26tilføjet af

Gratis arbejdskraft til alle virksomheder,

der gider gøre en indsats for samfundet.
Ophæv faggrænser og fagforeninger.
Indfør apanage til alle og privatiser kongehuset.
Det hedder individualisme og så kan vi desuden også nedlægge politiske partier og stemme fra sag til sag.
Men lur mig, om ikke vore politikere har skrevet under på en eller anden aftale i EU, om at det må vi ikke fordi det er konkurrenceforvridende.
tilføjet af

Den er mig lidt avanceret

Men borgerlønnen skulle måske på tale igen.
tilføjet af

Gad godt vide

om der er en her der har røget fjolletobak, det er jo utopi, u-ladesiggørligt hvem skal betale gildet?
tilføjet af

Borgerløn.

Ja , det burde man nok arbejde lidt med igen.Et helt andet arbejdsmarked , man er arbejdsfri , og skal ikke have ødelagt livsværdien , bare fordi man bliver arbejdsløs.
Så kan man lave det sådan , at hvis der er rigtig mange ledige stillinger , så får man et job.
Store arbejdspladser lukker , det hele flyttes til et andet land , billig arbejdskraft. Mange landmænd vil have ansatte fra andre lande , billig arbejdskraft. Svinene køres til Tyskland , billig arbejdskraft.Rigtig mange ansatte kommer fra andre lande , og flere og flere arbejdsløse.
Rigtig mange konkurser og tvangsauktioner.Rigtig mange incasso sager , RKI. sager. RKI., det kan give mange problemer , hvor man burde har økonomisk hjælp , og få en god livsværdi igen.
Borgerløn , kunne skabe mange flere mennesker , med en rimelig god livsværdi.
Borgerløn kan godt være med et krav om , frivilligt arbejde på den ene eller anden måde.
Man skal ikke kunne få borgerløn , og så opholde sig i et andet land.
tilføjet af

Gratis arbejdskraft.

Det forstår man ikke noget af.
tilføjet af

Lyder

som Enhedslisten`s parti-program, sikkert derfor at de max har 1% af vælgerne og ryger sikkert ud ved næste valg, men hvad fanden kan man forvente at et parti bestående af et stykke hættemåge, autonome og voldspsykopater fra AFA (Antifascistisk Aktion)
tilføjet af

Gratis arbejdskraft?

sådan er det jo allerede! Rigtig mange virksomheder kan få en gratis praktikant forærende i en måned af jobcentret. Hvis de ønsker at beholde vedkommende, kan de få et tilskud på 10 000 kr. til lønnen i op til et år efterfølgende.
tilføjet af

Borgerløn kunne være en løsning

Kan kun være enig med aaabenraamand..
tilføjet af

den gratis arbejdskraft er næsten indført

da mange ældre får tilskud (statsbetalt) i røven med sig ud på arbejdspladsen svarende til mindstelønnen. Dels er det konkurrenceforvridende over for alle de unge der ikke kan få job/praktikpladser og dels er det ikke meget anderledes end russisk planøkonomi med statsligt ejede virksomheder.
Borgerløn/apanage til alle vil ikke få folk til at arbejde.
Kongehuset er privat - med statstilskud.
demokratiet har allerede spillet fallit, da vi kan se, at stemmeretten har ført os tæt på statsbankerotten. Så direkte afstemninger om enkeltsager skal da nok kun gå helt galt.
Ophævelse af faggrænser og fagforeninger - ja det skal da nok komme arbejdstagerne til gode 😕
EU har de stemmeberettigede selv ført os ind i, så at brokke sig over et overstatsligt organ med lovgivningsmagt (der både er lidet demokratisk og virker konkurrenceforvridende med deres tilskudsordninger) er ærligt talt lidt langt ude i skoven.
tilføjet af

Borgerløn og efterløn ligner hinanden

Og helt ærligt - den indsats, der ydes på golfbanerne eller når efterlønnen slæbes med til Thailand for at blive brugt der, og de fraværende bedsteforældre i børns opvækst, og deres uvilje til at yde en indsats, der kommer andre end dem selv til gode har jo bevist, at borgerløn - det kan folk slet ikke administrere så det kommer resten af samfundet til gavn.
tilføjet af

Det var dog satans

som kontanthjælpsmodtagerne på sol er ude efter de gamle, der er ingen ældre lønmodtagere der ansættes med løntilskud, med mindre de er i flexjob og dermed ikke er i stand til at bestride et fuldtidsjob.

Hvad med om alle i der er på overførselsindkomst bruger jeres spildtid til at sætte jer ind i systemet før i begynder at debattere det, i aner jo intet om hvad der foregår, det er hjernespind fra ende til anden
tilføjet af

du har misforstået kriterierne for løntilskuddene

så sæt dig lige ind i dem. Man behøver ikke at være halvinvalid, andet end at være over 55 for at få tilskud med sig i røven fra os andre og med konkurrenceforvridende resultat til følge. Så læs lige lidt lektier inden du hykler videre.
Du skal kalde mig for kontanthjælpemodtager - for det er jeg ikke.
tilføjet af

Underligt.

Du har så meget imod efterløn, når du samtidig mener kontanthjælpen er i orden!........... kontanthjælpen bliver nemlig for det meste udbetalt til yngre ikke nedslidte mennesker!........ og at der er ikke nedslidte akademikere der har nasset sig til efterløn, skyldes jo socialisternes hang til lighed!.
tilføjet af

Hvor har jeg udtalt mig om kontanthjælp?

Ingen steder!, andet end man gang på gang bliver nødt til at fortælle at man IKKE er på kontanthjælp, fordi man udtaler sig om et eller andet herinde.
Efterlønnen tja, et indgreb i en krisetid - ligesom statsmidler i bankerne er det nu.
Skæve og uhensigtsmæssige indgreb, der kunne være forhindret hvis politikerne formåede at holde samfundsøkonomien stabil. Især disse sære udlån indført angiveligt for at holde hjulene igang splatter jo både mennesker og stabiliteten ud gang på gang.
Set i historisk perspektiv er det klassikeropskriften på en statsbankerot. Hvorfor politikerne kører så snorlige efter den opskrift er mig ubegribeligt.
Kig mod grækenland: Kravet til dem er 14 år senere på pension for at få udefrakommende støtte. 100 mia i statsligt budgetunderskud alene for i år herhjemme og ingen udsigter til tiltag, der kan forbedre økonomien på længere sigt, burde kunne give et vink med en vognstang om, hvor vi er på vej hen.
At vælgerne krampagtigt har holdt fast i deres krav på efterlønnen - der var ment som et midlertidigt kriseindgreb gør sgutte situationen nemmere, og at det er bestemte generationer, der har fået i hoved og røv mens andre må blive trukket gennem mudderpølen og sølet afføder frustrationer og konflikter - som vi kun har set toppen af isbjerget på.
tilføjet af

rettelse

der skulle have stået:
Du skal IKKE kalde mig for kontanthjælpsmodtager - sådan kan det gå når fingrene går deres egen vej.
tilføjet af

Jeg synes...

...du skal gå forrest og så sige til din arbejdsgiver at du gerne vil tilbyde at arbejde gratis. Og er du på bistand/kontanthjælp e.lign. kan du jo gå på kommunen og takke pænt nej!
Mvh.
Anders
tilføjet af

Idioti er der kun

at sige om dette indlæg
tilføjet af

Det undrer mig noget Mette

jeg har aldrig kunnet få tilskud til løn, skønt jeg er 64, er du helt sikker på du ved noget om det ?
Jeg ved, at der gives løntilskud til flexjob og aktivering, men langt fra elle over 55 er i flexjob eller aktivering så jeg er helt sikker på jeg ved mere om det end dig.
Alle i aktivering kan der gives løntilskud til, også dem som er under 55.
Ja det er konkurrenceforvridende i forhold til de unge, men hvorfor er det så lige at efterlønnen er så forhadt blandt de unge, de påstår de ikke kan komme i arbejde på grund af at de ældre sidder hårdt på jobbene, hvad skal de ældre på arbejdsmarkedet så gøre, skal de melde sig arbejdsløse for at give plads til de unge ??
Jeg har ikke sagt du er kontanthjælpsmodtager, jeg skød med spredehagl 😉
tilføjet af

Så har du ikke været ledig

Reglerne er her, og det tilskud der følger med er slet ikke så uvæsentligt, og betyder at der forsvinder reelle jobs fra markedet også:
Citat:
"Særlig løntilskudsordning for over 55-årige og seniorjobs
Personer over 55 år, som har modtaget dagpenge, introduktionsydelse, kontanthjælp eller starthjælp i 12 sammenhængende måneder, har mulighed for tilbud om ansættelse med løntilskud i private virksomheder.
Ledige der blev berørt af regelændringerne for personer over 55 år pr. 1. januar 2008, hvor blandt andet den forlængede dagpengeret blev afskaffet, har ret til at få tilbudt et seniorjob."
Citat slut
Når det så er sagt, så har jeg selv prøvet at have en tilskudsberettiget ældre på slæb.
Mage til vrangvillig, langtsomtopfattende, selvoptaget, doven og jeg-gør-mig-selv-uduelig person skal man IKKE lede længe efter - for de er der i overtal og misbruger deres egen og andres tid på personlige gøremål - og kan ikke slå en pind i en lort uden at ødelægge begge dele. At de så ikke kan bære noget, eller ikke ser eller hører en telefon der ringer - eller ikke tager et personligt initiativ uden at have alt serveret på et sølvfad gør ikke sagen nemmere - og at man skal tage hensyn og være en god og hjælpsom kollega gælder altid kun den ene vej.
Jeg nægter at påtage mig mentorrollen en anden gang!
tilføjet af

Hrrm

Man behøver da ikke være over 55, hvor kom nu det fra??😮
tilføjet af

det kom dumpende fra himlen, tromle

tilføjet af

Og så er alle seniorer sådan ?

Nej jeg har ikke været arbejdsløs, har ikke været på introduktionsydelse eller starthjælp, jeg har taget det arbejde jeg kunne få, f.eks. da mit nuværende job blev ledig, så flyttede jeg til Samsø for at køre taxi, jeg er nedslidt,har et ødelagt knæ og slidgigt i stort set alle mine led, så nej, jeg kan ikke bestride et fysisk krævende arbejde, men jeg har taget det jeg kan bestride, men måske skulle jeg trække mig tilbage på kontanthjælp og lade en ung overtage mit job, der er bare den lille hage ved det, at ingen unge gider arbejde for den timeløn jeg har, så hvis jeg stopper mangler der en til at køre den taxi jeg sidder i.
Hvad angår vrangvillighed, så findes der også unge som er uinteresserede i et tvunget job, jeg har selv i mange år arbejdet i metalindustrien og med mange unge, men jeg sviner ikke alle unge til blot fordi en enkelt ikke fattede at det var en arbejdsplads og ikke et hvilehjem, jeg så og ser positivt på ungdommen, de er dygtige og meget målrettede i deres valg af karriere, men stadig der findes dovne og ugidelige eksemplarer, men stadig, det skal ikke ligge de andre til last.
tilføjet af

Upsie

"ophæv alle faggrænser". Jeps den dag jeg skulle få brug for at få et nyt hjerte indopereret. Så er det da heeeeelt i orden at rengøringsassistenten står for det.
Skal mine rør i huset skiftes ud, så vælger jeg da bare hjertkirugen.
Se så passer pengene.
Og mette fredriksens datter undervises af HAer. Det helt rigtige valg.😃
tilføjet af

Ha Grith

det er lige før jeg kommer til at elske dig, med den slags indlæg [l]😃[l]
tilføjet af

Ahh det luner

Her på en kedelig søndag. Hvor jeg har brugt 40 minutter på overspringshandlinger for at undgå at lave mit regnskab for denne uge. Hvorfor gør mand et??? Altså oversprinshandlinger?

[l][l][l][l][l][l][l][l]
tilføjet af

God ide

når det gælder ledere og økonomer. deres arbejde er jo ligevel deres hobby.
tilføjet af

1 måned?

Jeg var i praktik i 3 mdr. for derefter at skulle ansættes... Min gamle chef mente ikke jeg havde vist hvad jeg duede til og ville derfor gerne have mig yderligere 3 mdr. i praktik... Jeg endte, efter store diskussioner både med chefen og rådgiveren, med at blive ansat for igen at blive fyret efter de 3 måneders prøvetid der er. Det er et år siden, men jeg tror ikke det har ændret sig :|
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.