7tilføjet af

Forbrydelse og straf

Selvom jeg mener at vi ikke gør folk til bedre mennesker ved at smide dem i fængsel i 10 år eller mere, så finder jeg det forrykt at der er så mildt et syn på visse former for kriminalitet i DK.
Mange ugerninger løses med et par bøder som en løftet pegefinger, mens økonomisk kriminalitet straffes virkeligt hårdt nogen gange.
Jeg synes at straffe, for enhver krænkelse af enkeltpersoner, skal straffe mange gange hårdere end idag, der er ganske enkelt forskel på at bryde ind på et lager om natten, og så på at gå ind i private hjem og især ved at forgribe sig på mennesker.
Politiet foretager sig stort set intet ved indbrud i private hjem olign.
Samtidig mener jeg at det ikke er virksomt nok, blot at tilbyde folk et hotel værelse sammen med alle gutterne, og let adgang til stoffer... hvor er straffen hende i det ?, jo for normale danskere vil det nok tage pippet fra enhver, men igen straffer vi forskelligt - der burde tage hensyn til folks baggrund.
Konkrete forslag:
Jeg mener at grafittimalere skulle bindes nøgne til busskuret på rådhuspladsen i 2 uger, så folk kunne spytte på dem, og overmale dem hvis de fik lyst.....
Voldsforbrydere skulle have en omgang af et tæske hold hver dag i 7 dage, det har de nok mere respekt for.
"Fy du har tæsket en til invalid, nå skal du på hotel i 2 mdr" Det er vel nok skræmmende !!!!
Voldtægtsforbrydere skulle klippes ihjel med en 3i1'er !
Blottere skulle have den skåret af med en døv kam. !!

... Det burde nok kunne få nogen op fra stolene ;-)
Mine Damer og herre, det er tid for debat.
----------------
Ja, der kan forekomme uskyldig dømte. hold det udenfor denne debat.
spørgsmålet er, er det rimeligt at nogen kan slippe så let? holder det andre fra at gøre en lign. gerning? Og hvordan skal vi i det hele taget straffe.?
tilføjet af

Du har ret !

Der er alt for lave straffe (hvis man kan kalde det det) her i landet ...
Man harmes den ene gang efter den anden,- specielt i tilfælde hvor der er begået drab, voldtægt, overgreb m.m. ... og specielt på børn,- efter min mening ! Forsvarsløse små mennesker, som ikke er skyld i noget som helst !!
Det er grotesk og latterligt - man blir´ ked af det - og ikke mindst,- man mister tilliden til det danske retssystem !!!
Jeg kan egentlig godt forstå at nogle få mennesker går til yderligheder, og udøver selvtægt ...
Jeg ville ikke betænke mig et øjeblik på at gøre detsamme hvis nogen skulle finde på at gøre mine børn skade !!
Sørgeligt at det er blevet sådan - men "straffen" i retssystemet er ikke nok !!!
tilføjet af

Et eksempel !

En af dagens nyheder:
Spritbillister skal behandles !!
De skal ikke nødvendigvis sendes i fængsel, men ha´ en behandlingsdom !!!
Ligesom pædofile blir´ ...... tilbudt behandling - og det er til trods for at nogle gentagne gange, efter endt afsoning/behandling,- går ud og gentager forbrydelsen ... denne gang er det bare et andet menenske som skal være offer !!!

For f..... hvor er vi dog blødsødne her i DK !!!
Der MÅ være nogle som griner deres r.. i laser !!!
tilføjet af

Nemlig !

Sandheden er altid ilde hørt, men det er vel nok rart, at der er nogen i dette land, der tør give udtryk for deres ærlige mening!
Straf er i visse tilfælde blevet næsten en belønning. Tænk på alle de modbydelige forbrydelser, der i sidste ende straffes med samfundstjeneste! Samfundstjeneste er jo blot en form for arbejde. Man giver derfor jobs i dette samfund til forbrydere i stedet for til nogle af de mange, mange ærlige og ustraffede arbejdsløse!
Hvad bliver mon den næste belønning for at være en grov og hærdet lovovertræder?
tilføjet af

Ja, man undres ...

.... efterhånden lidt for tit !!!
tilføjet af

straf/forbrydelser

hej alle sammen!..
jeg syntes at de får for lidt i straf.der må være noget man kan gøre så straffen for de uhyggelige og grove forbrydelser,kan sættes op med (flere år).men jeg kan absolut ikke se ,at man skal nedsætte en voldsdom længere
ned end ti år.
-når man laver en grov handling må man detsvære tage konsekvensen ,af det man har lavet.sådan er det retslige sytem i danmark.så,jeg kan ikke se ,at folk skal have særbehandling,når de har lavet noget ulovligt.:)
tilføjet af

Straf?

Jeg synes du straffer lidt for hårdt og barbarisk (smiler)!
Problemet i Danmark er, at det ikke er en straf at blive smidt i fængsel. For mange er det ikke engang en skam at sidde inde, eller få en bøde når man har gjort noget forkert. Prøv bare at se vores politikere på vej til retsalen, smil og vinken til det Danske folk.
Når man er økonomisk nede og kommer i gæld, er det svært at komme op igen. Mange bliver straffet resten af livet, hvorimod en mand som har begået mord, bliver renset efter en årrække i fængsel.
Fængslerne burde strammes mere op. I mange andre lande betaler familierne selv maden til den indsatte, ja alt hvad den indsatte skal bruge. Betaler familien ikke, må den indsatte leve under kummerlige vilkår. Ønsker man lidt bedre vilkår, må man skam arbejde....ja, en frygtelig ting! Ingen løn, kun bedre vilkår....sådan. Men Danskerne er for blødsødne i forhold til udlandet, så vi må nok lære at leve med de fængsler/hoteller vi har.
tilføjet af

Hmmm. Citat.

Citat frit som jeg husker det:
" lad den der er uskyldig kaste den første sten "
det 11 bud: det gør ikke noget sålænge det ikke bliver opdaget!!
Der er sikkert mange af den slags citater der ude, men hvis vi skal ændre moralen i vores kære land, så må vi starte på at se på os selv, eks:
-sortarbejde
-forhøj fart på vejen
-pirat kopiering
Jeg kunne blive ved.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.