8tilføjet af

Forelsket i en dejlig pige

Hej jeg er en fyr på xx år, jeg er kommet i det dilemma, at jeg er faldet for en pige som jeg har kendt i 4 måneder.Det skete ca efter den første måned at jeg indså hvor dejlig hun var, jeg tænkte bare wow.
Jeg begyndte at blive mere og mere vild med hende, og til sidst fortalte jeg hende om mine føleser, fordi hey man bliver nød til at tage chancen. Hun blev lidt afskrækket, men vi er stadig venner.
Jeg har prøvet at få at vide om hun føler det samme for mig, men kan ikke rigtig få et svar af hende, vi har det sjovt nok sammen og kan osse lide hinanden. Problemet ligger i at hun måske ikke kender mig så godt fordi hun bor langt væk fra mig, så vi snakker mest over msn, måske vil hun bare kende mig bedre. jeg ved ikke men håber at der er nogle piger som kan give råd om denne situation.
PLz Girls I need your help!
tilføjet af

har du overvejet.....

....at denne her pige eventuelt allerede har en kæreste, men ikke tør sige det til dig, af skræk for at såre dig? Hun kan jo åbenbart godt lide at skrive med dig via msn, men hun ønsker måske bare at du fortsat skal være hendes "msn-ven".....
tilføjet af

svar til moi

Jeg ved allerede at hun ikke har en kæreste, det har vi snakket om.
tilføjet af

MSN.....idé

hei... nu siger du i skriver meget over msn når i (som det lyder i dit inlæg) at der er en størrere distance mellem jer.... derfor kunne du jo sagtens starte med at skrive små søde ''kælenavne'' til hende... fx: '' hej søde..'' ''ses smukke'' og sådan... ikke nogle afskrækkende ord bare søde, rosende ord.. det tror jeg de fleste piger vil synes er sødt... du behøver ikke sige søde rosende ord OVER FOR HENDE i starten men bare om 1-1½ mnd. eller noget.. prøv... det er forsøget værd - ikke?
held og lykke !!!
tilføjet af

Ked af det men...

... tit er piger enormt dårlige til at være klare og tydelige, når de afviser en sød fyr. Hvis du havde været en rigtig klam nar, ville hun have givet klar besked, men jeg er sikker på, hun synes du er en god fyr. Desværre tror jeg bare ikke, hun tænder på dig. Ellers ville hun selv have taget initiativ til at mødes mere, eller tydeligt signaleret, at hun gerne ville. Men det har hun ikke, vel?..
Sagen er den, at hun sikkert gerne vil blive ved m at være venner, men ikke er romantisk og fysisk interesseret i dig. Og hvordan får man nu sagt det, når man er frygteligt bange for at såre dine følelser? Ja én mulighed er jo, at man ikke rigtigt siger noget og undgår det svære emne og håber, det går væk m tiden. Jeg tror, det er det, hun gør.
Jeg hørte engang i en amerikansk komedieserie en pige udtale: "En kvinde ved altid indenfor den første helve time, om hun vil i seng med en fyr eller ej". Jeg hader den slags generaliseringer og alt for skråsikre påstande, men der er et gran af sandhed i det alligevel.
Du har vist, du er interesseret i hende, spurgt om hun har en kæreste osv, og skriver sikkert ivrigt tilbage på messenger - hun ved godt, du gerne vil mere (og på den gode måde m forhold og forelskelse). MEN HUN HAR IKKE LADET MERE SKE - hun har allerede besluttet sig (bevidst eller ej) til, at du ikke er en, hun er tiltrukket af eller har romantiske følelser for.
Nu er jeg jo vældigt påståelig, men jeg tror, jeg har 100% ret. Håber det selvfølgeligt ikke, men tror det.
Hvis du giver det lidt tid, er der intet galt i det - men sørg for at stoppe mens legen er god, så du ikke spilder for mange følelser på en uinteresseret og bliver mere forelsket og såret i den sidste ende.
Held og lykke. Jeg håber, jeg tager fejl!
tilføjet af

tak! Moi :D 2

hej tak moi😃det vil jeg prøve
tilføjet af

A2 har nok ret...

...Hun er tilsyneladende ikke tiltrukket af dig som andet end en ven. Hun ønsker nok ikke at såre dig, og derved miste dit venskab, men hun er heller ikke interresseret i et forhold. Derfor vælger hun at lade som ingenting, og ignorere dine følelser, indtil de en dag forsvinder.
tilføjet af

LÆS!!!

TRYGHED og TILLID!!

Nej, nej, nej... Jeg bliver NØDT til at skrive til dig! Jeg har selv stået i din situation - bare som pigen!! Og det jeg manglede for rigtig at turde være åben om mine følelser var HANS INITIATIV!! Problemet ligger måske i, at du føler du har vist hvad du vil PÅ DIN MÅDE, men at hun har brug for at vide hvad du vil på hendes måde. Kan det tænkes at hun ved du er glad for hende, og du ved hun er glad for dig? Men at I begge er vildt bange for at blive såret - så i holder lidt igen med HELT KLART OG TYDELIGT at fortælle den anden om Jeres følelser.. men i stedet forsøger at "LÆSE" den anden. FOR DET GÅR GALT! Snak sammen - du behøver jo ikke udstille dig selv helt på én gang.. åben lidt af gangen, men SIG det med ord! Det er ikke sikkert hun forstår dine hentydninger når i chatter - måske forstår hun ikke dine hints om at du mener noget seriøst... eller måske forstår du ikke hendes hints fordi hun heller ikke tør melde klart ud i ORD om hvad hun vil. Hun er bange for at blive såret.. Giv det tid, få tillid til hinanden. Hvis I begge har haft dårlige oplevelser med det modsatte køn tror jeg det er helt normalt at være forsigtige.. Flirt med hende, sig de søde ord, vis hende at hun er noget særligt for dig - på andet end det seksuelle område! Er sikker på at det vil gøre hende TRYG, så hun tør give sig hen til dig! Det handler som jeg læser dit indlæg om at hun er usikker på hvad du føler for hende.. TID og vedholdenhed - DET VIRKER!!!
Mødte også min kæreste på nettet.. Og han er manden i mit liv! Men han lukkede op for sit inderste hen ad vejen - det var det der gjorde det sikkert for mig at gøre det samme overfor ham..

Pøj, pøj med det!!! ;-)

PS. Hvordan skulle hun kunne vide hvad der foregår i dig, hvis du ikke fortæller hende det. Åben lidt ad gangen og mærk efter hendes respons! Så ved du også hvad dun føler for dig.. :-) Er sikker på at hun er små-lun men bange for at tage næste skridt i frygt for at du ikke kan gengælde det, men kun vil være hendes ven.. ;-)
tilføjet af

tak tulle

tak for din mening jeg vil prøve:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.