6tilføjet af

for tyk til at blive elsket!?

Før jeg fandt min kæreste, troede jeg aldrig jeg ville blive elsket fordi jeg syntes jeg var for tyk. Jeg var meget buttet og min selvtillid var meget lav. jeg havde ingen venner i starten af 8.kl så det var hårdt at starte på en ny skole selvom vi var flere fra vores gamle klasse der skulle samme sted hen. men jeg havde ingen venner. jeg trøstespiste og blev efterhånden lidt tyk. Da var det jeg begyndte at snakke med min nuværende kæreste over sms. Jeg var ensom og havde fået hans nummer af en jeg kendte. vi skrev sammen gennem hele 8kl. men turde ikke snakke sammen rigtigt, da vi begge var/er meget generte. Men da vi begyndte i 9.kl og jeg fandt ud af han var interesseret gik det op for mig, at han var ligeglad med min vægt. Jeg ku li mig som den jeg var. Alligevel ville jeg også selv ku li mig. Så i løbet af efteråret tabte jeg mig 11kg. Sevfølgelig synes jeg stadig der er lidt for meget men det synes man vel altid. Men jeg har indset at det ikke er vægten der betyder noget. Men det er ens personlighed og væremåde folk falder for. Det gjorde min kæreste, men nu synes han selvfølgelig også jeg er smuk:-)
Man kan ikke være for tyk til at være elsket. Hvis man bare er et godt menneske der er åbent over for andre og behandler andre godt. Så er de fleste ligeglad med hvad man vejer. Håber andre vil indse det og ikke lukke sig helt inde og være isoleret for omverdenen fordi man er bange for ikke at blive elsket fordi man er tyk eller buttet. Alle kan blive elsket, hvis man ønsker at blive elsket.
V.H Devil_tiger
tilføjet af

Flot.

Sikke en solstråle historie ...du har ret i, at man ikke kan være for tyk til at blive elsket og værdsat.
Det er nok mere det, at mange ikke elsker sig selv fordi de er for tykke..
Fortsat godt liv med masser af kærlighed.
Betty
tilføjet af

Enig

Hej ... Det er virkelig flot og rigtigt det du skriver. Alle fortjener at blive elsket uanset vægt og udseende. Mit liv har været meget ligesom dit. Jeg har altid været lidt overvægtig og derfor meget genert og indelukket. Jeg fandt så en rigtig sød kæreste (en af dem som man normalt ville sige var til de slanke smarte piger) Det gav mig virkelig selvtillid at jeg kunne finde sådan en flot kæreste og derfor tabte jeg mig også en del for de ca 4 år siden. Nu har jeg så lige født vores første barn og har taget næsten 30kg på ... men han elsker mig stadig meget, nu er det mere mig der er lidt tilbageholdende fordi jeg ikke kan lide min egen krop. Så der er flere sider af at blive elsket når man er tyk, det er begge der skal kunne acceptere det ;-)
Hilsen Rikke
tilføjet af

Godt skrevet

Jeg synes, det er et utrolig godt indlæg du har lavet.
Flot skrevet og en god opmuntring.
Held og lykke med kæresten.
tilføjet af

re.

Har en ting at skrive til dig.....Tal IKKE ondt om min kæreste!!! Han ku li mig FØR jeg tabte mig, FØR jeg blev bare lidt slank. Han er totalt ligeglad med min vægt. Han er selv kraftigt bygget. Så don´t say anything here!
tilføjet af

ØHHH

Blot en enkelt kommentar
Jeg FATTER intet af dit indlæg, er du selv "buttet" og dermed misundelig fordi du IKKE kan opnå det du vil?
Eller er du blot en af de mange intolerante "slankhedsfanatikere", der absolut SKAL sparke til de "buttede" der har fået noget positivt ud af livet og tillader sig at være glade?
Jeg mener helt klart at debattøren med indlægget har rørt ved noget meget essentielt i livet. Tillid til et andet menneske har INTET med udseende at gøre, men rigtig meget med UDSTRÅLING og RESPEKT for det individ der er bagved indpakningen.
Hun har været heldig at finde en god partner, hun er glad - og det er bare så OK at nogen også vil dele glæde med andre - og ikke kun negative oplevelser.
HMMM...Positive tanker til forfatteren af startindlægget...og opbakning fordi du vil dele en god oplevelse med os andre individer herinde...
E_F_K
tilføjet af

NEJ, ikke dig igen!

ØV, nu er jeg snart træt af dig og dine tåbelige indlæg der endnu engang tydeligt viser, at du IKKE læser hvad der står i indlæggene! Bare fordi du underskriver dig med forskellige navne skal du ikke tro at man ikke kan genkende alle dine stavefejl, dine store bogstaver, og den meget, meget besynderlige måde at sætte kommaer på.
Kan du ikke bare lade være med at kommentere indlæggene hvis det alligevel ikke handler om det der blev skrevet?
Og til devil_girl (tror jeg nok du hed) - superdejligt indlæg, jeg ønsker jer al mulig held og lykke, og håber at din vundne selvtillid vil bringe dig langt i livet!
Knus fra mig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.