til biblen, og biblen består at det nye og det gamle testamente, der derfor begge er en del af kristendommen. Desuden bliver flere personer, inklusiv Jesus, nævnt i begge bøger.
Jeg ved ikke hvorfor kristne pludselig tror at det gamle testamente er ligegyldigt. Det er tåbeligt. Jesus fødsel blev forudsagt i det gamle testamente, og det er en af grundene til at han blev så omdiskuteret og berømt som han er, samt en af grundene til at jøderne slog ham ihjel og det var det trods alt meget vigtigt at de gjorde.
Desuden sagde Jesus selv, at man skal overholde de gamle love, jf. dem der står i det gamle testamente, UNDTAGEN dem han ændrede, men eftersom han ikke ændrede alle lovene, skal kristne også kende og følge lovene i det gamle testamente.
”Og der er 180 grader til forskel på hvordan vi udlever vores religion, og med hensyn til Jesus er I ovehovedet ikke enige med os heller!”
Jeg har heller aldrig påstået andet. Med hensyn til ”I”, hvem mener du så? Jeg er ikke muslim.
”I har brygget en anden historie sammen om ham. Hvad mon I ville sige hvis vi gjorde det samme om Muhammed???”
Igen ordet ”I”, pas på med den slags fordomme. Desuden har I kristne ikke patent på Jesus. Hvordan kan du være sikker på, at det ikke er jer, der har brygget en historie sammen om Jesus ud fra den muslimske Jesus? Desuden bliver han skam behandlet meget pænt i koranen, intet at blive sur over der. Tror du desuden ikke at din gud ville gøre noget hvis HAN var utilfreds med at Jesus er en del af islam?

”Stop med at bilde folk ind at de to religioner har meget tilfælles.”
Stop med at bilde folk ind at de to religioner ikke har noget til fælles og stop med at bilde folk ind at din egen fortolkning af kristendom er den rigtige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.