17tilføjet af

Gør det selv – kvinder

Jeg har lige læst at byggemarkederne bestormes af kvinder som vil have gør-det-selv kurser.
Jeg må indrømme, at jeg tænder ikke på håndværkerkvinder med en slagboremaskine i hånden. Hvis jeg kom hjem og fandt min kvinde i lag med boremaskinen i færd med at lege, gør-det-selv kvinde, så ville jeg tænde helt af.
En kvinde skal ikke påtage sig mandejob. Jeg går fuldt ind for ligestilling, men jeg mener ikke at kvinder skal ligne mænd på udseendet.
Kvinder – lad mænd gøre-det-selv!
Hilsen
metroman
tilføjet af

Sikke da noget vrøvl

Kvinder betjener da en boremaskine lige så godt som mænd. Og hvis man nu ikke lige har en mand inden for rækkevidde er det rart at kunne klare sig selv!
tilføjet af

Jeg tror sgu du er bange

for at hun gør det bedre end dig ....
tilføjet af

En kvinde skal være kvinde

Jeg er overhovedet ikke bange for at kvinder kan gøre noget bedre end mig. Jeg indrømmer gerne at jeg har folk til at lave den slags.
Men jeg mener da bestemt ikke at håndværk passer til kvindelighed!
Hilsen
Metroman
tilføjet af

Jamen DrengeBarn Dog!

Det var dog det mærkeligste synonym jeg til dato har oplevet.
Tror du at man kommer til at ligne en mand, bare fordi man kvinde selv kan skrue med en skruemaskine eller bore et lille hul!?
Mon ikke mere det handler om, at du ikke føler/oplever dig selv som machoman, at du ikke lugter så meget af tetesteron som du gerne ville, som når der står en kvinde og siger når du svinger værktøjet (altså ikke det værktøj😉)
" IIHHH hvor er du dygtig" eller "altså det havde jeg aldrig kunnet finde ud af".
Du skal have kigget lidt på dit selvværd, det er tilsyneladende ikke ret stort når du synes at handyKvinder med stort K er et problem.
tilføjet af

Helt i orden

Med mig da. Jeg kan ikke fordrage at bore. Nope det må stå på kærestens regning. Arbejdsfordeling :-)
Qen.
tilføjet af

har da en ide om hvad du mener

men det er nu rart at kunne slå et søm i en væg uden at skulle ringe efter en mand
tilføjet af

der er da forskel

på en hammer og en boremaskine. Du må forstå, at det som jeg mener er, når det hele bliver lidt for mandigt.
At slå et søm i med en hammer er da helt ok, lidt det samme som at koge et æg, men når en kvinde hiver de store værktøjer frem, så går det smukke af dem.
Hilsen
Metroman
tilføjet af

Du følger overhovedet ikke med

Hvis du vidste hvor mange kvindelige tømrere, malere, murere og mekanikere, der faktisk findes, ville du nok ændre lidt på dit synspunkt
tilføjet af

det kan jo gøres i G-streng

så er problemet vel løst
tilføjet af

Hvad nu hvis...

det var en ung smækker kvinde kun iført en DD-skål, hvor det hele hopper og gynger, når hun svinger slagboret?
tilføjet af

Nej

jeg kunne aldrig drømme om at ændre synspunkt. Jeg mener at kvinder ser noget bedre ud i en sygeplejeruniform, i en lingeributik, i et parfumeri eller som øverste chef i en virksomhed.
Kvinder som politimænd, murer, elektrikere osv, det holder bare ikke!
Hilsen
Metroman
tilføjet af

Så er det da heldigt

at det ikke er dig, der bestemmer, hvad kvinder skal og ikke skal
tilføjet af

Her kommer løsningen

Prøv at klikke på det her link. Så skifter du mening med det samme : )
http://www.internetdj.com/watch_video.php?op=watch&mediaid=15298
tilføjet af

ligne mænd?

du skriver at kvinder ikke skal ligne mænd på udseendet... tror du vi ligeså stille begynder at få overskæg, hår på brystet og smalle hofter fordi vi tager en slagboremaskine i hånden?
Så må I mænd altså til at mande jer lidt op, for efter at ha' spurgt 3. gang, så gider JEG altså ikke blive ved med at være blondinen der ikke kan tage sagen i egen hånd!!
Har faktisk lige en episode herhjemmefra, med et ældgammelt og MEGET massivt karlekammerskab der skulle flyttes, før jeg kunne komme videre med malerarbejdet... da der var gået et par dage og sagen var blevet udskudt gang på gang, så måtte jeg jo lægge uldsokker under hver af skabets fødder og så selv flytte det. Sådan er det også hvis der skal bores, slås søm i, saves i noget, slibes, smøres, skrues... you name it.
Hvorfor pokker må kvinder ikke gøre-det-selv? Der er jo tilsyneladende en grund til det... Om det så "bare" er fordi det er skægt, så er det vel også ok, hvorfor skal I ha' patent på det arbejdsområde?
tilføjet af

Han har ikke patent - kan ikke selv

skriver jo netop han må have folk til det.
tilføjet af

Det er fantastisk

Synes kun det er fantastisk at kvinder har interrese for gør-det-selv. Der skal da ikke gøres forskel på mænd og damer. Kvinder kan skam være lige så gode gør-det-selv folk som mænd. Nogle gange tror jeg faktisk at de kan være bedre, da de nok er mere præcise med at lave et godt resultat.
tilføjet af

Mandschauvinisme

Nu er kvinder jo ikke sat i verden for at se lækre ud. Der er rent faktisk en del af os, der har større evner end det. Og det føler du dig tilsyneladende truet af. Prøv at vågne op. Vi skriver 2006 - ikke 1956! Det her er dog noget af det mest håbløst gammeldags mandschauvinisme, jeg længe har hørt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.