6tilføjet af

Fristillese ved opsigelse??

Når jeg siger op, kan jeg jo være så heldig at blive fristillet, men hvad nu hvis jeg ikke gør??
Hvis jeg selv beder og at blive fristillet, får jeg så stadig min løn i de efterfølgende dage??
Jeg er stadig på min prøve tid, og har 14 dages opsigelse fra beggesider. Jeg er ansat under funktionær loven.
Håber virkelig i kan hjælpe.
Tina
tilføjet af

frit

Hvis virksomheden vil fritstille dig i opsigelsesperioden, skal du have fuld løn (husk at få det skriftligt). Hvis du selv ønsker at blive fritstillet er det at betragte som ferie, dvs. du skal selv betale.
tilføjet af

Tak..og lige endnu et spørgsmål..

Tak for det:o) Tænkte sku nok man ikke bare sådan lige kunnne bede om det..øvøvøvøv!
Men kan vel endelig 'bare' sygemelde mig, efter opsigelse..har været lidt-ked-af-det på det sidste og haft noget stres som jeg har snakket med min læge om, så skulle ikke været noget problem at få en læge erklering.
Endu en lille ting...Jeg har 14 dages opsigelse, men kan vel godt ligge den i dag, men skrive på den det først er fra den 1.jan. eller SKAL jeg så træde af 14 dage efter??
tilføjet af

Tal med din fagforening.

de kan netop råde dig i disse forhold.
tilføjet af

hvis

Hvis du ønsker at stoppe først den 31 december, skal du opsige din stilling pr. 15 december, du kan godt gøre det idag med skriv at det først er fra den 15 december du siger op, ellers betyder 14 dage at du stopper den 22. december.
Som jeg læser dine indlæg, vil du gerne stoppe idag men ikke selv betale, du bør spørge dig selv om det nu er klogt, ellers forstår du ikke konsekvensern af dine handlinger, jeg mener du må bide i det sure æble og bliver der din sidste tid, du overlever skam nok, og det ser bedre ud når din næste arbejdsgiver vil ringe og spørge om din person hos din nuværende arb.giver.
tilføjet af

tak for det

tak for hjælpen..
det har du nok ret i, at jeg skal vente til den 15, og ja helt sikkert vil det se bedst ud:o)
tilføjet af

Årsag til sygemelding

Hvis du har en psykisk lidelse, er det selvsagt naturligt at sygemelde sig på den baggrund, men dersom det ikke er tilfældet, skal du være særdeles forsigtig med at bruge "det" som grund - endvidere at få det noteret i din journal ved din læge.
Du kunne tænkes engang at skulle søge et job hvos man gerne vil se en lægeerklæring (f.eks forskellige steder i det offentlige - eller i mit firma)Og en baggrund med det omtalte vil mange steder få en lampe til at blinke....
Bare en kommentar....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.