6tilføjet af

Gør doping tilladt.

Det er en skandale at doping ikke er lovligt i cykelsport når alle i sporten gør brug af det. Alle dem der de sidste mange år har vundet tour de france har været på doping. De burde omdøbe løbet til tour de dope.
Hvorfor blev Michael Rasmussen i år 2007 frataget sejren i tour de france. Selv om der ikke er nogen tvivl om at manden trænede på epo op til tour de france ligesom Lance Armstrong havde gjort i årevis. Toppen i dansk cykelsport gjorde alt de kunne for at Rasmussen ikke vandt i år 2007.
Bjarne Riis vandt tour de france på at tage epo i store mængder. Han tjente millioner på at snyde og startede senere et cykelhold for de penge han havde vundet ved fup og fidus. Der har været flere doping skandaler på hans cykelhold, hvilket ikke er mærkeligt. Hans ansatte har set hvordan deres chef opnåede succes og prøver selvfølgelig at gøre ham kunsten efter med samme midler.
Contador skal nu prøve at vinde tour de dope. Ingen ved deres fulde fem er i tvivl om at denne mand har taget doping og mon ikke han stadig gør det. Alle i den sport prøver at finde midlet der ikke kan spores.
Cykelsport er underholdning og vi tilskuere er fuldkommen ligeglad med om der bliver taget doping. Bare vi bliver underholdt og bare der bliver kørt stærkt.
Det er fuldkomment vanvittigt at doping ikke er tilladt i cykelsport når alle der de senere år har vundet cykelløb selvfølgelig har taget doping. Det må da være folks egen sag op de vil tage doping og tage en stor risiko. Det er deres helbred det går ud over og hvem kan i øvrigt se at Bjarne Riis har taget doping – ingen.
Underhold os og gør dog doping lovligt i cykling så kommer alle i den sport til at konkurrere på lige vilkår og de er fri for hele tiden og skulle lede efter det stof der ikke kan spores.
tilføjet af

Ja, det er meget mere kulturberigende

synes jeg også.
tilføjet af

Gør doping tilladt.

Se eventuelt Dokumentar filmen Bigger stronger faster.
Jeg fatter ikke hvorfor at De Danske medier ikke dækker det, det er en af årets fedeste historier, det ville virkelig skabe røre i DK.
Så er der slet ingen tvivl, doping er ikke er lige så skadeligt, som folk tror.
Nogle af de farligste hormoner der findes, det er P-Piller.
Her i DK er der folk som lever af at svine Doping til, og de gør selvfølgelig alt for at fremme hadet imod doping, så de finder på åndsvage ting, som folk dør osv, det passer ikke, de bruger narkomaner i deres kampanger, og skriver det er pga doping de er skadet.

For en del år siden var det en af antidoping Danmarks medlemmer, som skrev vejlidninger til hvordan man bruger dopingen ulovligt i DK, Iknocnigto hed han vist på nettet.
Jeg har selv taget doping i 16år uden uønskede problemer, og er stadig rigtig sund og rask, og lægetjæk bekræfter det.
Se filmen/dokumentaren.
tilføjet af

Du er Bjarne Riis???

Enig. Det må være folks egen valg om de vil sætte liv og lemmer på spil. Desto mere epo desto mere underholdning.
Vi regulerer jo heller ikke om folk drikker eller spiser for meget.
Epo = mere tempo = mere underholdning = flere tilskuere.
Cykelsporten ville være kedelig uden doping.
tilføjet af

Gør doping tilladt.

Pladder.......
Så skal fodboldspillerne vel også have pigge på skosnuderne så tacklingerne gør mest muligt skade.
Måske Du nærmere skulle se horrorfilm istedetfor sport.
tilføjet af

Enig med Frank Schleck

http://ekstrabladet.dk/sport/tour-de-france/article1580481.ece
Har folk ikke fattet at Tour de France ikke er en sportspræstation, men derimod et underholdningsshow.
Who cares om de tager doping - alle der vil noget i cykling tager det ene eller andet stof, og det skal man vist være ret dum for ikke at have indset.
Bjarne Riis som var en middelmådig rytter indtil han opdagede stoffet epo og han underholdt os da, men det var da ikke en sportspræstation, men derimod en underholdningspræstation.
Mål Tour de France på underholdningsværdien og lad få noget mere epo i sporten så det går stærkt.
tilføjet af

Doping skal IKKE accepteres!

http://ekstrabladet.dk/sport/tour-de-france/article1580481.ece
Har folk ikke fattet at Tour de France ikke er en sportspræstation, men derimod et underholdningsshow.
Who cares om de tager doping?

Jeg gør. Det er simpelthen en tankeløs holdning, du lægger for dagen.
Ikke kun fordi, at jeg selv cykler og har cyklet konkurrence både som juniorrytter og seniorrytter, men fordi jeg altid har hadet snyd i sport (ja "had" er et stærkt udtryk, men det er nu engang, den følelse, jeg har). Og jeg har set bagsiden af medaljen, dog ikke i cykelsport, men en af mine tidligere gode venner, der var fodboldspiller og tog gigtpiller i stedetfor at restituere. Idag har han 2 kunstige knæ og kan ikke løbe.
Doping ER farligt. Måske ikke for toprytterne med uanede midler til læger, der sikrer rytterens sundhedsmæssige tilstand.
Det er mere det, at hvis man giver det signal, "at doping er OK", ja så skal man ikke tænke mange tanker mht. hvad der kan ske i amatør- og ikke mindst ungdomsrækkerne.
Folk grinte ad mig, da jeg som ung knægt i slutningen af firserne sagde, at jeg ikke ville være i en cykelklub, hvor der blev brugt doping af den ene eller anden slags. Dengang slog folk det hen, ja nogle af de ivrigste til at slå det hen var dem, som jeg senere kunne opdage rent faktisk var dopingmisbrugere! Idag tager folk det heldigvis mere seriøst. Ihvertfald i min lokale cykelklub, hvor jeg gør meget for at få den rette mentalitet overfor doping, ikke mindst blandt de unge ryttere.
Iøvrigt synes jeg, der er noget, der tyder på, at de professionelle ryttere under dette års Tour de France er blevet mere "menneskelige". Og for at sætte det på spidsen: det gør ikke løbet mere kedeligt, tværtimod mere seværdigt!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.