12tilføjet af

Forelsket i en Spanier!

Hej med jer!
Jeg har i længere i tid haft en spansk penneven fra Murcia. Vi startede med at skrive sammen da jeg var 15 og han var 19. Nu er jeg 18 og ham 23. Jeg har mødt ham to gange i Spanien og der fungere vi som kærester, men her kommer mit problem. Jeg er helt vild med ham, men er det dumt af mig at tro at jeg kan være sammen med ham for altid? Er det urealistisk? Hvad synes i om aldersforskellen? Er den for stor?
Jeg vil meget gerne høre fra folk der har oplevet noget af det samme, eller nogen som bare har et par gode råd.
På forhånd tak for hjælpen!
tilføjet af

Hvad sker der??

Jeg synes helt klart det er latterligt at være sammen med en der bor SÅ langt væk. Også selvom det er ægte kærlighed!
Det var alt fra mig.
tilføjet af

Det kan godt gå...

Kære Skorpion,
Jeg synes da ikke det behøver at være umuligt - og det siger jeg ikke bare fordi det lyder romantisk. Selvom det selvfølgelig er besværligt kan det altså godt lade sig gøre. Jeg kender personligt to ægtepar der har overvundet længere afstande - det ene ml. en dansker og en amerikaner, det andet mellem en svensker og en fra australien. Alle boede vel og mærke i deres respektive hjemlande inden de blev gift, og var altså i stand til at holde liv i et forhold over så lang afstand. Men det kan vist godt være svært at blive enige om hvem der skal flytte, da mindst den ene jo nok før eller siden kommer til at bo langt fra sin familie. Derudover er der jo også mange rejseomkostninger, men det har du vel fundet ud af :). Og så langt væk ligger spanien jo heller ikke - det kunne have været meget værre - f.eks Patagonien.
Hilsen Dodi
tilføjet af

hvad synes du selv...?

Jeg havde en veninde engang som mødte en fyr i Spanien da hun var på ferie dernede og hun blev stormende forelsket. I løbet af de næste 4 år rejste hun jævnligt derned, og resten af året brugte hun på at savne ham for sindsygt. Det 4. år hun var dernede blev han så afsløret, da hans spanske veninde overraskede dem midt i noget meget intimt! Hun rejste hjem med et knust hjerte og da hun lang tid efter var kommet nogenlunde over det, ja så ærgede hun sig godt nok over at hun havde spildt 4 år med at sidde her og længes efter ham 11 måneder af hvert år.
Om det er dumt at dig at tro at du kan være sammen med ham altid skal jeg ikke kunne sige, men tænk dig godt om... Det ville da være ret ærgeligt hvis du spildte dine bedste år.
Men som en anden herinde har skrevet, så kan det selvfølgelig godt lade sig gøre.
Men der er jo ikke nogen af os der kender karakteren af jeres forhold - hvad siger han selv? Vil han være sammen med dig altid? Hvad har i snakket om angående fremtiden osv. osv.? Synes du selv at det er realistisk? Der skal godt nok være tale om ægte kærlighed - en af jer bliver jo nødt til at rykke alt op med roden, flytte til et fremmed land og efterlade venner og familie, hvis i vil skabe en fremtid sammen. Er du som 18 årig helt sikker på, at du er parat til at træffe så stor en beslutning?
Angående aldersforskellen - næh jeg synes ikke den er for stor.
Held og lykke
tilføjet af

er det forkert at være forelsket i en som bor langt væk!!

kære lille ven!!..
hvis du virkelig elsker ham,hvorfor så vente på springet.man kan jo lige frem høre på dig -hvor desperat! du er for at få ham,eller for den sags skyld vil hjem til ham.
så..gør!.det forfanden mand.alt hvad der måske er urealistisk,er sgu forkert en usikkerhed ,at have.for man går vil "ud "fra,at det er- dit hjerte her! du skal lytte til og ikke andet.hvis han insistere på at se dig for altid så "rejs"forhelved.
-årh,jo det kan selfølgelig godt blive ulykkeligt,men hvis man er yderst åbent om alt så funker det jo som regelt osse!.
kærligheden kan vare ved lige til dags ende punkt.når man engang skal her fra.elsk ham til dit hjerte bliver fyldt op med hans elskov.
god fornøjelse!'have en fortsat go dag.
mange knus fra "gustenbitch":-)
tilføjet af

Læs det her..

Hejsa tøs..
altså jeg har siden jeg var 13 været sammen med en græker. nu er jeg 18. hver år ser jeg ham, vi skriver sammen ret tit..
Han skal desværre i hæren i år, så jeg kommer ikke til at se ham, men jeg fik hans adresse så det er jo godt, men nok om mig.
Jeg forstår du er forelsket, men pas på at lade dig narre.
I det første 3 år, så han kun mig som den lyshåret pige der kommer på ferie på hvert år.
og de har flerer kærester end dig.. jeg vil ikke gøre dig ked af det ved at sige det, men det hænger desværrer sådan sammen.
Jeg har været sammen med ham i 5 år, og det er først blevet "seriøst her i de sidste 2! Men det er kun fordi jeg har oget familie der nede, som så har ført til at jeg har mange venner der nede, og det hjælper mig jo så..
Jeg kan ikke svare på om du kommer til at være sammen med ham for evigt/altid, det afhænger af hvor seriøst det er nu?
aldersforskellen synes jeg er fin.. så der er ikke noget..
Det er ikke urealistisk at du har ham som kæreste, for det er jo sket for mig, så hvorfor ikke dig? Men hæng godt i, der er mange piger der ude!!
Her sidste år da jeg var sammen med ham nede på stranden, spurgte jeg ham om, hvor gammel man skal være for at blive gift her nede, så sagde han til mig: "I can marry you if you want?" så sagde han ja, og dagen efter gav han mig en ring, og sagde han elskede mig, så.. det kan ske..
hvis du vil vide mere, så bare skriv det :)
knus mile
tilføjet af

Tak allesammen!

Hej!
Jeg ville gerne sige tak til jer der har givet mig råd. Det er nogle råd jeg virkelig har kunnet bruge. Jeg er især glad for at høre din historie Mille. Det minder jo rimelig meget om min egen situation. Jeg vil lige benytte lejligheden til at ønske dig og din "græker" en masse held og lykke i fremtiden!
Tak allesammen igen jeg er glad for jeres hjælpsomhed.
MVH Skorpionen
tilføjet af

Jeg har lige 1 spørgsmål...

Hej Mille!
Først vil jeg lige sige tak for at du har srevet din historie til mig. Det har virkelig fået mig til at tænke meget over min egen situation som jo minder meget om din.
Jeg har lige et enkelt spørgsmål til dig. Hvordan ser fremtiden ud for dig og din fyr? Har i nogle fremtidsplaner sammen. Tænker i fx på at flytte sammen? Hvis ja, hvem skal så flytte?
Jeg håber du vil svare på mit spørgsmål.
Jeg ønsker jer rigtig meget held og lykke i fremtiden!
På forhånd tak for din hjælp!
Kærlig Hilsen fra Skorpionen
tilføjet af

Yo hva' så girl?!

Hejza girl!
Jeg ville bare sige GO FOR IT. Kærlighedens veje er uransagelige du ska sq nok klare dig! Jeg håber virkelig at du vil blive lykkelig.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUSK: FØLG DIT HJERTE I ALT DU GØR.SÅ SKAL ALT NOK GÅ DIG GODT
tilføjet af

du gør det jo helt forkert

det gælder ikke om alderen... hvis han er 100år og du er 20år så gør det ikke noget.... det her handler ikke om alderen.... det handler om liv.... om kærlighjed... om i elsker hinanden... ikke om alderen vel?
tilføjet af

Spænd nu lige hjelmen

Du har da til dels ret, men jeg synes det er lidt bare at sige go for it til den stakkels pige. Hun har brug for hjælp og støtte.
Kære skorpion! Da jeg ikke helt kender din situation kan jeg desværre heller ikke rådgive dig helt korrekt. Jeg vil foreslå at du får dig en snak med din bedste veninde eller en anden du har det godt med og har tillid til.
Hilsen fra Grethe 30 år
tilføjet af

Hej!

Hej!
Ja, det er en svær situation du står i.
Men ærgeligt talt, så synes jeg at du skal droppe fyren!
Det bliver for besværligt og underligt.
medmindre at du selvfølgelig flytter derned..
Jeg ved at det kan gøre ondt, men kærlighed gør sommetider ondt.
Jeg er sikker på, at du finder en anden fyr i dk som er ligeså sød...
Du kan jo stadig se ham som ven!
Held og lykke med din beslutning :0)
tilføjet af

Du tager fejl!!

Jeg vil så vende om at sige, at du tager fejl. Hvorfor skulle hun droppe fyren hvis hun er forelsket i ham?! Det kan ske han virkelig er den eneste ene for hende. Hvis man altså tror på det der med den eneste ene...
Mit råd til dig skoprion er, gør det du føler er det rigtige. Lyt til hjertet ikke så meget til hovedet.
Held og lykke i fremtiden!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.