6tilføjet af

Forfremmelse?

Jeg elsker at spille sims.Og har også sims2.
Men jeg har lige et spørgsmål, som jeg håber i vil svare på!
- Hvordan finder man ud af om sine simmere er blevet forfremmet?
Har i ikke et svar???
tilføjet af

Der popper...

... en "ting" op, som fortæller dig det. Ligesom når der fx. er 1 time til de bliver afhentet for at komme på arbejde. Altså øverst oppe i højre hjørne.
Forstår du, hvad jeg mener??
Mange hilsner Mig...
tilføjet af

det får du besked om

Jeg kender intet til sims2 men jeg kan svare ud fra min viden om The sims.
Når dine simmere kommer hjem fra arbejde står der f.eks "brian har tjent 250 idag" hvis han var blevet forfremmet ville der komme en meget større boks op hvor der vil stå noget i retning af: "Brian er blevet forfremmet til .... han skal nu arbejde fra kl. ..... til kl. ..... han tjener nu 350, og har desuden modtaget en bonus på 650.."
Du får besked om det når de kommer hjem fra arbejde..
Det er vigtigt at du sørger for at de er glade og at de har spist og været på toilet ect. når de tager på arbejde og jo flere forskellige egenskaber de har jo bedre altså træne, videnskab osv. Jo mere de har og jo gladere de er.. jo hurtigere kommer forfremmelserne. Kommer de ikke efter lang tid så giv dem et nyt job!
Håber du kan bruge svaret!
tilføjet af

Jeps...

Ja, sådan kommer den nemlig op. Min simmer er lige blevet forfremmet og jeg er meget stolt. Nu skal jeg bare finde ud af hvordan hun får sådan en career enhancement prize.
Og hvordan får hun et barn med sin mand? Kommer det af sig selv eller kan jeg styre det? Jeg kan nemlig heller ikke få dem til at b....
;o)
Tak fra mig
tilføjet af

at få børn

Hej...
Jeg går ud fra at du har det sims 2
For at dine simmer kan få børn skal de selvfølgelig være forelskede, og bo sammen, + af samme alder, dte nytter ikke noget med en voksen og en teenager.
Så for du dem begge til at ligge i sengen og slappe af, når de så begge ligger der, trykker du så på den sims som du ikke styre, og vælger "få et barn knappen" det nytter intet bare at "woohoo`e".
Hvis hun bliver gravid, begynder hun snart at kaste op. men hvis du med et samme vil tjekke om hun er gravid, så læg dem i sengen igen, hvis hun er gravid, så vil det ikke længere være muligt at trykke på "prøv at få barn" knappen.
Held og lykke med det.
ps. du kan også altid ringe og adoptere et barn, der kan du selv bestemme hvilken alder barnet skal have når du for det.
tilføjet af

ikke nær så nemt i The sims

Hvis du ikke har sims2 men bare har den gamle "the sims" er det ikke nær så let at få dem gjort gravid.. for det første skal de være venner og dette skal så udvikle sig til at de bliver kæresten og det tager en helvedes tid og efter de så har kysset i lang tid bliver der spurgt om de skal have et barn og om de skal giftes!
tilføjet af

ændring

vil bare tilføje at de også kan få børn af at gå i seng sammen i det gamle sims
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.