25tilføjet af

Gode emner til debat

Hej.
Jeg er nyregistreret debattør, men har været her i et stykke tid som anonym. Jeg har deltaget i andre fora på nettet, de virker bare langsomme og så let overskuelige, som Sol-debatten gør. Jeg kan godt lide debatfora, fordi man kan få andre mennesker i tale på uforpligtende vis, og fordi jeg ikke er så social udenfor cyberspace.
Det interesserer mig at snakke med andre, om deres holdninger til alle mulige ting.
For at få en fornemmelse, af stemningen herinde kunne jeg godt tænke mig at vide, hvilke emner I kan lide at diskutere, måske også lidt om hvorfor.
På forhånd mange tak.
tilføjet af

ej.. det er lidt snyd...

Du skal jo selv tage lige netop det slæv, at deltage i de debatter du brænder for, og vise hvor du står.. Og selvfølgelig lægge en masse spændende indlæg i dit navn..
Men.. så ski da.. Abort, Computer-Internet, Erotik på nettet, Familie-samliv, flirt, for kvinder, for mænd, indenrigspolitik, kærlighed, politik-samfund, rygning-rygestop, samfundsproblemer, sex-erotik, the sims, ungdomsdebat, utoskab og vittigheder..
Kærligst velkommen Klaus
tilføjet af

Nok meget lignende ......

- Klumpen herunder ;o))
Kom glad og bland dig i det der interesserer netop dig...
Velkomst smil får med fra...
/Mummi
tilføjet af

Upsedasse....

- jeg skrev klumpen herunder, men du ligger jo øverst i aften ;O))
/Mummi
tilføjet af

Gaab

Hold da kæft, du er dårlig til dansk. (at udtrykke dig og til tegnsætning)
Det er totalt uforståeligt. Mangler der ikke noget?
Citat: "Jeg har deltaget i andre fora på nettet, de virker bare langsomme og så let overskuelige, som Sol-debatten gør."

Når du nu har været her et stykke tid, hvorfor har du så ikke knækket "debatkoden" endnu?
Hvad er det for en tegnsætning, du bruger? Den kender jeg ikke. Det er hverken grammatisk komma, ny komma eller start-komma!
Tror du, vi er en flok får, der vandrer i samme retning og diskuterer efter opstillede regler? Hvis jeg nu f.eks. ønsker at debatere prikkede tangatrusser, tror du så, der er nogen, der vil debatere med mig?
Det er sgi da ikke dig, der sætter dagsorden. Styr lige din nedladende bøvs.
tilføjet af

Debat emner er nemt at finde

Debatører, lidt mere vanskeligt ,o(
Bare bliv ved, selvom det er lidt roderi lige nu.
Det kommer nok igen.
Lidt op/ lidt ned, lige nu er vi ned ,o)
Held og lykke og velkom
vh
Tom
tilføjet af

Kopy / paste

"..Styr lige din nedladende bøvs.."
/Mummi
tilføjet af

Velkomst smil får med fra...

- der manglede jo et " DU "

Det må DU heller få med her, nu Dansk Sprognævn er på overtime i aften ;o))

/Mummi
tilføjet af

Kan du stave idiot?

for skulle du skrive det på panden af dig selv.
Hvad fanden er det for en måde at modtage et nyt menneske på? KLAPHAT!!!
tilføjet af

Mange tak

Ja, det er klart selvfølgelig. Jeg vil gøre mit for at komme med indspark af forskellig slags.
Det er nogle interesante emner. Det inspirerer mig, og jeg er glad for at du brugte lidt tid på det.
tilføjet af

Tak skal du have

Sødt sagt.
tilføjet af

Je, jeg har mit eget system

Det består af alternative, tegnsætningsmetoder, og nye forslag til stavning af gamle ord. Det det giver åndssvage frisk ånde.
Normalervize mener jeg ikke at svar af den slags du her leverede behøver så meget opmærksomhed. Det er efter mine begreber altid en god skik at lytte til andre, når man starter op et nyt sted, for at se hvordan de gør. Men er det almen skik af brug, at skrive så langt et indlæg alene for at udpege en andend fejl, men uden at vise ansigt selv?
tilføjet af

Tak *smiler*

søde navne I har herinde.
Hvad mener du med at I er nede lige nu?
tilføjet af

De kan lære os lidt allesammen

Deres hjælp ville lette mig meget nogen gange *smiler*
Jeg kigger mig omkring i de forskellige debatter og ser hvad der sker.
tilføjet af

Noget for en hver:o)...

Hej...alt som har m. vores adfærd at gøre, kan gøre mig nysgerrig:0)! Så jeg kigger faktisk forbi i alle afd. - men har langt fra altid brug for at udtrykke mig.
Noget af det bedste er forskelligheden herinde,,,så meninger kommer du ikke til at mangle på din vej...velkommen til og god tur under solen.
:0))
tilføjet af

hej hej

godt at se en ny herinde :)
jeg kommer lidt over det hele, så mon ikke vi render ind i hinanden i et par debatter, det glæder jeg mig til :)
mh Jacob
tilføjet af

Jamen

Halløj og Velkommen til. Altid rart med nye "ansigter"😉Er selv rimelig ny i dette forum og famler stadig en anelse rundt. Sort sol af og til for mit vedkommende. Men som IRL er jeg mig selv og giver min mening til kende, hvor jeg synes den er vedkommende. D.v.s indenfor de fleste emner.
Ser frem til nogle gode debatter.
tilføjet af

Velkommen

De varmeste hilsner.
*FB*
tilføjet af

Velkommen :o)

Alt hvad der interesserer lige netop dig, er gode debatemner ( har andre vist også svaret dig :o)
Ellers bare vær dig selv. Som tomtitomtitom siger, nogle gange er vi oppe andre gange nede. Med det mener han vist bare at i perioder går debatten godt, og alle eller de fleste taler pænt til hinanden, andre gange er der en masse useriøst, og en masse mudderkast :o( Men det kan man jo vælge at lukke øjnene for, eller hvis man har energi til det, give igen, i en tone som man selv finder mere passende, i håb om at det hjælper.
Selv er jeg mest her under sladder, af og til hvis jeg lige når at se et indlæg på forsiden der vækker min opmærksomhed, så tager da det med, også selvom det skulle ligge i en anden kategori. Politik blander jeg mig sjældent i, ikke direkte ihvertfald, men det kan være svært at debatere, uden helt at komme ind på pilotiske emner.
I perioder deltager jeg mere end andre, mest fordi jeg har fået rodet mig selv ud i en liste over alle profilerne ;o) vist nok ikke særlig gennemtænkt dengang, men skidt pyt det er nok det emne der til dato har slået rekord i fyldte debattråde, uden at blive ødelagt af negative indlæg :o)
Jeg er også på andre debatfora, og mere aktiv nogle steder end andre. Men SOL er nok een af mine foretrukne på godt og ondt.
Det var lidt fra mig, håber du kan bruge det :o) Men ellers et godt råd (synes jeg selv ) Tag hvad du selv finder godt og brugbart, og smid resten ud
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

rettelse i tilfælde af at retskrivningspolitiet skulle komme forbi ;o)

"uden helt at komme ind på pilotiske emner. " skulle selvfølgelig være "uden helt at komme ind på POLITISKE emner." og ikke som skrevet PILOTISKE ;o) Hmmm gad vide om der findes et sådan ord❓og hvad det betyder
Kærlig hilsen
Carmen, der beklager hvis der er flere taste, stave & gramatik fejl. Det går af og til lidt stærkt
tilføjet af

Fantastisk profilliste

Tak for dit svar. Jeg har kigget på begge de hjemmesider du henviser til, som viser listen over profiler i Solen. Det er jo et mesterstykke. Sikke et stort arbejde du har lagt i det. Man bliver helt svimmel ved tanken om at så mange teoretisk set, kan læse hvad man skriver. :-) Godt man ikke kan se dem.
Jeg har jo været her med jævne mellemrum gennem noegt tid, så jeg kender godt lidt til det. Nu ville jeg bare gerne være lidt mere synlig og seriøs nu. Det er nogle gode råd du giver, at man bare skal tage, hvad der er brugbart og smide resten væk. Tak. Vi ses måske i en debat senere hen.
tilføjet af

Stavefejl

slåfejl, kommafejl, fejl i bøjninger, tider, ordsammenstillinger - hvis vi alle skulle være så korrekte så vores indlæg kun kunne offentliggøres hvis de var 100% fejlfri, så var her nok ikke nogen.
Jeg så slet ikke din stavefejl :-) Pilotisk er da et godt ord. Det lyder sådan lidt flyvsk, men dog alligevel en der ved hvad han gør. Et meget sympatisk ord. Det må vi have indført. Vi taler med sprognævnet når de kommer.
tilføjet af

Mange tak

***
tilføjet af

Ny i klassen

En god måde at sige det på (jeg har lige læst teksten på din profilside). Sådan føler jeg det også lidt, men har dog været her et stykke tid. Det er bare som om, man viser "sit ansigt" frem på denne måde :-)
Ja, jeg interesserer mig også for de fleste emner. Det undrer mig dog at der er noget der hedder "Naturkatastrofen i Asien" i en afdeling for sig selv. Så kunne man også have noget der hed "Krigen i Irak" og "Den globale opvarmning". Det er skam interessant det hele, men strukturen er ikke så opdateret.
Tak for din hilsen. Jeg ser også frem til nogle gode debatter. Nogen dage er jeg her meget og andre dage slet ikke. Nu må vi se om jeg kan hænge i og følge med. Det går jo nogen gange stærkt.
tilføjet af

Gode emner

Jeg interesserer mig osse for menneskers adfærd. Især menneskers adfærd på nettet. Det er jo kommet for at blive, og det udvikler mennesker på en ny måde uden at det ser ud til at man bliver så spoleret som det tidligere er blevet spået :-)
Tak for din hilsen
P.S.
du bruger det at sætte flere kommaer efter hinanden. Jeg har set flere gøre det. Hvad står det for?
tilføjet af

Hej

Jo. Det tror jeg vi gør. :-)
Tak for din hilsen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.