38tilføjet af

Fund af 3 parterede rådyr

Da jeg her til morgen var ude at lufte min hund fandt vi 3 parterede rådyr. Mennesker er simpelthen nogle svin!!! Hvem kan få sig selv til at slå 3 så flotte dyr ihjel og så bare smide dem i et natur område? Nu når jeg tænker over det så har jeg faktisk heller ikke set de rådyr der er i vores område i et stykke tid. Men tro mig - jeg har meldt det til politiet - for sådan noget kan jeg og vil overhovedet ikke acceptere. Det er noget svineri!
tilføjet af

ækelt

men sådan noget sker desværre
tilføjet af

Kan det være perkerne ?

De er måske vandt til den slags❓Hvordan får de kød til deres restauranter ?
Civilisation er også et spørgsmål om udviklingsstadie.
tilføjet af

Parteret???

sikker på at de var parterede og ikke bare slået ihjel.....Hvis de var parterede hvorfor har jægeren så ikke taget dem med hjem??? Det lyder mærkeligt
tilføjet af

Er det ude på vejen du fandt dem

Du må da kunne forklare lidt om hændelsen, var de kørt over eller skudt, det er ubehageligt at opleve den slags, men var det jæger som havde skudt dyrene, havde de sikkert taget dem med sig.
tilføjet af

hvor bor du.

Kan du ikke forklare lidt om området, så jeg kan tage fat på sagen, jeg er repræsentant for vildtforvaltningen, politiet kan ikke finde tid til at undersøge den slags, hvis det du skriver har noget på sig, vil jeg håbe at du giver mig mulighed for at undersøge sagen.
tilføjet af

Hvorfor

Hvorfor er du så lam???
tilføjet af

til jeres spørgsmål...

Det jeg så var 3 kroppe - et med et hoved på... et andet hoved lå tæt på en sti. De lå lidt inde i et buskads, men det var alligevel tæt på en sti. Det så virkelig ækelt ud, for nogle af kroppene var der ikke specielt meget kød på - hvis man kan sige det på den måde... og så lugtede det også en del. Så jeg gik ikke helt tæt på. Men min hund var godt nok svær at få væk derfra. De lå også lidt spredt. Men jeg håber bare at politiet får falck til at fjerne dem - for der går børnefamilier rundt i det natur område, og jeg tror ikke at det ville være et sjovt fund.
tilføjet af

til ollebolle

Eftersom jeg ikke har bevis på at du er hvem du siger du er - giver jeg dig selvfølgelig ikke min adresse... men det er i skjoldhøj natur område. Jeg ved ikke om du kender det? Det er i Jylland. Østjylland for at sige det på en pænere måde. Politiet ringede dog tilbage til mig og sagde at falck ville ringe til mig... jeg har nu ikke hørt noget fra falck endnu. Men jeg tjekker når jeg skal ud på eftermiddagsturen.
tilføjet af

De så ud som om de var blevet parteret

Eftersom der ikke var noget pels på dyrene, det lå lidt længere inde i buskadset. Jeg er bare forarget over at folk kan finde på at gøre sådan noget.
tilføjet af

Irak

Det lyder lidt som Irak.
tilføjet af

Så er de blevet afhentet af Falck

Ja - overskriften siger sig selv. Falck har hentet dyrene. De mente det var en jæger der havde skudt dyrene, taget det han skulle bruge og læsset det af derude. Tsk tsk... folk nu om dage. Men altid noget at det ikke ligger derude længere.
tilføjet af

Hvilken Falckstation har været ude på opgaven.

Da ingen jæger må opføre sig på denne måde, vil vi meget gerne have, lov til at kontakte den pågældene Falckstation, jeg formoder at du vil oplyse mig om dette, da vi bør vide om det kan være krybskytter der har været på banen, jæger vil normalt ikke opføre sig som du beskriver
tilføjet af

Jæger lader ikke hovedet sidde på.

Er du sur på nogle jæger så, er det for mig ok. at du føre debat om det, men alle som kender til jagt, ved at som du beskriver din oplevelse, er det ikke jæger som parterer et rådyr på denne måde.
tilføjet af

ved ikke hvilken falck station det er

Jeg ved virkelig ikke hvilken falck station det var - jeg går ud fra at det var den i Århus.
tilføjet af

Min kollega har forsøgt at finde den

som du beskriver oplevelsen, har det ikke noget med jæger at gøre, derfor er det meget vigtig for os, at få en undesøgelse af hvad der er forgået.
tilføjet af

iih altså.

Og som jeg tidligere har sagt - så oplyser jeg ikke private informationer til folk jeg ikke har bevis for hvem er! Jeg ved hvad jeg så!
Og falck var altså derude - I må have haft fat i den forkerte falck station så. Det var en halvstor falckbil der kom, men ikke en af de største.
tilføjet af

Jæger skal opføre sig pænt.

Som jeg har skrevet andet sted, har der ikke været tale om jæger i dette tilfælde, jæger lader ikke hovedet sidde på dyret, så der er sket noget andet i dette tilfælde, den eneste forklaring er, at der er tale om krybskytter, men uden at kende hvor dyrene er fundet, er det meget svært at finde ud af hvad der er sket, vi beder ikke om at kende personer, bare den nøjagtige adresse for fundet, hvis det passe det som du skriver.
tilføjet af

okay.

Som jeg har skrevet andet sted, har der ikke været tale om jæger i dette tilfælde, jæger lader ikke hovedet sidde på dyret, så der er sket noget andet i dette tilfælde, den eneste forklaring er, at der er tale om krybskytter, men uden at kende hvor dyrene er fundet, er det meget svært at finde ud af hvad der er sket, vi beder ikke om at kende personer, bare den nøjagtige adresse for fundet, hvis det passe det som du skriver
Det var falckmanden der udtalte sig om at det lignede noget jægere havde smidt derude. Efter de havde taget hvad de skulle bruge.
Okay - hvor de er fundet kan jeg godt fortælle dig... det er som sagt et natur område der hedder Skjoldhøj kilen. Der er 4 søer - 1 stor og 3 små + en masse små bække. Det ligger parallelt med jernaldervej. Der er også skov - og for nylig er der lavet en ny og større hundeskov. Hvis man kører på jernaldervej er der nogle indfaldsveje til naturområdet hvor man kan køre ind og holde. Jeg mener det er nr. 3 efter skjoldhøjskolen. Dyrene lå tæt på en vendeplads - der ligger lige op til en af bækkene og mellem nr. 2 og 3 sø.
Det er den eneste præcise adresse jeg kan give dig, eftersom der logisk nok ikke er gadenumre ude i naturen. Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget?
tilføjet af

Ja det hjælper lidt

Jeg vil så meget gerne have fat i dyrene, fordi krybskytter skal pågribes, politiet har ikke resurse til det, derfor vil vi gerne have kontakt med falck så hurtig som mulig, for at få fundet at se.hvis du vil kan du godt finde ud af hvorfra de kom, så kontakter vi dem selv.
tilføjet af

kontakt....

Så vidt jeg kan se på min tlf blev jeg ringet op af dette nummer: 23403684 - dengang jeg blev kontaktet af falck. Det var en mand der var herude.
tilføjet af

opkaldet fra falck blev foretaget...

Den 23/12-06 kl. 14.04- ifølge data på min tlf.
tilføjet af

dig selv

Eftersom jeg har fyldt dig med oplysninger... vil jeg gerne have bevis for at du er hvem du er.
tilføjet af

Så kan du finde mig

Send mail til mig, jeg vil ikke sende personlige oplysninger her på debatten, jeg er kendt af en del mennesker.
tilføjet af

hmm....

hmm - af en eller anden grund kan jeg ikke se hvor jeg kan sende dig en e-mail.
tilføjet af

Sådan

poulerik9@sol.dk
tilføjet af

Er det godt

Jeg har også et tlf. nr hvis det er bedre
tilføjet af

lav venligst et nyt indlæg når du

har fundet ud af mere. Tak... efter - eftersom jeg ikke kan sende dig en mail - har jeg ikke mulighed for at kontakte dig - da jeg heller ikke vil sende min mail adresse her på debatten.
tilføjet af

mailadressen er fint...

Mail adressen er godt nok.
tilføjet af

Vil du ringe

Hvis du vil var det en stor hjælp, men jeg vil helst sende tlf nr på mail
tilføjet af

jeg sender en mail.

nej - jeg sender en mail. Den er sendt.
tilføjet af

Ikke modtaget

Har du skrevet rigtig
tilføjet af

prøver igen.

jeg har sendt en ny en.
tilføjet af

er du gået i seng

Jeg venter
tilføjet af

din adresse virker ikke

Jeg tror ikke din mail adresse virker - nu har jeg prøvet to gange... jeg har lige oprettet en profil her på debatten.... under navn nativeamerican
tilføjet af

Den plejer at virke

Men jeg har tlf 2335 1636
tilføjet af

skriv til mig på....

Jeg ringer altså ikke - eftersom du via mit nr. kan finde mig. Men skriv til mig på: nativeamerican@jubii.dk
tilføjet af

Så virke det

Du kan godt ringe hvis du afbryder vis nr. på telefonen kan jeg ikke finde dig, men mail er også ok
tilføjet af

godt

Det kan jeg desværre ikke på min tlf... altså gøre så nummeret ikke kan vises. Men jeg håber mail adressen virker - jeg vil til at sove eftersom jeg skal tidligt op imorgen.
Glædelig Jul -- og hvis det er krybskytteri - håber jeg de bliver fanget!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.