3tilføjet af

Forelsket I min største kærligheds lillebror

Jeg mistede min største kærlighed for 14 dage siden.Han tog livet af sig selv og havde godt nok fundet en anden pige,da han og jeg ikke kunne finde ud af at få et forhold til at fungere sammen,hvorend vi gerne ville.Hans lillebror kontaktede mig lige efter og vi sad ikøkkenet og grinte,græd og mindes hans bror.Det var enormt hyggeligt og udviklede sig.Han har besøgt mig og jeg,ham.Jeg har spurgt mig selv mange gange om jeg bare søger hans bror i ham eller trøst;men nej For intet kan erstatte det han gjorde i mig.Er meget forelsket,men enorm usikker på ham,da han bor et stykke væk og at jeg er blevet bange for at miste det jeg føler for atter engang.Har mistet 3 gange ved døden og det er hårdt.Er der nogen som kan komme med en kommentar eller et råd,en mening,så jeg ikke er så forvirret?
tilføjet af

Lillebror

Kære Anonym.
Det må være forfærdeligt at være i din situation - var min første tanke.
Det næste jeg tænkte, hun er vel ikke i forelsket i lillebror fordi han er lillebror til den største kærlighed.
Jeg kan ikke mærke dine følelser, men hvis jeg var dig ville jeg mærke efter en ekstra gang. At det ikke er dine følelser for din ex, som blusser op.
Det kunne også tænkes at han gerne vil se dig fordi du minder ham om hans bror. Jeg ved det ikke, men synes du skal se hvad tiden bringer. Skal det være jer to, får i med stor sandsynlighed også hinanden, en gang.
Tro på at dine følelser er ægte for ham.
Håber du kunne bruge det, selvom det ikke just er positivt.
Alt mulig held og lykke i fremtiden.
Mie
tilføjet af

TAK,for dit svar og jo,det er en svær situation

Tusind tak for dit svar.Men kan ikke svarer dig på noget,men jo en kanon svær situation jeg sidder i og det værste er at jeg er bange for at miste ham,for jeg er så usikker som aldrig før i mit liv.Tænker over alt også når han ikke ringer og hans tlf er slukket.Meget meget svært,men jeg kæmper for at beholde det jeg holder af.knuz
tilføjet af

Den kærlighed :o)

Har ikke lige kunnet svarefør nu.
-Forstår dig sagtens. Og jeg synes du skal holde fast i ham. Blot du tænker tingene rigtig godt igennem. Det er jo ikke ekskæresten, du får igen.
Nogle gange, tror jeg, at man skal se tiden an og se hvad der sker. Skal det være jer to, så skal I jo også nok finde sammen. Det er jeg sikker på.
Håber det bedste for dig. Knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.