2tilføjet af

Forklaring på et forhold ?

Jeg har en veninde, som jeg har kendt gennem mange år. Hun er alkoholiker, sidst i 40'erne, arbejdsløs gennem rigtig mange år, har været tæt på at få tvangsfjernet et mindreårigt barn, bor i eget rækkehus (som hun selv ejer). Hun har dårligt udseende og glemmer ofte at pleje både sig selv og sit hjem. Hendes omgivelser (incl. mig selv)har gjort ALT for at få hende ud af alkoholmisbruget, men forgæves. MEN nu kommer spørgsmålet til mændende : Hun har en forholdsvis nydelig kæreste, 13 år yngre end hende selv. Han er arbejdssom, humoristisk og alt i alt en ok fyr. Han bærer hendes på hænder, betaler næsten ALT for hende, lige i går fik hun 6000 kr. til en tandbro, for et par måneder siden 10.000 kr. til ny hvidevarer, han forærer hende rejser, tøj o.s.v. o.s.v., selvom han selv bor til leje i en lille lejlighed.
Jeg er MÅLLØS ... ligesom de fleste andre i omgangskredsen .... HVAD SKER DER LIGE❓Hvordan kan en fyr holde til det, og HVAD får ham til at holde sig til sådan en kvinde, der tilmed ikke gider sex ???????
Kom med et bud, kære mænd❓... VI FORSTÅR DET SIMPELTHEN IKKE !!!!
tilføjet af

Forklaringen er.......

Hun er hanrende god til at lave mad, derfor også det nye komfur... ;-))
tilføjet af

Er du misundelig

på din veninde?
Du skriver intet om hendes personlighed. Har hun humor? Er hun en sød pige? Intelligent? Det kan jo være at han er forelsket? Eller at han ikke sætter sex så højt i et parforhold som du og dine omgivelser (Hvad ved I egentlig om det? Har I smugkigget under lagnerne hos dem?)
Det undrer mig lidt at du kalder dig en veninde, for så ville jeg jo have troet at man ville være glad på sin venindes vegne - det lyder som om hun har haft rigeligt af problemer hidtil!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.