4tilføjet af

godnat lady-in-red

Ja , så takker jeg endnu for alle dine indlæg, de keder mig efterhånden så meget at jeg foretrækker at gå tidlig i seng istedet for at blive på solen.
Der burde fandme være en kvote på hvor mange indlæg og tråde man kan oprette på en dag.
Trænger til en pause fra dig, du dominerer debatten for meget, så dine indlæg blir af mig faktisk alle opfattet negativ, fordi jeg er mæt før jeg starter, akkurat som at blive stoppet for 3 gang samme dag, af indsamlere på gaden.
pisse hamrende irriterende
tilføjet af

forstår dig godt

godnat og sov godt.
tilføjet af

Navn på forsiden

Ville være rart hvis der på sol-forsiden ik bare stod overskriften på indlægget, men også forfatteren, så kunne man lettere undgå alle de indlæg man på forhånd VED man ik gider læse.
Alle må komme med debatindlæg, men det er godt nok irriterende at støde på 4-6 indlæg, hvor overskriften umiddelbart lyder lovende, men når man så klikker ind på indlægget, så er det skrevet af en person, som man af den ene eller anden grund OVERHOVEDET ikke sympatiserer med, og så gider man selvfølgelig ikke læse det!
Nej forfatterens navn på forsiden;)
tilføjet af

Jeg kan godt se navnet

eller nicket på forsiden? Til højre for emnet.
Måske jeg ikke forstår dig helt?
tilføjet af

gør der

det gør der såmænd allerede ;-)
men derfor kan man godt være træt af at se den samme person "spamme" til med indlæg på forsiden, og værst af alt er at de er så forudsigelige og ens.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.