7tilføjet af

Gode råd ;o)

Mon ikke vi alle ligger inde med gode råd, vi kan dele med andre - altså de lidt mere fjollede om, hvad vi, af mere eller mindre sur erfaring, har lært vi i hvert fald IKKE skal gøre i visse situationer.
Jeg har da et par eksempler at starte med:
Tag aldrig mobilen i lommen, når du skal på toilettet og skal sidde ned! (af en eller anden grund virker den ikke mere, når den er havnet i kloakken?)
(For at blive i toiletdelen) Gå aldrig på toilettet, hvis du har en mistanke om, der ikke er mere toiletpapir! (Din mistanke er som regel korrekt og det sker altid når du er alene hjemme???)
Saml aldrig en hveps op fra vindueskarmen, hvis du har en fornemmelse af den ikke heeelt er død! (Det er den så nok heller ikke, av!)
Lad mig høre jer andre her på en halvkedelig søndag, hvad kan i bidrage med af guldkorn, som vi andre så kan lære lidt af? Intet er for småt eller fjollet. ;o)
Knus D.
tilføjet af

Skift aldrig til en anden kø

Dette skete jo selvfølgelig igen i går: Man står i supermarkedet en travl lørdag formiddag med lange køer og man kigger efter den korteste kø. Når man så har stået i køen i nogle sekunder (der føles som minutter) ser man en kø der er en lille smule kortere. Selvfølgelig er man så dum at man skifter kø, hvorefter "den korte" køen går i stå, da der jo selvfølgelig er problemer med prisen på en vare når en anden kunde (læs: idiot) ikke har kigget godt nok på hvilken vare der var på tilbud. Hvad kan man så lære af dette? Jeg har i hvert fald lært at man (næsten) aldrig skal skifte kø, man ender bare op med at havne i en længere kø.
tilføjet af

Jep... ;o)

Den er klassisk. Men alligevel lærer vi det aldrig, hvorfor mon? *S*
tilføjet af

3 af de klogeste

1. spis aldrig gul sne.
2. tis aldrig i modvind.
3. og lad være med at sutte på hår mens du tygger tyggegummi
tilføjet af

Hvis du tror pæren er varm..

når du skal skifte den, så er den! Så lad være med at sætte hånden på for liiige at være sikker...
Samme gælder de gammeldags kogeplader... Ikke sætte hånden på for at mærke om den nu også er varm. Gøres meget lettere ved at lade en dråbe vand falde på den
tilføjet af

se efter om du har nøglen

FØR du lukker døren :0(
tilføjet af

vasketøjet

sig aldrig til manden som lige er kommet hjem fra rejse at han skal fylde maskinen op med sit vaksetøj og starte den. Mit vide der allered lå i blev blandet med hans nye sorte bukser og alt blev gråt. Hvorfor kan mænd ikke finde ud af det med at vaske? Lærer deres mor dem ikke hvordan? Det undre mig meget.
Hilsen KONEN
tilføjet af

Egen erfaring

Rens aldrig belægninger af et varmt strygejern med en plastikdejskraber.....:-(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.