14tilføjet af

græde?

somalier tager til england!!!!!
*snøft*
tilføjet af

måske

da det ofte er de højt kvalificeret og motiverede der forlader danmark, måske ville deres tilstedeværelse her gøre dem til forbillede for mange af deres landsmænd så de også integreres bedre i det danske samfund
tilføjet af

Højkvalificerede ??

Højtkvalificerede somaliere ?
Jeg var ikke klar over de fandtes i Danmark...der kan man bare se...nå, men de er jo på vej mod England, så er det vores 'tab'.
Jeg tror nok vi overlever.
Spørgsmålet er om England overlever så mange højkvalificerede kulturberigere.
tilføjet af

SER MAN DET

kan man virkelig være højkvalificeret, når man kun har lært at plukke dadler og sælge syltede hestebønnerGODDAV DO
tilføjet af

LAVT!

Hvorfor lader du ikke være med at skrive herinde, når du ikke kan føre en debat på et ordenligt plan? Du er åbenbart repræsentant for laveste fællesnævner i det danske samfund!
tilføjet af

Småskæv og præmenstruel?!

Samba, nu har jeg bemærket at du i kådhed kalder mig for "hadefuld" og "hr.smart" - TEK-fyren har du kaldt for "sinke" og nu dette "repræsentant for laveste fællesnævner i det danske samfund"
Dine egne indlæg er uden indhold, og giver overhovedet ingen mening. Var det ikke på sin plads, at du fik orden på din egen handlingsplan + manglende evner mht. lyrik/grammatik, før du chikanerer os andre?
tilføjet af

???

Jeg er ikke helt klar over, hvad du mener??? Grammatik/lyrik??? Du må da føle et had, siden du kan skrive, som du gør??? Du gav da et overlegent/smartass svar i den anden debat, du hentyder til??? Du må da - især hvis du har læst Tek-fyrens andre indlæg - kunne spore en vis underbegavelse, både hvad angår indhold og ordvalg??? Og derfor priser jeg mig lykkelig over, at vi ikke kan risikere at få ham som politisk overhovede i Danmark!
tilføjet af

Ping Pong...ZZzz

Jeg mener ikke at du er istand til at føre en debat, på anstændig vis. Om jeg er hadefuld, eller smartass, afhænger vist af de øjne der læser.
Om folk er underbegavede, vil jeg ikke gøre mig til dommer for - men selv underbegavede folk har en mening, og den skal da ikke undertrykkes pga. manglende begavethed!?
Mht. ordvalg og indhold, får du altså heller ingen stjerner/pil opad!
Måske ligger din force bare et andet sted, måske ser du stjerne godt ud. Dét kan du desværre ikke gøre brug af i det skrevne forum.;-)
tilføjet af

Vi kaster med sten...

Hvad er uanstændigt ved det, jeg har skrevet? Er det mere anstændige indlæg, du kommer med? Kender du det gamle ordsprog med at kaste med sten, når man selv bor i glashus? Det kan godt være, at jeg ikke skulle have kaldt ham tek-fyren sinke, men det er svært at lade være, efter at have læst hans indlæg.
tilføjet af

ja...*klir klir*

Lyder trods alt, som vi er enige om én ting.
Så lad os fortsætte, uden mudder...
tilføjet af

jeg skal være den første til at vinke farvel

de experter i voldtægter ...eller er der noget du har glemt
tilføjet af

narko og

voldtægter det da det eneste de gode til ...jo så selvfølgelig når man høre de sender deres pigebørn hjem får at blive omskåret ..jooooo dem kommer vi til at savne
tilføjet af

ikke bedre

end alle andre mænd. Alle mænd fra alle racer er ens i det, menneske! Du glemer din race, måske?
tilføjet af

Samba,samba lille sorte samba

Tal ikke om laveste fællesnævner-
Du kunne blive svært skuffet når din bobel af navitet springer- Samfundet som du går dig til talsmand for, har en tendens til ikke at være så kloge og velovervejet- Flok dyr er dumme sammen og kloge hver for sig - Tror du må til at indstille dig på, at den laveste fællesnævner endnu ikke er fundet.
Nævnereb blev sidst set i form at nakkeskue og stikker likvideringer på baggrund af løs påstand.
tilføjet af

Amazon-djævelen slår til igen part II

Med anti-androgene udfald og det hele.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.