8tilføjet af

Forelsket og fortvivlet

Hjææææælp...
Er ved at blive vanvittig... Har virkelig brug for et svar!! Kan der komme noget godt ud af at give forholdet med x'en en chance mere????????
For ca 3 år siden kom jeg sammen med den sødeste fyr i ca 6 mdr. Men forholdet sluttede da han i fuldskab kyssede med en anden pige.
Han begyndte at komme sammen med hende men var i et halv år stadig jævnligt sammen med mig. Vi blev derefter uvenner over nogle misforståelser og ignorede hinanden fuldstændig hinanden et års tid.
Vi begyndte herefter at snakke sammen igen.. bare som venner, da han havde en fast kæreste og jeg nogle forskellige løse forhold.
Men for i foråret begyndte vi at flirte temmelig meget igen og endte i seng sammen en enkelt gang i sommer...
Vi har stadig en enorm effekt på hinanden, kan ikke modstå hans smil, og han har bekræftet at det er gensidigt...
Nå.. men problemet er nu at vi har snakket lidt om at ses, men ved ikke om det er dumt. Er SÅ bange for at han sårer mig igen. Men hvad nu hvis han virkelig er den eneste ene... Et eller andet må jo gøre, at vi stadig har så stærke følelser for hinanden efter så lang tid...?? Eller er det bare en dum idealisering af ham??? Har ikke været forelsket en eneste gang siden og bliver ved med at sammenligne alle andre med ham... Han han virkelig "the one"??
Knus hende den fortvivlede
tilføjet af

Man kan aldrig vide..


Hejsa.
Man kan aldrig vide om han den eneste ene!?!
Dette kan jeg heller ikke svare på :o)
Men jeg kan fortælle dig, hvad jeg ville have gjort..
Jeg ville nok have sprunget ud i det igen. Vi lever kun én gang, og som du selv skriver du ved ikke om han er den eneste ene.. Og det kan du jo egentlig kun finde ud af, hvis i prøver igen.
Men inden bør i nok sætte jer og snakke om jeres sidste forhold, specielt det med at han var dig utro.
Grunden til at du er i tvivl bunder jo helt klart i denne episode! Fra din side handler det om tilgivelse og gentillid, og fra hans evig troskab!!
Jeg håber at du kan bruge det jeg skrive til noget! Jeg ville helt klart springe ud i det igen! Ingen betænknings tid - forelskelse er en skøn ting! -Og HUSK vi lever kun én gang!
Knus Queenie
tilføjet af

Hmmmm

Hvad der kommer ud af et genoptaget forhold med en ekskæreste er helt op til jer selv!
Stil krav, både til jer selv og til hinanden. Det kan komme til at fungere!
Min nuværende kæreste og jeg havde en kort pause på et par måneder for et års tid siden, men vi begyndte så at komme sammen igen, og har været sammen lige siden. Det har krævet nogle kampe, og en gang imellem skal man have en lang samtale om hvem der forventer hvad, men det kan lade sig gøre.
Så hvis du mener der er en chance for at han er den eneste ene (og du bliver aldrig sikker), så spring ud i det.... Nyd livet, vi ved sq aldrig hvor længe vi har det :o)
/Sprocket
tilføjet af

helt enig

Ja jeg vil bare give de to andre ret spring på ham og nyd livet
tilføjet af

Det kan være positivt at give det en chance mere

Jeg har selv været sammen med en i 10 år, vi startede med at komme sammen i 3 år og brød så en kort stund på 1 måned fordi han også som i dit tilfælde havde kysset en anden pige, og jeg er den slags kvinde der IKKe finder mig i sådan noget men vi havde lige som du og din eks noget helt særligt vi kunne heller ikke undvære hinanden så vi prøvede igen hvilket resulterede i at vi flyttede sammen og boede sammen som kærster i de næste 7 år så det KAN være godt at give det en chance mere :)Held og lykke med det
Knus
The sweet one
tilføjet af

kærlighed er

kærlighed er noget mærkeligt noget, og man kan aldrig vide hvad der vil ske i fremtiden eller om man er skabt for hinanden. Men en ting er sikkert, kærlighed er en kamp. Det er hårdt at blive såret og nu mere det sker jo sværere er det at tilgive og vende tilbage til at være lykkelige sammen. Men i dit tilfælde lyder det som om at du er kommet over det og er klar til at stole på ham igen. Tag at få en rigtig god snak med ham om det. snak om hvad I hver i sær forventer af hinanden og sørg for at være ærlige overfor hinanden. Så kan det da ikke gå helt galt. Det ville jo være en skam ikke at prøve.
(og hvis i så alligevel fandt ud af at det ikke duede- nåja, så slipper du for at gå resten af dit liv og spekulere på om du valgte rigtigt:)
held og lykke med det.
tilføjet af

JUST DO IT!!!

Go for it!!
Hvis det havde været mig havde jeg gået for ham for længst!!
Så væk med bekymringerne!!!
Held og lykke!!
Hilsen Susan
tilføjet af

et godt råd til dig

hej... forstår godt dit problem, MEN i have been there.. altså min kæreste kyssede ik med nogen andre..det gik bare ik af forskellige årsager. men vi havde været sammen i 8mdr, da han slog op..og jeg var fuldstændig nedbrudt, da han var min første rigtige kæreste, og min første gang! 3 dage senere finder j ud af at han kommer sammen med en anden..fedt..han fandt ud af at han ville have mig tilbage efter en uge..og jeg frygtede også at han ville såre mig..men tænkte okay jeg elsker ham, og jeg kunne kun finde ud af det ved at gi det et forsøg....og tro mig i dag har vi været samn i 14mdr og har det bedre end aldrig før...så jeg kan kun sige følg dit hjerte, gør op med dig selv vil du prøve igen eller er det bare fordi du savner en eller anden?? held og lykke.........mange kram fra hende der tog chancen:O)
tilføjet af

hej

hej med dig. jeg synes at nå du har så stærke følser for ham så prøv og giv den en sidste chance, føl dit hjerte og se hvad der den her gang sker, jeg synes du skal tænke meget grundigt hvilken fejl du og han har begået sidst i var sammen og prøv at tale med ham om hvad du følte dan han svigtet dig, og spørger ham om han er intresseret i at i den her gang tager jer sammen og er sammen med de brtinglser et godt forhold kræver. held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.