6tilføjet af

Din bedste film!

Jeg har mange - som jeg ser igen og igen?
Westworld!
I en fremtid kan man vælge en af tre western-fantasiverdener og selv optræde i en iscenesat fortid. Men kan man stole på robotterne?
Haha... mægtig spændende... negleklipperi i den store verden!!!!
Pjat og ballade...
Hvad er din ynglingsfilm?
God weekend!
Uhaha B eller C - film
tilføjet af

La Bamba

Det blir ganske enkelt ikke bedre end La Bamba! En fantastisk film om Richie Valens's liv og karriere.
Spækket med en masse herlig musik - den kan varmt anbefales!
Nyd livet og weekenden..
tilføjet af

film

uden tøven: "12 monkeys" af terry gilliam! en fantastisk tidsparadoksal film, produceret efter hollywoods yderst funktionelle principper - men tilsat et skvæt europæisk film art. bruce willis spiller fæmonenalt, endelig i rolle udover den sædvanlige action man/politibetjent. brad pitt er ligeledes fænomenal. faktisk mener jeg at disse to i "12 monkeys" leverer deres bedste præstationer til dato (og filmen er fra 1992, så vidt jeg husker!). super casting. hele universet filmen foregår i er tungt inspireret af film noir-genren, hvilket er eminent i symbiose med science fiction-genren (som tidligere set i "blade runner"). jeg kunne blive ved med at dele roser ud til den film!
tilføjet af

Top Gun !!

Den kan jeg se igen og igen, og minder mig om de gode gamle dage hvor Tom Cruise stadig virkede normal og livet var ligetil :-) Den er faktisk ikke, når jeg tænker over det, en særlig god eller prangende film på nogen måde, tror bare det er fordi den minder mig om min tabte ungdom *G* Og så tuder jeg stadig når hans ven dør..... er da sørgeligt :-) God weekend :-)
tilføjet af

Her er

mine 3 favoritter - The Graduate - Rainman - Tootsie
tilføjet af

12 monkeys

Falsk som vand og gøgereden. God weekend Trina
tilføjet af

nar

hold kæft hvor jeg hader danskere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.